Miercuri 15 apr la Neata cu Razvan si Dani

Miercuri 15 apr la Neata cu Razvan si Dani | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

draga comunitate,

Miercuri de dimineata la 8 - comutati masiv la TV.
Emisiunea 'Neata cu Razvan si Dani va avea invitat un tatic de pe desprecopii.com
Taticul, www.campeanu.ro/a/Articole/E-@ltfel_Romania/677/Ne_vedem_la_Neata_cu_Razvan_si_Dani.html" target="_blank">va lansa o carte. O carte in care probabil se regasesc si gandurile si experientele voastre.

DECI, miercuri 15 Aprilie, la Antena 1, la 8.00 - toti ochii pe TV.

Multumim Diana!!

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana-Laura spune:

Abia asttept sa vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

nu apuc sa vad ca o sa fiu la lucru
nu poate inregistra careva ?
mai e si alta posibilitate sa vad lansarea ?

adela de alexia maria( 13.01.2007 )

20+ cu razvan andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Emisiunile inregistrate se gasesc pe site-ul lor.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

Foarte frumoasa cartea. Scrisa cu umor si multa dragoste. Daca era vorba de o mamica, totul era banal. Cartea insa este scrisa de un TATIC. Il felicit si pe aceasta cale!

Cartea a fost scrisa initial pe blog: http://www.campeanu.ro/jurnal-de-tatic.html
Daca n-aveam voie sa pun link-ul, puteti sa-l stergeti.

N-o sa pot sa ma uit, dar sigur o sa caut inregistrarea emisiunii. Oricum, ii tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cayaaimee spune:

buna. Am tras cu ochiul pe site si am vrut sa comand cartea dar nu am inteles daca pretul continea sau nu taxa de transport al curierului. Daca acei 29 ron era pretul final. Daca ma puteti "lumina" ., va rog ! Banuiesc eu ca e geniala cartea, al meu are 4 ani si ceva dar m-as distra copios sa o citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Si Dani ce o sa spuna? Ca se pregateste sa devina tatic?

Felicitari autorului cartii. In sfarsit au inceput si barbatii sa descopere ca au mai multa responsabilitate decat posesia telecomezii.

Chiar am sa cumpar aceasta carte pentru ca m-ati facut curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Germina spune:

29 lei fara curier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana spune:

Minunat. E bine ca o emisiune de succes are interes pentru aparitia unei carti. Nu credeam ca asa ceva se mai intampla in Romania. SI sunt incantata ca este scrisa de un tatic. A fi parinte e o lume noua si merita sa scrii despre asta. Iar daca scrii si cu umor, e super.

bravo DC ca sprijiniti un tatic si o carte despre copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Felicitari Florin !
am vazut interviul, mi-a placut comparatia pe care a facut-o Dani, forumul actioneaza ca o mafie , cum soliciti o informatie/problema,in maxim 15 minute se rezolva, de parca toata lumea sta numai in fata calculatorului sa dea informatii/idei/sa rezolve probleme.
Inca o data felicitari Florin, mi-a placut jurnalul de tatic, iar cartea arata super cu coperta aia inspirat aleasa.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Felicitari din toata inima, Florin, si la cat mai multe vanzari, deci la cat mai multi tatici implicati in viata copilasilor asa ca tine.

Mergi la inceput