Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (395)
Raspunsuri - Pagina 16
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Cecilia am vazut pozele de la Duni. A crescut mult Cristi si niste ochi frumosiiiii! Mi-a placut cum arata resortul, totul aranjat si foarte curat, plaja la fel si faptul ca a avut multi prieteni de joaca. ------------------------------- Erina mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle |

din pozele pe care le-am pus ai vazut putin, este foarte frumos si foarte curat, o sa mai pun poze mai multe cu resortul daca vrei(cand le primesc eu am facut mai mult la copii).
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
Gabriela, drum bun si distractie placuta la mare, o sa fie bine.

Yaia, eu ziceam ca, Cristi este cam slabut la 14kg, pentru ca asa pare fiind mai inaltut 1.02m...dar dr. mi-a spus ca este fff bine, nici gras nici slab, asa ca fiecare cu media lui...important este sa fie sanatos, un kg in plus sau in minus eu zic ca este nesemnificativ.
Cecilia si
cecilia L spune:
Papanash, uite patutul.....
http://www.flickr.com/photos/23631543@N02/3921764187/
cam slaba poza, dar nu am gasit alta.
Vb la tel.
Cecilia si
Sabina spune:
e gri...mai moderat sa zicem.
sa vedem pana luni cum evolueaza. e bine ca am luat-o mult mai din pripa ca de obicei.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Simulet,
, nu e nevoie de transfuzie, Slava Domnului!!!
te pup tare si multumesc mult ca te-ai gandit.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui sim_stoian Cecilia, inca mai suntem vecine |
Te invitam la o plimbare in IOR, dar mi-am amintit ca Stefan e la bunici, poate dupa ce se intoarce.

Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Sabina e gri...mai moderat sa zicem. sa vedem pana luni cum evolueaza. e bine ca am luat-o mult mai din pripa ca de obicei. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
e bine ca ai reactionat la timp, ma bucur ca e gri deschis...a revenit acasa familia sauesti tot singurica?
Cecilia si
Gabriela77 spune:
Sabina, sunt cu sufletul langa tine!Si am convingerea ca va fi PERFECT!
Erina, multumesc, pana la urma asa va fi, Sara se va bucura de mare si nisip, de atentia si dragostea noastra! Sa fim doar sanatosi, asta e important
Pupam pe David cel dulce! Poze ne mai arati?
Cecilia, f frumoase pozele, ce s-a maturizat Cristi
Nana, nu iti va fi usor, draga de tine! Imi amintesc perioada cand eram insarcinata cu Sofi si mi-era rau, exact ca la prima sarcina. Eu ca si tine, cu greturi crunte pana in trimestrul 2. Si Sara ma lua de buna si mie mi-ear un rau...Dar uite cum trece totul si uiti totul cand tii puiul in brate. Imi doresc cu toata fiinta mea sa va aiba Dumnezeu in grija si sa va bucurati de minunile voastre
Chiar azi ma gandeam ca imediat face Sofia 6 luni, cum a trecut timpul? Parca acum priveam uluita cele 2 liniute, parca ieri misuna in burtica, parca ieri ii auzeam primul suspin...Acum sta in fund si rade si gangureste si ne vaneaza atentia. E asa cumintica si adorabila! Imi lumineaza viata, fetele astea

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

si a lui David