Sunt amanta (2)
Raspunsuri - Pagina 28
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay nana, neuronul tau e gravi???? zi-ne nu ne lasa sa murim... ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Nuuuuuuu. Mai ramasesem si io cu unul de cand fusai gravi.
Scuze ptr off-topic.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
sorana spune:
Natasa activeaza-ti pm-ul (din "profil personal" in stanga). Offf, ce ma vad pe mine la 22 ... nu eram asa frumoasa ca tine, tocmai ma despartisem de prieten (e drept ca al meu nu era insurat, avea altele) .. ziceam ca eu nu ma voi marita niciodata, copii mi-era clar ca nu fac ....
Never say never
Nici nu implinisem 23 de ani cand l-am cunoscut pe actualul sot. M-am casatorit la 26, anul asta implinim 10 de casatorie.
Pm-ul sa ti-l activezi ca noi ne plimbam in fiecare wee prin parcul ala ... poate ne vedem ...
Edit ca intre timp am citit si ultimele 10 pagini : Io am mare incredere in al meu si oricum vorba sanzi-anei - daca e sa fie ceva el si numai el ar fi de vina - DECI eu n-am probleme in a-i prezenta sotului meu femei frumoase si tinere - oricum are colege la job mai tinere, mai frumoase si mai "aranjate" ca mine ....
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
dov spune:
eu am ramas dezamagita din momentul in care am vazut pozele ANNEI...tipul cu care esti e cumva director sau sef de sectie pe la playboy? ca mie pozele alea imi inspira o petrecere cu "iepurashi". Am sperat din toata inima sa apara imaginea unei tipe realizate, sigura pe ea, frumoasa(normal)...si am vazut-o pe ea.
e clar, nimik nu e serios in topicul asta. Numa' intr-un vagon de metrou, vezi in fiecare dimineata 2-3 ca ea...ei si?
pacat, speram la ceva serios. :(
Happiness_4_us spune:
Hai ca am citit alea 5 pajini ramase restante de aseara si ma apuc de facturi ca ma dau astia afara.
Din postura de sotie si mama spun asa: am trecut prin multe, de cand a aparut Andrei cu problemutele lui de sanatate. La finalul zilei, revad ce s-a intamplat si constat comportamentul meu fata de cei din jur si implicit fata de sot. De fiecare data imi cer scuze ca mi-am pierdut rabdarea, sau am reactionat in anume fel, sau nu i-am acordat atentia cuvenita, sau...
Sunt sigura ca barbatii ajung sa-si gaseasca amante, in primul rand din motive de necomunicare. Sper sa nu ma insel.
Olgutza,Basilique . M-ati uns la suflet.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
violeta69 spune:
din doua capitole rezulta 4 amante
ideala e cea care sta in banca ei,cumntica si-si bea cafeau(voiam sa zic ca-si fumeaza tigarea-da' nu se potriveste cu ce voi scrie mai departe!) visand doar la nemurirea sufletului ....
dar asta nu se numeste amanta.....parca! cum se numeste ,inca nu stiu...ma mai gandesc
de ce apare amanta?!
pai de ce?
ca asa e de cand lumea si pamantul...
cine e de vina ?
mai conteaza?!
eu nu consider ca nevasta trebuie sa fie cea care domn'le trebuie sa previna cand ii incolteste omului ideea de a face o schimbare de decor ....
ca nu exista comumicare ?
asa o fi...numai ca uite omul prefera sa-si puna coada pe spinare si sa "comunica" in alt stil(cand zic "omul "poate as fie si femeia )....
multi nu se maturizeaza niciodata si tot cautand "sa comunice" ...se trezesc la 60-70 de ani vorbind singuri
acum...mie tot Clara mi s-a parut amanta forumului......avea ia asa un balconnnn ca multi au ramas tanjind dupa el
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Fomalhauti spune:
Vin si eu, dupa nu-stiu-cate pagini ca sa spun: NATASHA, SUCCES!
