Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 13
claudinna spune:
vai, CD, ce ati facut copilului?![]()
si eu am incercat cu Razvan toate metodele cand a fost in greva de lingurita. pentru recastigarea increderii a mers ff bine hranitul cu degetul. spunea si Muhh ca foloseste metoda. era f incantat. ba la un moment dat nu mai vroia decat daca ii dadeam lui mana mea, sa bage el singur degetul meu in gurita...ne distram...si uite asha a inceput sa deschida gurita si acum mananca cu lingurita fara probleme, dar nu mai fac greseala sa insist sau sa-i ating lingurita de gurita, daca el nu deschide singur. doar i-o arat si daca el vrea deschide, daca nu...incercam suc sau supa mai intai, apoi revenim la lingurita
Nerantula, nu te descuraja, ca va manca el. poate nu-i place soiul de mere...
nici suc nu vrea? bea cu bibe?
Cosmy, o sa pun si o poza mai explicita cu bascuta, sa si vezi. sper sa-mi conving sotul sa ma filmeze, daca e nevoie![]()
blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici
CosmyB. spune:
Votat Razvanel!!! 
Il votam si pe Gruia de pe celalalt numar.
Le: da chiar CD ce ati facut cu copilul?
ce mutrisoara dulce are 
Soata mea gateste, nu ma lasa azi sa intru in bucatarie, pana termina si parca vad ca la urma pare bombardata bucataria. Si cred ca mie imi revine privilegiul de a face curat
Pozici
Mamica
de
Maya
claudinna spune:
CD, frumos scaun!
Am admirat si hunii in scaunelele lor cele noi:) si am remarcat ce grasuni sunt, stau fixe salopetele alea pe burticile lor:)
pupam si pulpite de Davidutu!
si cu o mica intarziere, pupam si pe Carla si speram sa nu o mai doara limbuta
Cosmy, multumim!!
Razvan
andreutac spune:
Buna dimineata dupa pranz!
Azi sunt libera...am plasat pitica la ai mei, si mi-am mai rezolvat si eu din treburi.
Aaaa..si sa va zic cu mancarea...cred ca are ceva personal cu mine
, ca la maica-mea a ras jumatate de castronel de legume (morcov, pastrarnac, telina si dovlecel). Super!!!
Al meu s-a bagat la somn, eu nu mai fac greseala asta ca la noapte iar numar oi si alte asemenea. Fug sa-mi iau gelul de aloe pt. reteta minune antivergeturi si mai casc si eu ochii prin zona.
Sa nu uit...am vazut un Mik frumos foc si plin de mancarica si un Razvanel scump foc cu bascuta crosetata de mami

Va pupic si va doresc week-end placut in continuare.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
claudinna spune:
andreutac, si tie un week-end frumos!!
imi adusasi aminte de crema antivergeturi: mi-am facut si eu...atunci cand v-am zis ca am jumulit planta de aloe...m-am dat de cateva ori si pas! ma incurca tare treaba asta cu bagatul in frigider...ca ma trezesc sub dus ca am uitat sa o iau din bucatarie...si uite asha n-am folosit-o....dar o sa o las in baie..
Razvan
EvaF spune:
Multumesc de sustinere, fetelor. Mai vb despre subiectul acesta. Deocamdata singura alternativa e cum zici tu, Miruna: Run , Forest, run!!!
Petrecere frumoasa, Felicia si Nausica!!!
Nerantula, ca incurajare, ia uite ca se poate. Uite cum papa Noah dovlecel la doar 2 saptamani de cand am inceput diversificarea.
Deschide gurita mare mare, fara sa ma scalambai, inghite repede repede.
Diseara fac branza de vaci lactica sa ii pun in fructe.
I-am luat si mango sa incercam si cartof dulce. Sunt cam sigura ca ii vor placea.
Va pup.
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
Boo spune:
Eva ce frumos mananca Noah !!! legat de plecare, te inteleg perfect ca esti suparata, dar pentru Noah cu siguranta va fi mai bine, poate si pentru voi. Curaj gaina ! ![]()
CD supar simpatice pozele cu Mikul ![]()
Babytza sa stii ca ceva ceva s-a intamplat, adica cred ca s-au impacat un pic. Azi i-am facut morcov + cartof + radacina de patrunjel si i-am bagat si carne de pui. La inceput s-a strambat evident, dar pe urma am mai adaugat niste morcov din borcan si am mai lungit-o cu apa plata si a mancat ceva. Bine, il cam pacaleam si il faceam sa rada si ii bagam in gura, dar inghitea, nu scuipa.
Iar dintele de vede clar !!
A iesit, se simte si la mana.
Ieri a fost o zi tare proasta pentru el, a fost foooarte marait. Banuiesc ca de la dinte era ..
Nausica asteptam poze ! Distractie frumoasa
Ada sper ca sunteti mai bine si nu va mai luptati cu febra 
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 [size=2]Stie cineva de unde pot comanda seria de Enciclopedii Disney, editura DeAgostini? Baby_boy, parca tu zicea ca i-ai luat lui Raducu, sper sa nu ma insel... sau pe net sau prin Bucuresti, a vazut-o cineva?? Sunt 24 de numere si mi s-a pus pata rau pe ele.... si nu am gasit nimic pe net!!! ![]() ![]() |
Lumi eu am doar 8 numere..pentru ca le cumparam cum apareau..si multe se epuizau pana se le gasesc eu..atunci am cautat sa le comand si eu pe net..insa nu era optiunea asta...daca o fii acum si gasesc iti spun

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
baby_boy spune:
Claudinna iti zic daca gasesc ate
Feli petrecere frumoasa
Eva sotul tau parca ziceai ca lucreaza la o banca ? incepe cumva cu B? eu daca as avea sansa as pleca maine..chiar daca mi-ar fii greu..go !!
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
angelynna82 spune:
CD ce i-ati facut baiatului, e un scump 
CosmyB
, am niste borcanele de la hipp si nestle...cu ele masor cam cat papa
Claudinna speram sa nu ia si Razvan raceala si tu sa te faci bine cat mai repede
, nu ii mai dau cereale pana nu gasesc altele care nu au la baza orez...o constipa si abia isi revine cu ajutorul Humana Milchzucker
Da, papa si pruna...dar iti dai seama ca nu e romaneasca...adica nu se gaseste acum
Eva papa frumos Noah
, ai grija ca mango sa fie copt altfel nu este bun
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina