Miercuri 15 apr la Neata cu Razvan si Dani
Raspunsuri - Pagina 2
micalondra spune:
Nu stiam ca va fi invitat cineva de la DC azi, dar cum obisnuim sa urmarim emisiunea, am stiut imediat ca e vorba de cineva din comunitaea DC. Si mi-a placut ce a mentionat si Dani. Am fost incantata inca o data ca fac si eu parte din aceasta comunitate. Felicitari Florin!
luny spune:
hehe!!!Felicitari, TATIC!!!Si bravo, Dani Otil, si mie mi-a placut comparatia cu 'mafia', ceea ce e adevarat, suntem un forum unit, dispus sa ajutam cat putem pe cei ce se confrunta cu probleme/dileme de tot felul!...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ellenii spune:
Bravo Florin!
M-am uitat si eu la eisiune!
Long live desprecopii
www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank">INIMA COPIILOR
May be Baby
soricica spune:
felicitari Florin!
am urmarit si eu emisiunea, iar dani otil a fost la inaltime .
Felicitari inca odata domnului TATIC , Felicitari pentru DC ca exista.
O zi buna tuturor si lectura placuta .
LORI spune:
Felicitati Florin Campeanu!
Felicitari DC - nici nu stiti cat de mult suflet si energie ati pus in miscare de cand sunteti on-air.
Am sa cumpar cartea - e un cadou excelent pentru un viitor tatic ca sotul meu. Dar si pentru tatal meu.
florincp spune:
Va multumesc frumos pentru cuvintele voastre superbe! De asemenea, va multumesc ca v-ati uitat la emisiune. Mirela si Florin de la DC sunt artizanii prezentei mele la Razvan si Dani. Sper sa se vanda bine JURNAL DE TATIC. Voi folosi o mare parte din banii obtinuti pe carte pentru a face bine.
mihatp spune:
Din tot sufletul
FELICITARI Florin!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
felicic76 spune:
cred ca www.antena1.ro/index.php?page=webcast&id=46533&type=show&item=102" target="_blank">aici
Mamica de VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei