Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 27
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anna23 Nu m-am ingrasat draga mea,mi-am facut implant sa corectez un defect.Am spus clar,nu am vrut sani mai mari,ci sani egali.Eu stiu ca e ceva normal sa difere putin marimea,dar mie mi se parea ca la sanii mei diferenta era destul de vizibila si am vrut sa corecteze nenea doctoru' unde doamnei natura i-a dat cu virgula la calcule.Si asa mi s-a facut implant,ceva mai mult in stangul ca sa ajunga la dimensiunea sanului drept,si putin in dreptul ca sa nu raman cu un san cu aspect natural si unul care sa para silicon curat.De aia e o diferenta atat de mica de marime.Acum na,v-am dezamagit ca nu mi-am pus de la 80B direct 85DD!Adevarul e ca as fi fost si mai si decat ma "laudati" pe aici cu 85DD la 1.68m... Nu mai stiu cine zicea pe pagina 19-20 ceva de genul ca nu fac curatenie,nu gatesc bla bla.Ei bine am facut o curatenie azi de dimineata de mai-mai sa ma confundati cu o sotie...de la distanta,bineinteles,ca de aproape imi vedea olguta machiajul dat cu spaclul si ma dadea de gol!Unde mai pui ca am o alergie la praf si vrand nevrand tre' sa sterg praful macar si ca mai sunt si mandra posesoare a unui ghemotoc de blanita dupa care trebuie sa strang constant nu numai fire de par deci...Si pentru ca ultimul laudator mi-a murit(a cazut mai devreme de pe balcon,se cocotase acolo sa-mi admire machiajul strident,rochia cu nasturi rupti sa se vada siliconu' dom'le si bineinteles boticul tuguiat),am si gatit astazi!Nu stiu sa gatesc prea multe,nu cine stie ce mancaruri mai elaborate sa zicem,dar n-am dat niciodata foc bucatariei si azi am facut niste ficatei cu vin lamaie si alte nebunii,plus niste clatite pe care vecina mea de 40-50 de ani careia ii plimb eu cainele din cand in cand,mi le-a laudat.Si m-a si pupat si mangaiat pe crestet ca tot ziceati voi pe aici sa nu ma astept la asa ceva de la voi.Na ca nu a fost nevoie!S-a gasit altcineva! |
Ana, draga, numai fatuca naiva nu esti... De varsta, ce sa mai zic ?
Esti incognito pe bune, rau de tot...
Nu cred un cuvant din povestile tale...
mihutza11 spune:
Va citesc de doua zile.. si tot am vrut sa imi dau si eu cu parerea, dar numai nu ajungeam la capat.. aseara m-am culcat la 2.30, azi macar sunt in limite normale..
citat din mesajul lui conchita eu nici macar o clipa n-am avut iluzia ca Natasha e amanta pentru sex. Anna mai degraba, din cum se poarta si vorbeste. dar Natasha are nevoi sentimentale, zica cine ce-o vrea, inclusiv denizelu de pe soclul ei de ginger tea! :-)) Natasha are profilul tipic de copila crescuta fara tata care se inamoreaza de unul mai in varsta, eventual insurat. a fost prada super usoara, iar masculii insurati stiu ca merg la fix cu genul asta de copile. normal ca au ce sa le ofere: maturitate, tandrete, rabdare...Nastaha crede ca unul mai de varsta ei sau eventual ne-insurat nu ar avea experienta si rabdarea asta, de-aia crede ca bosho e ultimul barbat pe terra. dar se inseala amarnic. sunt si tineri inimosi pe lume, gentili si educati, nu numai aia care frecventeaza barurile si vor pipite infipte si cu tupeu si care stiu ce vor si cer in consecinta. asa ca, riscand in continuare sa-mi iau ciomege moraliste pe spinare ca o inteleg si-o consiliez pe Natasha, voi continua cu babismele intelepte pana o sa rasuflu usurata, cu inima usoara, ca am convins-o ca are dreptul la fericire. iar moralistelor le reamintesc cu drag ca toate am fost amante la inceput, cu exceptia celor care s-au maritat virgine. da' si cu virginitatea asta e cu dus si-ntors, ca virginitatea in trup nu inseamna automat si virginitatea sufletului. io am recunoscut de la inceput ca am fost amanta, ca doar m-am maritat la treij'de ani, doar n-am asteptat calu si calaretu neprihanita! si-al meu, primul, tot asa mai mare de varsta si de-aia m-am identificat in povestea Natashei, ca si io tot fara tata am crescut. si da, stiu diferenta, Natasha si Anna si restul s-au incurcat cu barbati insurati. whatever, asta nu o face pe Natasha mai putin victima. |
sincer si eu ma regasesc.. ai mei s-au despartit cand aveam 12 ani,tot din pricina unei amante..
dar pe de alta parte si eu am fost un fel de amanta.. cu prima mea dragoste.. aveam 17 ani, el mai mare cu 6 ani si implicat intr-o relatie de ceva ani buni.. eu ca fraiera m-am aruncat cu capul inainte desi stiam f bine ca tipul o inseala la greu.. dar deh.. ce sa faci, copila naiva si el cu scoala vietii si prosteala.. buun.. a urmat despartirea lor, el pe urma cu alta, eu tot cu statut de amanta.. deja eram la facultate si am zis Stop.. pe urma cand am venit acasa iar m-a prostit si iar am picat in plasa, ca deh sufeream.. in loc sa ma bucur de studentie, sa imi vad de distractii si bairamuri eu sufeream ca fraiera.. si pt ce? pt un terchea berchea, care stia sa ma imbrobodeasca.. pana s-a spart buba (s-a insurat cu "oficiala" ca ramasese gravida), a curs puroiul si am zis GATA..
am suferit enorm.. la fel ziceam ca cine se mai uita la mine, eram total lipsita de incredere in mine.. si mi-am luat tzeapa si a doua oara (motive similare).. pe urma am schimbat foaia si am zis ca de acum nu ma mai intereseaza, nu ma mai indragostesc.. numai bag un flirt, un sarut si PA la toti.. ma facusem rea, ca de unde sa mai am incredere in barbati.. si am tinut-o asa ceva timp.. desi nu pot sa zic ca as fi vreo femeie fatala.. complexe am si acum (timida inca sunt, de inrosit ma mai inrosesc cateodata), dar macar am barbat care m-a luat asa cum sunt si ma iubeste enorm..
Apropo Olguta si al meu e mai tanar ca mine, dar numai cu 2 ani .. esti tare frate!
sa revin.. cum ziceam eram rea si neincrezatoare, fara vreo relatie stabila (de s-a maritat si sora mea mai mica inaintea mea si ma intrebau toti eu nimic?).. si uite ca a aparut omul meu, cand nici nu ma asteptam.. si Natasha: a avut rabdare cu mine din toate punctele de vedere.. a stiut sa ma faca sa am incredere in el, a stiut sa ma cucereasca, a stiut (si inca stie) sa ma iubeasca.. si uite acum avem un ingeras frumos, iar el nu concepe viata fara noi.. si am incredere in el totala.. (bine sa ajungem si la renumita varsta a crizei de 40)..
oricum ma bucur sa aud ca "te tratezi" si poate ca si daca te intalnesti cu Kay o sa iti prinda bine.. oricum tre' sa fii tare pe pozitii daca chiar asta vrei.. si inevitabilul cu face to face tot o sa se produca... urata nu esti, tanara esti! so what the french? live your life!
Ana a zis Olguta ff bine..nu stiu ce as putea sa mai adaug!
vedeti ca mai e o amanta ce isi spune parerea:
citat din mesajul lui ion_cristina salut fetelor , uite va citesc si ma amuz la ora asta sunteti savuroase , natasha_pisi si eu am fost intr-o relatie cu un tip casatorit tocmai implinisem 18 ani , el 30 , 2 copii , nevasta departe de " idealul lui feminin " multe povesti , de multe ori nu imi dadea toate detaliile ma lasa sa deduc ce era mai convenabil , tipul inselase din primul an de casatorie ( deja erau 6 ) mi-a servit o poveste de genul " nu multe rezista presiunii de a fi cu mine " ce mai era barbatul vietii mele , un spirit liber incatusat , pe care eu il voi lasa liber caci deh asa e dragostea , eram indragostita pana peste cap , aveam momente in care ma apuca depresia si atunci imi dadea sperante cu fraze rasuflate de genul intr-o zi nu o sa ne mai trezim separat , o sa mergem in aceeasi directie , o sa imi porti numele etc . imi reveneam pt cateva zile , ca sa pic din nou intr-o stare de depresie si nervozitate , toate astea amestecate cu o gelozie incredibila din partea lui caci deh eram intr-o relatie " serioasa " mi-a luat fix 9 luni sa imi dau seama ca era de fapt un copil arogant si isteric care nu merita tot ce i-am oferit . m-a maturizat enorm aceasta relatie sau " imbatranit " mai bine zis dar odata ce ne-am despartit m-am simtit atat de LIBERA si crede-ma o sa intalnesti pe altcineva cand nici nu te astepti nu te lasa pacalita de faptul ca esti integrata in grupul lui de prieteni sau familie asta nu inseamna ca se va insura cu tine sau se va desparti , nu , de cele mai multe ori el ii pune pe cei din jur sa aprobe tacit " amanta " pt a se simti mai putin vinovat |
no..ma retrag si astept continuarea..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
olguta12 spune:
WAY off topic-
Mihutza, m-am uitat la pozele voastre, si m-am indragostit-iremediabil- de papusa voastra, Andra. Este ABSOLUT SUPERBA!!!!!!!!!!!!!
In pozele de la ziua ei, ai impresia ca este o papusa de portelan.
Mai rar asa copii. Sa va traiasca!!!
Cat despre "soti tinerei"- Prospaturile sa ne traiasca!
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
Chuny spune:
citat din mesajul lui Clover Mie mi-a devenit egal daca e adevarat sau nu. Factorul de distractie al subiectului bate orice. Numai mirajele ce erau odata la fel. |
Subscriu cu bratele deschise: dupa o noapte alba*, ce distractie sa citesc subiectul asta cu o cana mare de cafea in mana. Lipsea de mult un astfel de subiect pe aici!
* noapte alba din cauza de cupii bolnavi, nu de club, da ? as vrea io club!
Sibylle
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
ellej spune:
Eu deja nu mai tin pasul cu subectu' in cauza... casa vraiste... in curand ma dau astia afara de la serviciu...
Constat ca s-au adaugat diverse poze pentru a da mai multa greutate afirmatiilor tinerelor doamne :) Sincer, dragele mele, as fi fost surprinsa daca erati batrane si urate :). M-as fi gandit ca, poate, indivizii respectivi nu gandesc strict cu pantalonii. Insa doar mi se confirma banuielile (nu spui care, ca-mi ies vorbe de invidioasa).
Oare sa pun si eu poze à la hi5, sa ranforsez tabara "neveste disperate"?
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)
gaia.nevia spune:
Olguta, imi place cum gandesti...
Sa dea Dumnezeu sa fiti amandoi cu capul pe umeri si sa mearga totul cum iti propui!
Principiul 50-50 si-l doresc toate cuplurile (casatorite...) dar si asteptarile de la un barbat sa vina cu 50% cand tu nasti, ai serviciu, tii casa, tii lacrimile in frau si ostoiesti copiii prin etapele vietii... sunt mari frate si omu' nu rezista.
Se simte depreciat, nu mai e timp sa i se laude lui ideile geniale de la seviciu, replicile taioase catre emisiunile politice si faptul ca in sfarsit a facut nainbii usa aia sa nu mai scartaie.
Si pac se face ca intalneste o femeie (nici nu conteaza varsta, nici aspectul) care cade pe spate la propriu si la figurat la orice vorba de duh, la orice glumita, la un lucru de la sine inteles ca deschisul portierei, intinsul mainii cand coboara din... autobuz, asezatul scaunului la restaurant... si se gandeste, why not?! why not de fapt sunt si eu apreciat cum se cuvine.
Si uite asa trebuie noi femeile maritate sa tratam sotul ca pe un angajat la o multinationala. Sotul trebuie motivat, laudat, promovat... Nu-i nimic rau cu asta, pana la urma, adica de ce as face asta pentru un reportee, ca sa-l vad muncind mai bine, si nu as face-o pentru omul din patul meu, ca sa-l vad mai multumit de sine si mai fericit?!
Din pacate invers nu prea e valabil; adik, sotul decat sa "motiveze" sotia, mai bine se lasa motivat de amanta... Ziceti-mi daca gresesc...
