Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 16
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Wow, Alexa, dar stiu ca e papacios Matei! Si am mai auzit eu de cativa ... David de Babytza imi vine in minte acum. Eu cred ca Gruia seamana cu tac'su, pana nu ajung la carnita nu va fi interesat! Si eu sunt fan legume si fructe .. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim! ![]() |
Mersi mult...asa e...este tare papacios...seamana cu tasu'
Stai linistita ca va manca si Gruia bine...trebuie doar sa fii atenta la el si sa vezi incotro te ghideaza. Eu am incercat inatai cu mar crud ras...nu prea ii placea si se si constipa...asa ca am schimbat i-am dat mar aburit. Morcov crud nu i-a placut nici aburit ...asa ca i-am dat aburit cu lapte si a papat bine..nu am insistat cu ceva daca am vazut ca nu-i place. Incearca sa fii flexibila si o sa fie ok. Nu te stresa...el papa tzitzi si ii este bine ... nu are nimic daca nu isi inlocuieste repede mesele.

Incearca sa faci in asa fel incat sa va distrati...Noi radem tare la mese...de diverse..ca pica mancarea, ca s-a manjit pe botic, ca ma stropeste cu papa etc..
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Corrina spune:
Mihnea e in greva, nu mai vrea sa manance
....ma chinui cate o ora cu cateva lingurite de piure...si incepuse asa bine...
I-a trecut rubeola, e bine.
Azi dimineata i-am dat pt prima oara portocala si am observat in seara aceasta niste chestii rosii pe piele, nu multe, vreo 3 - arata cam ca si ciupiturile de tantar, inseamna ca e alergic si sa nu ii mai dau?
Eva eu zic ca e mai bine sa plecati.
Babytza ce mult mananca piticul tau!!! Te invidiez, sincer. Si pe Eva la fel !(desi nu am putut sa vad clipul, am citit reactiile celorlalte fete)
Nerantula super tarcul!
Giuli bravos pt achizitie!!
CD ce tare e Mikul!!
Gaia ma bucur ca e mai bine flacaul.
Denisa, Fresh, Ange, Andy.p, Anca 
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI BROSCUTA VIRTUALA multumim frumos
AlexaM spune:
CD, cel mai ieftin carucior sport era 100lei. Doar la astea ne-am uitat.
Spor la papat...sper sa se imbunatateasca in curand situatia
Lumi, am gasit un nr de tel la care poti comanda numerele mai vechi: (021) 4010888. L-am luat de pe http://www.deagostini.ro/old.php. Nu e verificat, nu stiu daca merge...incearca luni.
Am vazut papaciosul de Edi la Kidex si ghiciti ce facea? Papa...

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
gaia.nevia spune:
Corina, pe unde au aparut bubitele?
Oare are importanta localizarea ca sa iti dai seama daca e alergie sau altceva?
Ma bucur ca va reveniti dupa rubeola!
anis spune:
nu se pot comanda dvd de la deaugustini.Am vorbit eu, sunt reeditate seria de acum.
Apropo va recomand pt bebei baby einstein.Le am pe toate ..sunt pt fetele mele si acum la 3 ani si 8luni se mai uita la ele.daca nu le gasiti pe net...vi le dau eu
Corrina spune:
gaia.nevia are una pe manuta, langa degetele, una pe piept si una pe gat.
Sper sa se faca bine cat mai repede cel mic.
Sa fie rubeola?
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI BROSCUTA VIRTUALA multumim frumos
felicic76 spune:
fetelor, ne-am intors, suntem crestini!

A fost superb, iar Vladut un dulce rau, a gangurit in biserica, s-a hlizit tot timpul, pana si preotul care era mai sobru a sfarsit prin a se conversa cu el
Iar cand a inceput cu ta-ta-ta a fost mortal!
Dupa impartasanie nu se dadea dus din fatza linguritei, dar baiatului ii era foame si sete!
Inutil sa va spun ca nu a scos un sunet de nemultumire, nici un planset, nimic!
L-am luat cu noi la resto, eram morti de foame toti, iar dupa ce am mancat(si el), aud un musafir, spunadu-i consoartei: auzi, nevasta, asta mic, Vlad Vasile, a mancat in 20 min cat manca fi-ta la un an intr-o saptamana
(mai mult el cu bonele au crescut fata, nevasta era mai mult plecata din tara)
A fost super per ansamblu,acum doarme in carucior, un fata usii, mi-e mila sa-l scol!
gaia: sanatate multa piticului
Mamica de
VLAD 19.10.2008
minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
nikolici spune:
claudinna acesta e scaunelul Zuma al nostru.Nu mai pot dupa el.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
anamona spune:
hei, hop si eu scurt
apropo de maclaren quest (merci de sugestii Muuh si musettepink), am cautat pe net sa vad preturile de afara si am constatat ca in UK e 140 pounds iar in germania e vreo 165 Euroi=> cum poundul e slab rau zilele astea....clar e mai convenabil sa fie adus din UK.
si iar m-au apucat spumele...pur si simplu nu inteleg cum pot sa fie diferente atat de mari la noi ...practic la miniblu e dublu pretul fata de UK.
Eva si recomandarea mea e sa plecati daca sotul tau are job asigurat in Franta....e naspa rau si pe acolo se fac restructurari si e bataie mare pe joburi....mai tarziu cu atat mai rau.
Gandeste-te ca puteti reveni oricand daca situatia se indreapta. Important e sa fiti toti 3 impreuna...
babymom
si pe tine si pe Dragos. Thea acum face mai mult achizitii pe partea cu intelectul - se joaca cu 2 jucarii deodata, urmareste cu privirea tot ce misca in jur, exerseaza tot felul de strigate si chiuieli. Ce ma uimeste e ca cere diverse...acum nu mai scanceste cand nu-i convine ceva ci scoate niste sunete specifice.
Pe partea motrica progresul e ca a inceput sa se ridice singura in fundulet atunci cand o asez in unghi de 30-45.
Luna 4 a schimbat-o foarte mult, chiar a facut-o mai mare.
Angelynna