Miercuri 15 apr la Neata cu Razvan si Dani
Raspunsuri - Pagina 3
LoraG76 spune:
Felicitari! Abia acum am avut timp si eu sa vad emisiunea pe net si, cu toate ca fetita mea are o varsta mai mare, voi cumpara cartea.
Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muffin Chiar am sa cumpar aceasta carte pentru ca m-ati facut curioasa. |
opaaaa! asta se incadreaza la valoarea universala? pai daca-i asa tre' s-o achizitionez si io, nu pot rata ocazia
"it's nice to be important, but it's more important to be nice"
oanamada spune:
citat din mesajul lui muffin Si Dani ce o sa spuna? Ca se pregateste sa devina tatic? Felicitari autorului cartii. In sfarsit au inceput si barbatii sa descopere ca au mai multa responsabilitate decat posesia telecomezii. Chiar am sa cumpar aceasta carte pentru ca m-ati facut curioasa. |
Parca aveai alta parere...
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
alexas spune:
Felicitari Florin , am vazut emisiunea erai forte degajat te felicit inca o data
si Dany avea dreptate
mami de miruna si andrei
blue_karina spune:
Buna,
Am si eu o rugaminte legata de aceasta carte, as dori sa stiu daca este disponibila in librarii? Sau se poate achizitiona doar prin curierat? Sunt o viitoare mamica de gemeni si as vrea sa o cumpar.Nu am putut urmari emisiunea din pacate si in acest moment nu o pot vedea nici pe internet.
Paste Fericit pentru toata lumea!
Karina 16+ cu
si maine e o zi
admin spune:
citat din mesajul lui blue_karina Buna, Am si eu o rugaminte legata de aceasta carte, as dori sa stiu daca este disponibila in librarii? Sau se poate achizitiona doar prin curierat? Sunt o viitoare mamica de gemeni si as vrea sa o cumpar.Nu am putut urmari emisiunea din pacate si in acest moment nu o pot vedea nici pe internet. Paste Fericit pentru toata lumea! Karina 16+ cu si maine e o zi |
Mai multe informatii poti gasi pe http://www.jurnaldetatic.ro/?cs=1
Daca nu reusesti il poti contacta direct pe autor tot la aceasta pagina.
Personal recomand fiecaruia sa po****rizeze aceasta carte. Nu stiu cati dintre voi realizeaza, dar pe langa valoarea ei, aceasta carte este un semnal trimis taticilor romani, multi dintre ei destul de "musafiri" in cresterea copiilor.
Cumparati cartea cadou sotului si scrieti pe coperta interioara: "Daca taticul asta poate, poti si tu!"
P.S. As dori sa fiu clar asupra unui aspect minor dar important: Desprecopii.com nu are nici un castig financiar de pe urma acestei carti! Promovarea noastra este deci sincera si dezinteresata.
papanash spune:
azi-dimineata am primit cartea, a sosit la usa curierul.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
nelia spune:
Felicitari, Florin! Sa vezi ce mindru va fi Vladut de taticul lui cind va creste si o va citi.
alinamoro spune:
N-am vazut emisiunea, dar am comandat cartea, abia astept sa o citesc.
Cumparati cartea cadou sotului si scrieti pe coperta interioara: "Daca taticul asta poate, poti si tu!" |
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze