Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 15
Nerantula spune:
Boo, ce hotarat e Alexutzu cu merisorul acela!
Pai ce mai stai pe ganduri, mami, fa repede un piureut! ![]()
Am incercat si eu asa cu Gruia, ii placea bucata intreaga, dar s-a rupt o bucatica f mica din felie si era cat pe ce sa se inece, sa fii atenta!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim! 
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici Fac si eu un sondaj daca va mai aduceti aminte! Dupa prima masa diversificata, bebeii vostrii au fost constipati???Daca da cate zile? Karina este constipata si ea, face de mai multe ori pe zi!Imi fac griji poate gresesc eu pe undeva cu gramajul de cereale. Maine ii bag suc de morcov sau de mar, una bucatzica linguritza roz bombon poate ajuta, sau cine stie constipa mai rau. Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Matei s-a constipat de la mar. A fost constipat 3 zile (adica a facut tare) apoi i-am dat mar aburit si i-a trecut. Apoi i-am introdus para si s-a reglat. Face de vreo 4-5 ori pe zi o pasta mai densa.
Azi dimineata a papat 50ml suc mar, morcov si para, apoi 200g de mar si par aburit si inca 50g de cereale...asa ca....tre sa faca mult.
Mai papa si la pranz morcov + telina + dovlecel (de la sfecla rosie i-au aparut niste bubulite...cred ca de la aia...si nu ii mai dau) cam 100-150g + san si la ora 18 cereale cam 200g + san...si la culcare san...si noaptea din 3 in 3 ore san...mananca tare mult...
Multa sanatate!
Noi ne-am luat azi un carucior sport de la targ: 315lei...
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
Nerantula spune:
Wow, Alexa, dar stiu ca e papacios Matei! Si am mai auzit eu de cativa ... David de Babytza imi vine in minte acum. Eu cred ca Gruia seamana cu tac'su, pana nu ajung la carnita nu va fi interesat! Si eu sunt fan legume si fructe ..![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim! 
_giulianna_ spune:
Am fost si noi la targ, ne-am intalnit cu gasca AlexeiM si am achizitionat un carucior sport. M-a cam adus barbata-miu cu picioarele pe pamant apropos de achizitii, adevarul este ca nu ne lipseste nimic si nu are rost sa facem alte cheltuieli doar pentru ca eu vreau "altceva". Dupa si daca trece perioada asta de criza, ne gandim sa mai schimbam cate ceva pana atunci ne bucuram de ceea ce avem.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
anis spune:
Buna seara
Haideti ca nu am mai intrat de multisor..
Recunosc ca nu am apucat sa va citesc..
Iris e f bine, inca papam numai laptic de la mami, diversificarea nu am inceput-o inca, la 6 luni dam si noi startul..
In schimb eu am probleme, am caderi de calciu si care s-au lasat si cu 2 lesinuri...din nefericire..
Pierd f tare calciu,desi am ajuns sa mananc si oua uscate cu miere, eu ii zic faianta...inca fac analize
In rest grupa mea de gagici e f galagioasa si eu sunt topita dupa ele...
Apropo eu caut iar bona...nu am una..dar vreau sa o schimb neaparat...ca asta e dusa cu capul,sau mai bine zis nu o duce capul..o tin bineinteles pana gasesc alta...ca singura nu pleaca,nu am sanse...dupa niste luni eu inca ii zis ce sa faca...asa ca..ceau nene..
o sa va pun poze de la botez
babytza spune:
Vlad de Freshnana , Vladut de Ankussa , Vladimir de amik , Daria de Lenyi , Erik de Mambship , Elena de Iepurila 
Roxana ce ati facut mama copilului

Eva foarte frumos papa Luca 
Alexa felicitari pentru papacios 
Boo e criminal Alex
M-am topit 
Anis 
Am reusit azi sa ma uit in gurita lui si declar oficial ca NU avem dintisor
Este acolo, se vede f bine dar inca nu a spart. Deci...mai avem de tras pana la dintisori ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
babytza spune:
Nerantula f misto tarcul , e foarte mare si are loc o gramada acolo in el
Sa il folositi cu placere 
Nikolici sa il folositi cu placere !!! Sa pape cumintica in el si fara mofturi 
andreutac nu cred ca are ceva cu tine...
E bine ca a papat . Sa o chemi mai des pe mama ta pe la tine sa hraneasca puiul la pranz 
Ada ce mai , gata... sunteti mari de acum !!!! 
Giuliana sa il stapaniti cu placere si la multe plimbari cu el !!!! 
Eu ma duc la nani ca inca mai am febra si nu ma simt bine deloc.
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui luminita2008 Stie cineva de unde pot comanda seria de Enciclopedii Disney, editura DeAgostini? Alexa ![]() ![]() ??? Baby_boy, parca tu zicea ca i-ai luat lui Raducu, sper sa nu ma insel... sau pe net sau prin Bucuresti, a vazut-o cineva?? Sunt 24 de numere si mi s-a pus pata rau pe ele.... si nu am gasit nimic pe net!!! ![]() ![]() Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008_ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… poze cu gemenei dulci povestea noastra GHIDUL MAMEI Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
Luminita, nu lucrez cu ei dar ma interesez. Vad daca le pot lua eu ...daca nu, poate aflu de unde le poti lua. Iti spun cand aflu.

CD27 spune:
Ne bucuram ca v-au placut pozele, dar sa stiti ca la noi cam asa e la fiecare masa pentru ca eu ma duc cu lingurita si cand ajung la gura el inchide
, astazi doar a facut tati manjeala mai amuzanta, iar masuta de la scaun nu era bine fixata si cum Mikul e un nazdravan....a daramat-o, a 2 a oara (prima data nu era nimic pe masa, eu eram la bucatarie si el a daramat-o si statea cu picioarele pe ea
)
Este deja a 3 a zi fara crema de legume, doar cu 3 mese de laptic si cateva linguri de mar
incep sa imi fac griji si totusi sper ca maine sa fie o zi mai buna pentru papa
Am inaugurat si noi tarcul in seara asta, e tare fain, imi place
are jucarii aplicate pe saltea care canta/chitzaie etc vorba Nerantulei, mai ramane sa-l conving si pe Robi cat e de fain![]()
Nikolici, Nerantula, Alexa, Giulianna sa stapaniti sanatosi achizitiile si sa le folositi cu placere
Uhh ce bine mi-ar prinde un carucior mai usor
asta de la chicco e criminal si ma ganesc ca e posibil sa ne mutam intr-un bloc fara lift
care era cel mai si cel mai ieftin, aveti idee?![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui CosmyB. Fetelor voi cantariti mancarea sau cum stiti cate grame mananca? Eu i-am dat destul de putin, dar as vrea sa stiu si eu cam cat papa. Luminati-ma si pe mine plsss ![]() Pozici Mamica de Maya |
Eu am un cantar de bucatarie pe masa si cand e gata ...hop pe el castronelul si cand termina inca o data apoi aflu prin diferenta cat a mancat. In afara de asta am niste castronele gradate de la mothercare si stiu cand papa din alea.

de
Eduard Mihai si
Mamica