Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 14
nikolici spune:
hey girls,
Incepe sa mi placa din ce in ce mai mult chestia asta cu diversificarea si din cate vad si Karinei.A inceput sa faca scandal daca nu-i dau mai repede linguritza in gura.
A facut si kaki si drept rasplata i-am dat 2 mini linguritze de suc de morcoveatza...i-a placut la nebunie i-as mai fi dat dar am zis usor usor.Cred ca voi amana inceperea tratamentului pana nu este ok cu o masa macar fara sa mai ceara laptic dupa:).
Am fost la KIDEX si foarte bine am facut pt.ca am cumparat scaunul de masa care mi-l doream de mult si era chiar la oferta plus un suport de baie ca dee nu mai incapem in mini caditza noastra.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
claudinna spune:
bravos, Karinutza!!
ce scaun ai luat Nikolici??
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici
Nerantula spune:
Buna seara! 
Ne-am intors si noi de la Kidex, unde am avut ceva spor, respectiv ne-am luat www.flickr.com/photos/30462666@N03/3373368356/" target="_blank"> tarc de joaca, care mie-mi place ff mult, mai ramane sa-l conving si pe Gruia ca-i fain
, si un carucior de vara foarte usor, care se lasa pe spate, si la un pret foarte convenabil. Nu avem poze ca acesta mi-a incaput in masina si nu l-am mai luat pana sus.
Drept pentru care e disponibil acum la vanzare super-pramul 3 in 1 Inglesina Otutto, de care va spuneam, reversibil pe toate componentele, daca e cineva interesat ..
Spre seara am extins experimentul diversificare cu cereale simple de orez de la Milupa, facute cu laptic de la mine, care, finally, au avut succes!!
Mi-a mai venit inima la loc ... sper sa ii placa, totusi, si alte chestii care nu au culoarea alba ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Daca va place de noi, va rugam sa ne votati in concurs. Va multumim! 
claudinna spune:
super tarcul!! cat a fost??
ma bucur ca ti-a mai venit inima la loc:) ai sa vezi ca o sa pape...pana se obisnuieste si el
Razvan
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna super tarcul!! cat a fost?? ma bucur ca ti-a mai venit inima la loc:) ai sa vezi ca o sa pape...pana se obisnuieste si el blog in scutec,poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici |
250 ron tarcul, Bertoni

Multumim de incurajari!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

claudinna spune:
sa-l stapaniti sanatosi si sa-l foloseasca Gruia intens!
asha sta Razvan in fundulet
Razvan
gaia.nevia spune:
Ce fain e tarcul vostru, nerantula!
sa-l stapaniti sanatosi!
eu am deschis azi cutia de nan2 si am inceput sa adaug prima masura.
Boo spune:
super tarcul !! cred ca e loc destul de intoarceri in toate directiile ![]()
fi-miu cred ca e fan mere .. ia priviti prima lor intalnire
oare incearca sa-mi spuna ceva ??
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna super tarcul!! cat a fost?? ma bucur ca ti-a mai venit inima la loc:) ai sa vezi ca o sa pape...pana se obisnuieste si el blog in scutec,poze noi cu bebelushul Razvan mamica de Florin Razvan (14.08.2008) avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici |
250 ron tarcul, Bertoni

Multumim de incurajari!

andy.p spune:
Ne-am intors si noi de pe la shopping,iar am stricat o gramada de bani pe hainutze ptr copii,pur si simplu nu ma pot abtine![]()
Claudinna salvat si sper sa reusesc,daca nu sar pe tine cu intrebari
..ce-mi place de RAzvanel cum sta in funduletz
..multa sanatate
Nerantula super fain tarcul,sa-l folositi sanatosi,si nici n-a fost scump,super
...ma bucr ca incepeti sa papati
Nikolicibravo,tot asa Karinutza
Roxana cat poate fi de scump,ce i-ati facut copilului
Ange
nu mai zic ce bine papati ca stii deja![]()
Cosmy si eu tot cu borcanele de la Hipp masor
Feli petrecere frumoasa si vrem pozeeeeee
Eva sunt convinsa ca veti lua decizia cea mai buna ptr Noah in primul rand
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei