Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 18
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Ne-am tuns pleata http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1 Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
ce mult au crescut fetele, sunteti o familie tare frumosa, cat despre Sofi tunsulici, o dulcica

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui danielle02 buna dimineata dragi mamici ![]() intru si eu dupa o luuuuuuunga absenta,am vazut ca nu m-ati uitat si va multumesc din suflet pt urarile de ziua mea ![]() am mai citi pe sarite dar timp sa raspund...nu am avut:(( noi suntem in Ro de pe 24 aprilie,nu ma m-ai dau dusa acasa:))) e tare frumos.toata ziua sunt inconjurata de familion,nu se mai despart de fetele mele. ale mele printese sunt super bine,fericite din cale afara,toata ziua in piscina la balaceala,cu pisicile prin curte etc etc doar caldura asta le mai da de furca,nu prea le place,dar o sa se obisnuiasca ele,sper. in rest,cum stiti,toate`s bune si frumoase. va pup cu mare drag si sper sa mai am timp sa mai scriu cate un rand doo. multa sanatate tuturor,nastere super usoara burticutelor la termen si felicitari din suflet noilor gravidute. sa aveti parte de bebei sanatosi si frumosi foc ![]() :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009) Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything. A truly versatile lady. pozici |
si noi care te dadusem disparuta, erai mai proape decat ne imaginam
Cat intentionati sa stati in Ro?
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Buna seara!
Salut revenirea Danielei si a Celiei. Despre copilasi nu ati prea spus multe.
Adimercedes, multumesc din inima pentru dimensiuni. Filmulet am sa caut si eu pe Internet.
Miine merg sa ii cumpar o alta tetina sa incerc si asa cu apa iar vinerea viitoare ii fac pasaport. Tare imi e ca va avea nevoie in septembrie daca nu vrea sa bea laptic cu biberonul.
Nu stiu daca am scris. David sta putin cu capul sus cind e pe burtica iar intoarceri face numai pe o parte. Nu ma ingrijorez deloc.
Cu aliura stam asa: 66 cm si 6250g. lung si suplu. Dr. pediatru a spus ca se prezinta foarte bine.
Astazi am fugit la tara la umbra. Daria s-a jucat foarte frumos cu doi baietei mai mari iar David a fost un pic agitat probabil pentru ca a fost multa lume plus doi catelandri tare draguti care se fugareau pe acolo.
Doua vorbe despre Daria. De aseara nu se mai desparte de broscpoiul acela Naveen din Broscoiul si printesa. Astazi a luat singura rosie si a mincat vreo 3 felii (avem mari probleme cu mincatul legumelor crude si al fructelor. Cinta in jur de 20 de cintecele in engleza si romana si ii place foarte mult cartea Sa citim povesti. O recomand cu caldura-povestile sunt un pic prelucrate, au durata de maxim 15 minute, e trecuta virsta pentru care sunt potrivite iar la fiecare paragraf e precizata tonalitatea in care trebuie citit. Ilustratiile sunt deasemeni foarte frumoase.
Gabriela minunata Sofi iubita, la fel si Sara frumoasa!!! Sarei ii statea super pe tocuri si ochelari de soare. Ce rochite frumoase are Sofi iar pozele cu mami sau tati
.
Am sa trimit un invite la citeva poze de la mare.
Apropo am vazut o oferta buna la 269 euro de persoana la Phoenicia Resort in Mamaia. Daca mai mergem vara asta ne gindim sa mergem acolo.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Yaia spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui adimercedes
Yaia, eu zic sa nu iti faci probleme ca vrea in fundulet deja. Eu il ajutam pe Adam sa faca "abdomene", il tineam de maini si il lasam sa se ridice singur. Adora exercitiile astea si acum e un copil f atletic, ca si Lisa de altfel. Super ca se si intoarce deja! eu zic sa nu o opresti din ce vrea ea sa faca. Are nevoie de exercitii, de explorarea limitelor si fii sigura ca stie singura sa se opreasca daca a muncit prea mult ;) ![]() |
De oprit nu am de gand sa o opresc, mi-e teama numai sa nu o fortez inainte de vreme. Din cauza asta, avem doar cate o repriza, maxim 2 de exercitii pe zi, dar ajutorul nostru e minim, ea munceste sa ajunga cum isi doreste.
Voiam sa-ti multumesc mult pentru articolul cu inecul. Sotul meu e fascinat. Acum vrem sa cautam sa-l invatatm pe Tudor sa inoate singur, nu doar sa faca scufundari, dar am inteles ca aici ii invata pe copii sa inoate pe la 5 ani. Mai cautam.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Bine ati venit cu vesti, Danielle si Celia! La mai multe vesti scrise!
Am vazut-o si pe Sofi tunsulica. Dulce foc!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Mada28 spune:
Buna dimineata de la mare! Noi mergem la aquamagic in dimineata asta fara David care e la buni. Va citesc zilnic dar mai greu cu scrisul. Din pacate am fost toti raciti. Am luat toti de la Luca iar David a fost cel mai rau . Tusea rau si se ineca. Nu a mers cu homeopate si am luat medicamente. A fost tare naspa si a durat o sapamana. Nu febra dar tuse cu secretii cumplite. Acum a trecut . La verficari Luca are 101cm si 16 kg iar David la 3 luni 63cm si 6,5 kg. Papa lapte de la mami si e bine. Isi tine capul se intorce pe burta da nu des si vrea in fundulet cum zicea si Yaia de papusica ei. In rest mami incearca sa slabeasca dar fara dieta ca de alaptam. Sabina sanatate multa. Mandarinuta sa- ti traiasca printul si sa va bucurati de copii. Gabriela minunate fetele. Va pupam si va asteptam la mare. Erina tu l- ai dus si pe David la plaja ? Eu nu prea am curaj chiar daca mergem doar 2 ore dimi eata. O duminica frumoasa . Mada mami de Luca si David
aniast72 spune:
Nu pot sa cred ca astazi n-ati scris macar o pagina...
Ca sa dezmortesc atmosfera va scriu si eu cateva randuri ca sa mai stiti de noi. Nu scriu mult ca suntem la mare (Mamaia) si scriu de pe telefon, vreau sa va multumesc (cu maaaare intarziere) pentru urarile primite de ziua mea.
Noi suntem relativ bine, se apropie si la noi usor, usor termenul, pe langa calcificarile bebelusului au mai aparut ceva probleme care ma fac sa am emotii. O sa detaliez dupa ce revenim de la mare (marti, pe 20 iulie) cand o sa am acces la un laptop.
Va pup si va citesc cu drag.
Andreea,
cu
(AMR 6-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
Erina spune:
| citat din mesajul lui Mada28 Erina tu l- ai dus si pe David la plaja ? Eu nu prea am curaj chiar daca mergem doar 2 ore dimi eata. O duminica frumoasa . Mada mami de Luca si David |
Nu l-am expus in soare direct absolut deloc. A stat numai in carucior cu copertia trasa plus o extra umbrela si evntual la umbra unei umbrele mai mari.
Aici la PN il plimb de colo pina colo cu plariuta si la tricou cu plnatalon scurt dar il dau din casa cu un pic de crema pe miini si picioare.
Distractie placuta la mare si felicitari pentru parametrii buni ai baietilor.
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Noi suntem relativ bine, se apropie si la noi usor, usor termenul, pe langa calcificarile bebelusului au mai aparut ceva probleme care ma fac sa am emotii. O sa detaliez dupa ce revenim de la mare (marti, pe 20 iulie) cand o sa am acces la un laptop. Va pup si va citesc cu drag. Andreea, cu (AMR 6-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Andreea sa dea Dumnezeu sa fie mici probleme rezolvabile la baietelul din burtica.
Distractie placuta la mare!
Erina mamica Dariei
si a lui David
aniast72 spune:
Nu la el sunt probleme de data asta ci la mine. Mi-am descoperit HPV 16 care da si indicatii catre cezariana. Miercuri merg iar la doctor si sper sa luam cea mai buna decizie.
Daca ajungi la Phoenicia, sa stii ca e super lux. Noi vedem resortul de pe balconul blocului nostru.... plin de spatii de joaca pentru copii.
Andreea,
cu
(AMR 6-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)