Iti urez succes, fiindca nu va fi usor deloc. Vei plange si ai ideea asta a ta, ca nu mai gasesti altul...Dar nu asta e principala problema (eu zic ca acum-acum, cateva luni, nici nu-ti trebuie altul). Principala problema este ca Bosho-Rog nu va renunta usor. (Stii, eu am 45 de ani, asa ca din punctul meu de vedere un barbat de 39 nu este batran, dar ca partener pentru tine este Bosho-Rog!). Ti se pare ca poate gasi pe altcineva. Nooooo. Nu mai gaseste asa usor pe cineva ca tine. Esti tanara, frumoasa - asta se mai gaseste. Dar il iubesti, il consideri frumos, barbatul perfect. Si, imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc, dar chiar cred ca faptul ca nu-l pui la cheltuieli nu e deloc neglijabil pentru el. Asa ca nu va renunta, isi va folosi intreg arsenalul de vulpoi batran, rugaminti, promisiuni, santaj mai mult sau mai putin sentimental....Iti va fi greu. Dar trebuie sa te gandesti la tine, la viitorul tau, la ceea ce iti doresti tu....El are familie, are afacerea lui, tu esti doar cireasa de pe tort....Si trebuie sa vezi ce se ascunde in spatele rugamintilor si juramintelor lui, ca nu este decat un EGOIST, caruia nu ii pasa de tine, de viata ta....
Am inteles ca esti studenta. Eu tot primesc pe la Piata Romana fluturasi cu "work&travel", poate ti-ar prinde bine in vacanta. Lucrezi in strainatate cateva luni, vezi lucruri noi, cunosti tineri ca tine si uiti de Bosho-Rogi...
Oricum, pleaca undeva de 1 mai, cu o prietena, preferabil una care tocmai s-a despartit de iubit, asa, plangeti una pe umarul celeilalte, apoi radeti si apoi....mergeti mai departe.
mianna spune:
mey, io la debitul asta n-am facut fata cu tot week-end-ul :)
asa ca ma trezesc acu' c-o intrebare din episodul prededent:
"liliana, una e sa imi ia cadouri pt ca ma culc cu el si punct. si alta e sa imi ia cadou ca ii place sa ma vada zambind, ca stie ca imi doresc ceva, etc... e o problema de intelegere a acestor 2 nuante.. la tine i mean !"
amantele nu zambeste? ca la partea a doua e de-a dreptu' retoric sa intreb daca amantele nu zice "stii, scumpi, asa muuuult imi doresc <whateveru'> ala pe care l-am vazut in vitrina.... "
gaia.nevia spune:
natashaaaa!
am si eu o intrebare, ca n-am inteles inca din ce-am citit. Parca spuneai ca mama ta il cunoaste... dar nu stie ca e insurat. Dar stie ca e prietenul tau.
Ce parere are? Nu s-a bagat deloc? Ce diferenta de varsta este intre mama ta si Bosho?
Te intreb, pentru ca intre parintii mei a fost diferenta mare de varsta, 17 ani. S-au cunoscut cand avea mama cam 26 de ani (deci nu se pune faza cu pedofilia )... Pe mine m-au facut la 28, respectiv 45, iar sora mea e cu 7 ani mai mica. In poza de nunta tata n-avea un dinte in gura, pt ca tocmai facuse o rezectie dupa paradontoza.
Mie intotdeauna mi s-a parut un super barbat tata, a fost sportiv de performanta, dar nu l-am vazut niciodata fara dinti, n-a avut chelie, aproape ca nu albise la 70ani, n-a avut niciodata burta, si era atat de copil si se juca atata cu noi, si punea atata suflet in tot ce facea, incat nu m-am gandit la varsta lui, decat cand n-a mai fost si m-am gandit amar ca daca avea cu 15 ani mai putin, ma mai bucuram de el inca 15 ani. O egoista, doar...
In fine, te intreb, pt ca relatia alor mei a fost mereu blamata de rude. Si tata nu era insurat cu alta; fusese, divortase, de mult. A luat-o pe mama cand a ramas insarcinata cu mine. S-au iubit si s-au distrat o gramada. Mai multe (adica d-alea negre daca or fi fost...) nu am reusit sa smulg de la mama, chestie pentru care mai are un buchet de de la mine.
Adica, pot sa inteleg relatiile cu diferenta mare de varsta intre parteneri. La ce minte avea tati, nici inca 10 ani nu-l faceau mai matur, ha-ha... dar -15 l-ar fi facut sigur de groaza!
IoanaO spune:
Mi-am pierdut toata dimineata citind acest subiect! Ore pierdute degeaba! O sa incerc sa deschid ochii si celorlalte utilizatoare, daca vor...daca nu, have fun! Oricum, e funny!
Anna 23
Greseala nr. 1. Transformarea Annei...daca ii citeste cineva postarile, nu mai intelege nimic. La inceput se mandreste cu statutul de amanta, iubeste cu ardoare un barbat insurat si la final devine moale si recunoaste ca nu da doi bani pe barbatul insurat ce ii e alaturi, ca vrea sa se desparta de el...etc. Prea multe contradictii in mesajele ei.
Greseala nr. 2. Pozele Anna 23...fake. Am citit eu bine sau a spus ca a luat pozele de pe net? (lucru pe care l-am remarcat si eu cand am vazut ce denumire au pozele...sunt clar luate de pe un site gen facebox sau hi5 sau tagged). Daca chiar nu avea poze pe laptopul/calculatorul personal (desi ma indoiesc ca o pitzi ca ea nu are), putea sa dea direct sursa pozelor.( gen: www.hi5.com/anna23)
Anna, dragutzo, ia pune tu linkul spre pozele pe care le-ai atasat la webshots. Ai spus ca le-ai luat de pe net (profilul tau, nu?) Ia pune linkul cu profilul tau, sa ne convingem.
Greseala nr. 3. Masura sutienului. Explicata deja de altcineva inaintea mea aici. Aici ai fost prinsa cu minciunica! Vezi ca inventezi?
Greseala nr. 4. Faza cu firma de detectivi. Olguta a spus pe un site public firma pt care lucreaza, are si poze la profil...ea a dat-o la codit, ca nu face public asa ceva, etc. A pus poze cu ea la webshots dar nu spune firma la care lucreaza, ca sa isi pastreze identitatea secreta! M-a spart la faza asta!
Greseala nr. 5. Consideram pozele adevarate, ca apartinand Annei 23. Persoana din poze nu are cum fi detectiv particular. Eu as spune chiar ca persoana respectiva e o materialista si o oportunista, dar nu o femeie care sta de x ani intr-o relatie cu un barbat casatorit. De obicei, femeile care accepta o relatie cu un barbat casatorit sunt mult mai nesigure pe ele si calitatile lor, poate si financiar mai slabutz, etc.
Natasha Pisi
Greseala nr. 1. Vine dupa 3 zile sa ne spuna ca nu ii mai raspunde la telefon, ca vezi Doamne a bagat la cap ce-au zis fetele de aici. Eu am fost intr-o relatie de amantlac pe la 21 de ani, timp de 3-4 luni (nu erau casatoriti cei doi, dar stateau impreuna si aveau un copil - si el era plecat prin tara in 90% din timp). Si nu m-am desprins de pe o zi pe alta! Nu spui azi ca nu iti imaginezi viata fara el si peste 2 zile gata, nu ii mai raspund la telefon! Asta ti-o spun din experienta!
Greseala nr. 2. Pozele. Nu imi par credibile deloc. As baga mana in foc ca nu sunt ale Natashei Pisi. Si ii voi spune ca Annei: ca sa fii credibila, baga un link de hi5 (pt ca sigur ai un cont de hi5, recunoste te rog).
Sa mai spun de Robertica sau ce user o fi avand? O singura postare pe la inceputul topicului. Si cand ai vazut ca nu a fost bagat in seama acel user, ai citat mesajul cateva pagini mai incolo.
In rest, povestea ta e credibila. Chiar pare povestea unei amante.
Oricum, daca esti amanta, nu pui poze cu tine pe un site public! Pt ca te pot vedea prietenii, rudele, cunoscuti...si uite cum sercretul tau nu mai e un secret!
Imediat continuarea.
Danuta1979 spune:
Interesant subiectul. Citesc de ieri si tot nu am reusit sa acopar toata conversatia voastra.
Despre diferenta de varsta...in cazul meu eu am 29 si sotul 41 de ani (12 ani diferenta). Evident, nu-i sunt amanta, ci sotie. Si l-am luat celibatar. Acum asteptam si un bebe.
Suntem f fericiti impreuna si pe zi ce trece mai apropiati.
Am vrut sa subliniez ca nu diferenta de varsta e neaparat problema majora aici...ci statutul social (sotie versus amanta)
Dana 16+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1