Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

felicic felicitari micului crestin.
ma bucur nespus ca ati avut un botez reusit cu un copil asa fermecator. Entuziasmul cu care ai povestit mi-a adus un zambet de multumire pe fata :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

felicitari lui Falkone!
asteptam si vesti despre Ania, care se pare ca petrece pana dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Felic...felicitari!

Ada, sper ca TEo sa fie mai bine si sa ii treaca de tot cat mai repede

Eva, sper ca decizia luata sa fie ce e mai bun pt voi.

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Felicitari crestinului VLAD de Felicic!!!!!!

nikolici ffff frumos scaunelul, sa il folositi sanatoase

Eu impreuna cu virtuala va multumim frumos pentru voturi (a se citi mancare si apa ) Si mai vrem!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI BROSCUTA VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Tocmai am aflat ca e baiat, sa nu cumva sa credeti ca e fata!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI BROSCUTA VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata
Haideti la cafea

Felicitati pentru micul crestin FELICIA!!!

Nikolici imi place mult scaunelul. Sa-l stapaniti sanatoase si papacioase

Raducu devine mai papacios pe zi ce trece.incepe sa planga daca nu vine destul de repede lingurita. Ieri am papat suc de mar si suc de morcov cu putin praf de cereale. L-a papat desi morcovul simplu nu-l agreaza..dar vad ca daca-l ascund pe acolo merge
Am facut si noi o comanda pe babypoint..am luat numai bunatati.piureuri de fructe, de legume chiar si biscuitei de bebelusi.De abia astept sa ajunga.

SI eu am patit-o ieri cu vantul de a fost...am iesit la plimbare sa doarma Raducu si n-am putut sta decat o ora ..era un vant...aseara nu mai puteam de cap.
Azi e soare. Sa aveti o zi frumoasa

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata mamici de bobocei! Va servesc cafea fierbinte, ceai si pt mamicile cu lapte'n tzitzi cite o inka :)

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata ...multumim de cafea

Alinaaa,mami pe unde umbli??Ce fac frumosii??

babyboy ma bucur ca Raducu papa din ce in ce mai bine...si noi am fost ieri afara,da un vant ce era!!!Ingrozitor

Nikolici super scaunul...Cum mai stati cu KK?

Corrina

FELICITARI VLAD PTR BOTEZ

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza si de la noi,

Alina, sar'na de Inka. Esti prima si singura care serveste asa ceva pe aici, te-ai gandit tu si la noi tzitzicile? Ce frumos...eu chiar Inka beau dimineatza
Ce fac piticii?

Daca tot m-a trezit fi-miu cu noaptea in cap mi-am gasit ocupatie. Votat Tzukitzu de Corrina, votat Gruia de Nerantula si Razvan de Claudinna.

Sa va traiasca crestinul Falkone, Felicia. Asteptam poze.

Anamona, mai rau decat ce se intampla aici nu e. Si ma refer pe plan social si medical.

Sotzul meu are job asigurat in Franta doar daca cere transfer tot prin firma asta si nu stie inca ce sa faca. Are varianta unui job in Elvetia, sa lucreze pt Franta dar la o filiala elvetiana, insa. Ar fi o varianta faina daca ne stabilim pe langa socrii in Alsacia, lg Strasbourg, pana la Bale( Basel) in Elvetia e o jumatate de ora de masina. De fapt mereu noi treceam granita ba la nemti, ba in Elvetia cand aveam chef sa cumparam ceva gen un ceas fain- pt noi sau cadou-haine, cumparaturi (in Germania hrana, tigarile sunt mai ieftine decat in Fr iar in hypermarket in Fr cosul nostru era mai ieftin decat aici, undeva e logic pr ca aici platim, de exemplu, Camembert cu toate taxele de import dar orisicat, si pretul altor produse de baza cum e laptele la noi e mare pt ca in Ro nu s-a auzut ca produsele de baza trebuie sa fie accesibile:(((.
Insa...eu prefer sa ne stabilim in Sud, unde e soare, undeva pe lg ocean. Dar asta poate un timp. Cand vom fi bine pe picioarele noastre.
Sa vedem, deocamdata am cazut de acord asupra datei plecarii: 1 iunie :(((.
In mai la sfarsit ar trebui, deci, sa chemam o firma sa ne mute lucrurile la socri, o parte mica din mobila o luam (mai ales camera lui Noah, de fapt si cate ceva din living, mobilierul masiv ramane), si acolo vom sta la socri pana ne gasim o casa. Noroc ca socri au casa imensa si sunt camere libere de cand au plecat copiii.
In rest, mai luam si alte decizii pe parcurs.

Are dreptate sotzul meu ca trebuie sa ne gandim la Noah. In Franta avem un sistem medical incomparabil, aici platim orice medicament sau spitalizare pt noi sau Noah, acolo nu. Dumnezeu ne-a ajutat si nu a fost nevoie de nimic pentru noah pana acum dar e bine sa fim prevazatori.
Si alt argument forte: viata e mult mai ieftina la ei, si mancarea si hainele (de haine nu mai zic de diferenta de pret, ati vazut si voi diferenta uimitoare laredoute.fr/ laredoute.ro si cam toate firmele lor au preturi ok, ma uitam la Mango si la Zara de unde obisnuiam eu sa ma imbrac in Franta, la noi Mango si Zara sunt muuuult mai scumpe si nici nu au aceleasi produse, au muuuulte care probabil nu se vand afara, nici dupa solduri sau nu-mi explic ce cauta in magazin. Normal ar fi sa aduca exact aceleasi produse.

Ma rog, sanatatea si costul vietii sunt argumente care primeaza dar imi va fi ff greu departe de parintii mei si de prieteni. Prietenei hai ca avem si acolo, mai ales prietenii sotzului si cativa pe care mi i-am facut si eu, dar prieteni stiti voi, iti faci si altii noi. Dar de parinti imi va fi ff greu sa stau departe. Vom incerca sa revenim de 2-3 ori pe an, mai des cred ca visez...

Claudinna, l-am vazut si eu pe Razvan cel frumos cu "scufitza". E f faina, crosetezi frumos. Imi plac la nebunie bonetzelele acestea, si pt fetitze si pt baietzi.

Roxana, ce i-ai facut Mikului? Saracul, a papat si baveta, si hainutza, si scaunul...E generos, da de mancare tuturor.

Corrina, zici ca nu poti vedea filmuletzul de pe youtube cu fi-miu mancand frumusel dovlecelul, uite-l aici

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

The future destiny of the child is always the work of the mother.(Napoleon Bonaparte)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Neata!
ce faceti?
Multumesc, Laura, Eva!

nikolici, ff frumos scaunul! si Karina vad ca e multumita:)

Alina, ce mai faci? ce mai fac copiii?

_giulianna_, sa ne arati caruciorul!
eu am unul de la chicco, mostenire de la fini, e bun ca lasa loc si de altceva in porbagaj

Corrina am votat broscuta..cred...ca ma cam incurcai in pagina aia:)

anis...am auzit ca se asimileaza bine calciu de la firma aia care incepe cu W...uite ca nu mai stiu cum ii zice. vara-mea ia asha ceva si a zis ca n-a mai avut analizele bune la calciu de 10 ani

blog in scutec,poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

avem poza la concurs:) daca va place de noi, votati-ne aici

Mergi la inceput