Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, asa cumintica ca Alexia e si Sofia, doarme, paoa, rade. Si vrea mereu in fundEu am avut rezerve cu vaccinul de varicela, dar l-am facut Sarei si il voi face si Sofiei

Si Alexia vrea in fund ...deja! Daca o tin in brate ca pe un sezlong, se trage pana ajunge in pozitie de stat in fund. Si e inca asa de mica ca varsta. Nu o las, fireste, ca mi se pare prea mica, dar ea vrea si e destul de puternica sa se ridice. Alaltaieri la lac a facut deja intoarcere burta-spate-burta in cateva secunde.
Mersi de raspunsul legat de vaccin. Ma gandesc sa-l fac lui Tudor deocamdata.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia, eu zic sa nu iti faci probleme ca vrea in fundulet deja. Eu il ajutam pe Adam sa faca "abdomene", il tineam de maini si il lasam sa se ridice singur. Adora exercitiile astea si acum e un copil f atletic, ca si Lisa de altfel. Super ca se si intoarce deja! eu zic sa nu o opresti din ce vrea ea sa faca. Are nevoie de exercitii, de explorarea limitelor si fii sigura ca stie singura sa se opreasca daca a muncit prea mult ;)

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Adi, exact asa a fost si la noi. A fost o perioada grea pentru mine care a lasat multe sechele si am jurat ca o sa ma descurc singura. Mama a fost singura care ne-a fost de un real ajutor iar progresele lui Andrei s-au vazut de fiecare data cand a fost ea aici, si asta o spun prietenii nostri.
Asa ca acum, ca si inainte, mergem inc ontinuare pe ideea: sunt atat de multe femei "de la tara" care isi cresc nu 1-2 ci 4-5 copii si fara vreun ajutor. Ce au ele in plus de se pot descurca? Poate ca n-au incotro. Asa ca noi de ce nu ne-am descurca? Deci musai trebe sa ne descurcam!
Va pe toti!

Mamica fluturasului Andrei si 8+

Nana, offf, bine ca a trecut. Ma bucur enorm ca te-a ajutat mama ta si Andrei a evoluat super bine de fiecare data cand ea v-a vizitat. Acum nu poate sa va ajute macar cateva luni? Stiu ca e asa de dificila situatia in RO si e greu pt cei care inca au un loc de munca sa plece si cateva saptamani, ca nu e sigur ca il mai gasesc cand revin...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Erina, am masurat insertul si are la baza dreapta 50cm, pe inaltime are tot 50cm, masurat median si paddingul e de 5cm lungime. Spor la lucru. Daca nu ai gasit deja, o s aiti caut un film despre cum il pui pe bb in el si apoi in carrier.

Eu zic sa nu iti faci griji de David si apa. Adam a inceput sa bea regulat apa si NUMAI din canita Avent cu cioc doar dupa ce am inceput diversificarea si avea regulat 3 mese pe zi...

Important e sa fie constant nr de scutece ude pe zi si sa fie minim 7. Adam mereu a avut 11 si a avut si perioade cu 14!!! Asa a fost si Lisa, de altfel...

Multumesc pt dedicatie. Nu stiu cine sunt DJ Project sau Giulia, dar melodia e faina, relaxanta si te indeamna la batzaiala .

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

buna dimineata dragi mamici
intru si eu dupa o luuuuuuunga absenta,am vazut ca nu m-ati uitat si va multumesc din suflet pt urarile de ziua mea
am mai citi pe sarite dar timp sa raspund...nu am avut:((

noi suntem in Ro de pe 24 aprilie,nu ma m-ai dau dusa acasa:))) e tare frumos.toata ziua sunt inconjurata de familion,nu se mai despart de fetele mele.

ale mele printese sunt super bine,fericite din cale afara,toata ziua in piscina la balaceala,cu pisicile prin curte etc etc
doar caldura asta le mai da de furca,nu prea le place,dar o sa se obisnuiasca ele,sper.

in rest,cum stiti,toate`s bune si frumoase.

va pup cu mare drag si sper sa mai am timp sa mai scriu cate un rand doo.
multa sanatate tuturor,nastere super usoara burticutelor la termen si felicitari din suflet noilor gravidute.
sa aveti parte de bebei sanatosi si frumosi foc

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Am prins o pauza si dupa Danielle, scriu si eu ,dupa ceva vreme...de citit am mai citit dar de scris, nu am reusit.

Nana, Marta si Emma,felicitari, sarcini usoare , bebei sanatosi !

Celor care au fost in concedii , sa le fie de bine, celor care urmeaza sa mearga concedii placute si relaxante.

Sabina ,sanatate multa , sa fie totul asa cum iti doresti.

Am vazut multe foto cu minunatii copilasi ai mamelor Erina, Cecilia, Gabriela,Yaia ,Adi,sunt superbi.

Danielle sedere placuta in Ro.

Papanash, spor la amenajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

DAniela pai parca ultima data va mutati in casa noua.Cum de ati ajuns in Ro?Ramaneti definitiv?Cam in graba ne raspunzi si ne spui decat doua trei vorbe.

Nana usor nu o sa fie,dar sentimentul de implinire e incomparabil.Mie mi-a fost cel mai greu cand Lisa era la san si Erika tragea de mine sa ne jucam si daca nu ii convenea ceva,se trantea pe jos si urla efectiv...Lisa se speria,nu mai vroia san...si eu eram cu nervii prastie,ma asezam si eu in fund si ma pufnea plansul.Acum e ceva mai usor ca atunci...dar inca astept sa ajunga la varsta magica.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

fetelor, pupici dintre vopseluri .
mai avem de dat un strat de lavabila in dormitor, pana la urma am facut toata casa, deci nu mai avem frumusete de desene rupestre...aseara la 10 , cand sa montam patul cel nou, n-am gasit suruburile in cutie....apoi una din laturile patului era mai mare cu vreo 3 cm, deci era instabil....of, amrezolvat pana la urma cu o improvizatie de moment.
Cecilia,mercic, te sun.
e o caldura infernala acum in casa , cu tot cu AC.
Adi e foarte bine, ma intreaba "mami,tu cu tati nu mai veniti pe la mine ?"

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Sabina sanatate!Bine ca se rezolva cu tratament!

Papanash asteptam poze cu camera lui Adi! :) Pacat de desenele alea faine de deasupra canapelei :D

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ne-am tuns pleata
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cuscra draga, iarta-ma! La Multi Ani pt cele 6 lunite ale lui Alex! Sa creasca mare si sanatos si sa o faca fericita pe Sofia mea!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput