Sunt amanta (2)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Inca o treaba- n-am spus niciodata ca sinteti aceeasi persoana- tu si Natasha, sau ca pozele nu-s ale tale, etc.
Nu despre asta e vorba.
Cat despre felul cum arati, stii de ce ai fost luata "in balon"?
Deoarece in timp ce toata lumea urla despre "caracter, onestitate, darzenie, cinste", tu te-ai bazat pe "infatisare".
Noi cautam continutul cartii, tu bagi "coperta" la inaintare. Noi ne axam pe "uite ce caracter de 2 lei", tu te axezi pe "uite ce tinara si fasneata sint eu- sic sic sic".
Nu asa se procedeaza, Ana. Frumusetea, aspectul fizic- crede-ma!- este absolut trecator si accidental. Mai devreme sau mai tarziu vei imbatrani si tu. Important este ce ai in SUFLET, ce ai in CEREBEL.
Si in momentul cand vei gasi un barbat care te doreste pt TINE, nu pt o partida de sex- si aia doar pe jumatate-deoarece il mai imparti cu cineva- eh, ATUNCI poti veni cu argumente- si nu va fi nevoie de poze. Crede-ma... cum arati este cel mai putin important aspect din viata ta. El te vrea pt TINE, pt ca este indragosit de TINE ca OM, sau pt ca arati bine in fusta scurta si ai buzele carnoase? Adica... el este interesat DOAR de coperta... daca ar fi interesat de mai mult, s-ar fi casatorit cu tine de mult.
Cand iubesti pe cineva, nu poti trai fara acea persoana. Nu vrei sa-i imparti cu nimeni, ii vrei alaturi de tine.
El.. te vrea "pe capitole".
Bunica avea o vorba- "Maica- sint doua femei in lumea asta. Alea CEREBRALE. si alea VAGINALE. Vezi ce faci, sa nu faci niciodata parte din a doua categorie".
Mama- la randul ei, mi-a spus ca barbatii- si atunci cand au doar prietene, cauta tipe de doua feluri- o gagica "de suflet", si una "de instructie".
Acum sincer- iubitul tau- din care categorie crede ca faci parte? "De suflet" sau "de instructie"?
PT tine, el e TOTUL. Pt el... esti o simpla distractie. Te minte usor si frumos, iar tu taci si accepti.
No way! No how!

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Amintiri de alta data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:
citat din mesajul lui Anna23

Ruxi nu-mi spune ca tu nu stii sa canti la saxofon:))Jur ca nu te cred!Dar recunosc,prefer sa cant la pian,de aia am luat lectii in copilarie :)

Neah, acu' si nevestele cu chiloti tetra or sti sa cante la ceva instrumente, dar la saxofon mai mult amantele am auzit ca sunt mari artiste

mah, nevestele canta la flaut, ca instrumentul subtire cu cheltuiala se tine, a se citi finete, arta si precizie.

Da' noi nu facem din asta un titlu de glorie, ca amantele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Mi-a luat ceva timp sa lecturez toate paginile iar in final pot spune ca avem 2 amante care se trateaza. Lucru imbucurator!
ce am constatat:
Ambele amante sunt nemultumite de acest "statut" si sunt aspirate la statutul de "nevasta" nu neaparat cu respectivul amant.
Ambelor amante desi vor sa iasa din situatia asta le este greu sa se desparta si gasesc motive de a ramane amante . Asta nu e condamnat caci pana la urma orice despartire fie ea si de amant are intotdeuna gust amar.
Dupa parerea mea nici una dintre ele nu este tratata ca "amanta" ci doar pe post de "obiecte sexuale sau de relaxare " (asta ca sa nu spun "carpe") Stiu ca suna crunt ce spun fetelor amante, nu o spun sa jignesc dar cam asta e adevarul , iar aici adevarul e foarte crunt. Nici una dintre ele nu este iubita , sunt doar mintite pentru a continua acest joc "comod" al amantului. Parerea mea este ca va imbatati cu apa rece cand credeti ca sunteti acceptate de prieteni lor .habar nu aveti ce glume si ce discutii se fac pe seama voastra in lipsa . Oricum veti vedea singure ca dupa ce o sa va despartiti de amantii respectivi nu o sa mai aveti legaturi cu "prietenii actuali ai iubitului" caci voi acum sunteti doar acceptate in spatiu si atat.
Anna ca amanta nu e ea atat de rea pe cat se crede , Rectia ei e foarte normala caci incearca sa acopere acest statut al ei de amanta prin motive legate de "incopetenta" nevestei .. De o astfel de reactie exact ca cea a anei am avut si eu parte cand m-am intalnit cu amanta fostului la cafea..Tot la fel a inceput.. cu sfaturi si critici despre cat de "jalnica sunt eu in pat" si ce denaturata sunt eu cand imi puneam logodnicul sa de-a cu aspiratoru si sa spele vasele.Amantele au in general alura de atotstiutoare si super femei tocmai pentru asi masca frustrarile lor de amante. La final dupa ce ne-am despartit nici ea nu l-a luat .
legat de bosho... faptul ca e mai in varsta nu are nici o legatura. singurul lucru care conteaza este acela ca este insurat! Pisi poate sa si caute linistita si un domn de 40 de ani divortat sau celibatar.
ca sa ajungi sa plangi dupa un barbat mi se pare cea mai mare tampenie . Singuri barbati care merita plansi sunt tati frati sau bunicii la imnormantare. Restul fie ei si soti sau iubiti oficiali nu merita , dar asta este doar parerea mea.
Ce sfat sa le dau fetelor amante? Sa invete sa se respecte ! Statultul de amanta pardon rectific "obiect sexual si de relaxare" oficial recunoscut , pe termen lung (2 ani e ceva) le scade demnitatea de sine fapt ce le creaza probleme de statibilitate psiho-emotionala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Natasha_Pisi

Martie uite care-i treaba,nu ma suporti,nu ma placi,ok,evita-ma si gata,ce-i asa greu? Am mai zis si ma repet,nici o secunda nu am postat in victima,am vrut doar sa interactionez aici,pe forum ,cu diverse persoane. 2 la mana, te-ai legat de pozele mele,ok,nu iti plac,nu le mai privi si gata,asa sunt,asa m-a nascut mama mea,operatii estetice nu-mi fac in ruptul capului,tencuiala pe fata nu imi place , c'est la vie! 3 la mana, in momentul in care am decis sa ma rup din aceasta relatie,am realizat ca de fapt imi trebuie ceva,un inlocuitor,ceva cu care sa mai pierd timpul macar in weekend,sa nu ma mai gandesc deloc la nimic , sa nu cad in vreo astenie de primavara. Prietene nu prea am , in bamboo nu ies , asa ca, cum am mai zis,nu scapati de mine de pe aici . Ori ca va citesc din umbra ori ca mai si postez,sunt si voi fi aici. Chiar imi place acest forum si in acest moment am nevoie de el. Asa ka ma puteti face taranca,prostituata, agramata,s.a.m.d. e si asta un mod de a trece timpul. Cel putin nu ma mai gandesc la el din 5 in 5 minute, am dat tel pe mute si aia e . Deci taranca ramane!

Mai, Natasha, fa-ti, draga, un prieten de varsta ta.

De ce, maica, sa cazi in depresie !!! Hopa sus ! Iesi din casa si priveste in jur; vei vedea baieti de seama ta, draguti, haiosi si cu gandire apropiata de a ta.

Lasa-i pe babalacii care se distreaza cam gratis cu tinerele ca tine si mai ramai si mototolita rau ditr-o asemenea " relatie ". In primul rand, ca nu ai cum sa-i faci fata experientei lui de boshorog libidinos. Te ameteste cat are el chef, cand se plictiseste iti da un shut fara nici-o remuscare. Doar el deja are nevasta si copii acasa; de acestia are el grija cu adevarat.

Daca eu as afla ca barbata-miu are o amanta de varsta ta, as face misto de el cel putin un an...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

Fomalhauti, poate pana maine o sa apara la "Prieteni dintotdeauna" subiectul "Clubul amantelor" sau asa ceva unde o sa le gasesti puse frumos pe o listuta colorata, cu detalii.

Aoleu ! Sa te tii distractie atunci. Cine ne mai face treaba in casa, daca noi sedem cu ochii atintiti numai pe DC ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

ba io-mi iau ciomege mai multe, na ! io o scot pe Natasha la suc saptamana asta !!! eh, cine ce are de zis??? stai ca tre sa si vrea fata... deci, te fac un cico, ce zici ?

Si i-o prezinti si sotului... ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

Olgutzo, ti-o dastept si ti-o trimit pachet !!! gasesti unu pe acolo s-o lichesti

Numai eu ma indoiesc de veridicitatea acestor povesti ?!

Cum puteti sa credeti pe cuvant niste persoane absolut necunoscute, carora le-ti vazut niste poze, care ar putea foarte bine sa nu fie ale lor ?! Vorbiti serios ca vreti sa va intalniti cu ele si sa le aduceti pe drumul cel bun ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

gaia.nevia, Xio, !!!

Conchita, degeaba ma rasturnasi de pe cal, ca, zdruncinatura tot nu m-a facut sa cred o iota din tot ce s-a scris aici :).

Pisi-Natasha, Anna, Rebek1987 sunt o gasca de fete care au chef de joaca si nimic mai mult.
Dar tu salveaza lumea in continuare si, la sfarsit, nu uita sa pui un somoiog arzand si soclului de ginger :)).

Din toate povestile pleiadei de amante care s-au prezentat mandre la rampa , povestea Adellei6 e cea trista (nu pentru ea e trista, ca ea e fericita ) si adevarata.
Da, Adelle6, te tin minte!

Tu esti amanta care vine in Ro sa se intalneasca cu sotul alteia.
De ce nu vine el niciodata la tine?
Pentru ca ii e teama ca, sotia, despre care juri ca nu stie nimic si e fericita sa nu il gaseasca pe sotior pe listele cu pasageri ale vreunei companii aeriene .
Fericirea care se cladeste pe minciuna si nefericirea altora este... .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Un adolescent devine complexat nu neaparat din lipsa tatalui sau a mamei...si astea sunt poate un tragaci...dar nu neaparat...
O familie echilibrata poate avea un copil complexat si timid...o familie dezechilibrata poate avea un copil extrem de sigur pe sine...

Cred ca este o combinatie de personalitatea fiecaruia in primul rand, apoi de mediu familial, de prieteni, de experientele de viata...

Probabil ca daca Natasa nu ar fi suferit in prima relatie...ar fi fost altfel acum....
Oricum...la varsta asta (16-20/23 ani) eu cred ca o relatie de lunga durata (XIO nu ma contrazice) sugereaza o tema de singuratate, de a parasi cuibul si a infrunta lumea pe cont propriu...
Lucru care mi se pare obligatoriu
Adolescentii nu sunt facuti pentru relatii serioase...pentru ca exact ca bebelusii...tre sa fie expusi la cat mai multi stimuli pentru a isi forma o parere reala asupra vietii...(ca sa fac si eu o comparatie ca conchita...e ca si cum ai tine un bebelus pana la 5 ani numai si numai cu mama...fara a-i da sansa de a experimenta si alte persoane...si apoi il duci brusc la gradinita si il lasi acolo...)

La toate astea, subscriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Mie mi-a devenit egal daca e adevarat sau nu. Factorul de distractie al subiectului bate orice. Numai mirajele ce erau odata la fel.

Mergi la inceput