Povestea Natashei... daca e adevarata... ce sa spun... e trista, dar s-a mai spus asta pe-aici.
Domnul Bosho frizeaza pedofilia... a avut doar un pic de ghinion ca a trecut Natasha de 18 ani pana sa... o puna jos.
Fata mea, iti doresc ca domnul Bosho sa fi fost arta si maiestrie in pat, sa te fi initiat, dezinhibat si facut constienta de feminitatea si valoarea ta. Si sa folosesti cele invatate, pentru tine, ca sa te respecti si sa te distrezi, si sa-ti gasesti un barbat pentru tine si doar pentru tine.
Din pacate cred ca tocmai contrarul a facut bosho, ca sa te tina numai pentru el. Pacat. Du-te la un psiholog... si elibereaza-te.
Ca esti indragostita... huh... dragostea e fix ca terapia cu apa.
Trebuie doar sa crezi cu tarie.
Anna, io tot am o problema cu felul cum intelegi tu marimile la sutien. Ti-ai cumparat vreodata singura acest obiect vestimentar? Sau se duce tanarul la magazin cu mainile facute cupa si-ti aduce si tie.... ce-i place lui sa porti?!
80D. in aceasta alaturare de cifre si litere, 80 inseamna cm circumferita coaste, draga mea; deci 85 (ca 86 nu exista) inseamna 5 cm in plus de sunci pe coaste, pe care nu le regasesc in pozele tale. D e cupa, aia arata cat de bombata e tzatza, si aia zici ca nu s-a schimbat. Ma rog... iti doresc sa-ti vina bine sutienul mereu.
Ca nu e moral sa fii amanta, ca ranesti, ca... asa e, dar si ce daca... Sunt unele femei care nu pot trai decat cu barbatii altor femei. E o boala, se trateaza la psiholog / psihanalist.
Oamenii stau impreuna si in situatii gheboase, din diverse motive de neinteles pentru ceilalti. Ori persevereaza, ori se trateaza...
Voi nu vreti sa va tratati. Voi vreti sa va distrati, sau mai rau, vreti sa fiti prinse.
Pai sa va zic un secret. Amanta prinsa nu mai e amanta. Sotul adulter se va lipsi de acest accesoriu devenit public si va cauta altul... mister dragelor, stricati misterul.
Amantele nu au un statut. Ele trebuie sa se ascunda, sa laude, sa satisfaca si sa fie disponibile la ore anormale pentru restul femeilor... Si sa inghita (si) povestile de viata traite de altii.
Ma refer aici la fetele astea cu pretentii de vioara-ntai... care isi urla statutul de amanta.
Eu nu stiu daca as putea ierta un barbat care, nu ca are o amanta, dar ma pune pe mine in situatia de a afla ca are o amanta.
Inseamna ca e suficient de prost ca sa fie prins, sau ca vrea musai sa fie prins ca sa imi faca rau. Si asa ceva... nu inghit din principiu.
mihutza11 spune:
si eu tot off-topic:
Olguta multam mult!
dar e frumoasa si ochioasa si Galushka ta cu ochisorii aia!
si bine zici sa ne traiasca prospaturile!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
olguta12 spune:
Gaia.neviasaru mana mult. Ai dreptate- teoretic suna tare bine. De pus in practica a fost mai greu.
Eu si soata am avut o prietenie de-aia gheboasa si cu nabadai.. nu puteam sta unul fara altul, ne cautam precum liliecii noaptea(si asta chiar inainte de a avea o relatie intima). Am facut o data socoteala, si am calculat ca in 10 zile- adunate- am dormit amandoi mai putin de 36 ore. El chiar si-a pierdut slujba, deoarece l-au lasat balamalele la servici, s-a inchis intr-un birou, si nu s-a mai trezit. Sefa lui a crezut ca a mierlit-o...l-au trezit pompierii cand au spart usa..cica sa-l salveze(fara gluma, fara misto!!!).
Inceputul a fost SUPERB. Apoi au intervenit "prietenii" lui- unii care incercau sa-l duca la pipite si la strip club, altii care incercau sa ma agate pe mine. Eu aveam prietene care veneau in vizita la noi fara chiloti(nici macar de-aia de dantela) si in fuste miniAm facut amandoi curatenie la prieteni.
Apoi...SOACRA. Care ne-a facut zilele fripte ANI DE ZILE. Nu-i placea faptul ca eram din Bucale(el nascut & crescut in Timisoara, socrela nascuta si crescuta in Craiova), nu eram penticostala(nici soata nu e, dar asa dorea soacra- nora "pocaita"- vorbele ei, nu ale mele), purtam ruj si machiaj(fara spaclu), aveam unghiile lungi si "vopsite", si cate si mai cate.
Apoi, nu i-a mai placut de mine DELOC, cand pe vremea cand inca eram prieteni, l-am prins cu minciuna(nu era vorba de amanta- cu totul altceva), si l-am dat afara din casa in picioare si ). Au durat luni de zile si multe discutii "la nivel inalt" pina i-am mai dat o sansa.
Dupa ce ne-am casatorit, s-au amplificat problemele. Venea acasa, si direct la canapea se ducea. Eu mi-am cumparat casa la 25 de ani, singurica. El s-a apucat sa faca reparatii in casa de pe vremea cand eram prieteni- si dupa ce ne-am casatorit, a lasat toata casa un santier, si a intrat in "greva". In 6 luni , a facut gaura in canapea. I-am dat un ultimatum, si socrela cu gura pe el, l-a convins sa plece "de-acasa". DECI, am fost si separati. Am stat asa o SAPTAMANA, pina cand m-am intalnit cu el la un restaurant- a quiet dinner, si cand a fost vorba de desert, i-am oferit actele de divort la semnat. A ramas ca la dentist. A facut gura, socat, ambalat, bla bla bla. I-am spus- in 24 de ore imi dai raspunsul. DA sau BA. Ori imi aduci actele semnate, ori mi te aduci pe tine inapoi. A doua zi ma astepta in fata casei: -" Baby... can I come home?"... Casa a terminat-o de reparat in mai putin de-o luna!!!
Si acum cand ma gandesc prin ce am trecut, ma apuca plansul.
Dar am intrat in hora- JOC...dreq de viata nemernica si frumoasa ce e.
Ar fi MULTE de povestit... ce stiu SIGUR este ca orice casnicie este "a work in progress". Un "proiect" pe care niciodata nu-l "termini". Mereu ai de lucru, de schimbat, de modernizat... daca te opresti, te plafonezi, dispare orice fel de pasiune, dorinta de reusita, dar mai presus de orice, dispare dorinta de "munca". Stai pe bara, si se duce totul dreq.
Cat despre "ridicatul in slavi" al partenerului... tre sa trag de el sa-mi spuna ce a facut la servici. E foarte indemanatic- o sa ajung sa va pun si pozne cu capodoperele lui prin casa- de multe ori ii spun "Mesteru' Manole", ca tot timpul construieste si darima ceva (mai nou, s-a dus Vineri si a cumparat o groaza de nenorociri din fier forjat, ca sa-mi schimbe-mie "cica"- scara interioara, si din lemn sa o faca din fier forjat- la Galusca nu s-a gandit. In fine, gestul conteaza). Dar este si foarte dirz, si sigur pe el. Eu ii spun "eye candy" cu toate ca nu e rupt din soare, il are pe vino-ncoace. Iar el, de multe ori cand sint bolnava(cam des in ultimul an) imi spune "mandra mea subreda si sexoasa"...bine, astea-s chestii mici...
Niciunul din noi nu e "pasnic"- el e mai tacut decat mine, dar amandoi luam foc, amandoi sintem caposi pina peste poate. Eu-din pacate pt el- sint mai apriga- daca nu-mi convine ceva, ii spun in fata. Nu-l menajez, si nici el pe mine. Ne batem cap in cap aproape zilnic. Dar nu purtam pica, nu avem "tabel" cu HIS/HERS. Ne certam, vorbim, ne rezolvam. IMPREUNA.
We're... a work in progress
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
AVoogt spune:
Moooaammma ce mai subiect , ce paruieli in toata regula si nu am nici rabdare sa citesc ...sunt in culemea fericirii fetita mea implineste asta 2 anisori!!!
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
fannna2003 spune:
la multi ani pentru micuta printesa!...sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii
waw...dar se consuma multa cerneala aici...
Mata Emma lupta iar cu cancerul
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
un vot zilnic pentru Ioana..multumesc