Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!Si eu prin zona,am citit tot, dar n-am prea reusit sa scriu din cauza de maraituri repetate, cauzate de dintisorii numarul 5 si 6.In rest,exersam mersul de-a busilea, iar noi ne stricam de ras pe langa ea, fiindca sare precum broasca, nu stie sa mute genunchii pe rand, dar ea e fericita ca reuseste sa se deplaseze si asa.Si exersam silabisirea, lucru care la ea se face musai cu limba scoasa de-un cot afara
Programul de masa, la noi e cam asa:7-8 san, 10-11 cereale, 12-13 iaurt+san, 15-16 fructe +san, 19-20 san cat cupride, iar noaptea fara numarOrice incercare de a introduce legume a fost esec total.Idem carnita si galbenusul
Incaltarile, pediatra ne-a recomandat cat mai mult cu piciorusele goale, chiar mi-a spus sa evit incaltarile care acopera glezna.Oricum ea nu suporta nimic , isi freaca picioarele pina le da jos, exact ca Ioana lui Annababy
NU, subscriu si eu parerii ca trebuie folosit, dar , numai cand este absolut necesar.Ca doar nu l-oi lasa sa umble pe la aragaz ca sa nu-i ingradesc libertatea, nu?
Am reusit sa vad si eu pozicile cu Allegra de Carmenela, o frumusete de fetita stand la sueta cu pletosii, Maria de anaxena, iesind din burtica lui mami, si Filip de Bujo atacat de caracatita
Si cam atat ca stau tare prost cu timpul.De saptamana viitoare voi incepe sa merg si la dentist, asa ca o sa intru ceva mai rar decat de obicei.
O noapte linistita va doresc

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

bujo zi un pic mai multe ca eu nu am prins firul de la inceput, ce e cu fetita si de ce a facut rmn. ce spui tu de plaje in T2 pot fi ceva demielinizari dar chiar rupt din context mi-e sa nu zic prostii.

Anka tu ai dreptate maica si cu spatiul redus si cu fata de masa, da stii ce as face eu sa nu se frustreze gupilu? nu as mai pune fata de masa sa nu aibe de ce sa traga la sertarele unde nu are dreptul sa umble iar am pus si noi opritori ca nu poti sa stai dupa ei sa ii tot iei de-acolo.

voi sa credeti acuma ca oi fi vreun parinte din ala nebun care ii va lasa sa faca tot ce vor. urasc atit de tare chestia asta, brrrr... cind vad pe unii ca li se urca copii in cap si nu zic nimica sa nu le inhibe personalitetul ... nuuu, eu vorbesc de perioada asta pina pe la un an jumate-doi cind nici nu inteleg ce le interzici si de ce. dupa e alta treaba, mai poti sa ai un dialog si sa explici ceva chestii.

cit despre aruncatul cu mincarea vicky daca tu descoperi un mod de a-i interzice treaba asta suna-ma la orice ora, por favor

Vio ce scumpa trebuie sa fie

Dia pare ceva reflux, poate si portia sa fie putin prea mare pt stomacelul ei. de ce nu incerci sa-i dai mai putin odata sa vezi ce se intimpla?

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Neata! Obositoare noapte am avut, s-a trezit de o infinitate de ori, a ros la tzitzi ca abia imi mai simt sfarcurile,a avut si doua trei reprize de plans, asa ca acum i-am pasat copilul lui tati si imi servesc relaxata cafeluta la calculator
BIRIBU, da e scumpa rau cum sare ca broscuta, cred ca e cea mai frumoasa perioada din viata lor, e fascinant sa ii vezi cum descopera lucruri noi in fiecare zi.
Si daca tot ai raspuns la intrebarile fetelor, imi permit sa te stresez si eu cu una.De saptamana urmatoare urmeaza sa merg la dentist, si o sa fie nevoie de anestezie.Stomatologul mi-a recomandat sa ma mulg si sa arunc laptele de dupa si sa ii dau sa suga abia la urmatoarea masa.Problema e ca ea inca nu are o masa inlocuita complet, sanul e baza , iar daca ii este foame nu vrea decat san, nimic altceva.Lapte praf nu vrea.Ce se intampl;a daca o sa fie nevoie sa o alaptez dupa anestezie, care ar fi repercursiunile?Pediatra mi-a spus ca are paciente care au alaptat si copilul nu a avut nimic, dar e mai bine sa evit.Dar mi-e teama ca se va produce inevitabilul, si macar sa stiu cum stau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

violeta ,nu potzi sa te mulgi inainte de anestezie,il pastrezi in biberon,dupa anestezie te mulgi si il arunci si i-l administrezi pe cel din biberon

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neazta!
Biri esti o scumpa cum raspunzi la toata lumea ,eu am invatat multe de la tine,ca si de la alte fete desigur.

Fata mea a dormit 14 ore ,tati era plecat si a dormit cu mine.

La discutiile astea cu "nu" inca nu prea m-as baga,eu cam fac cum simt,nu mi-am impus nici sa nu folosesc cuvantul,nici viceversa.Tare mult as vrea sa fiu ca mama mea.Nu zic ca le-a facut toate perfect,dar e prietena mea cea mai buna.Nu a fost nici foarte severea cu noi,nici nu a lasat sa facem chiar tot ce vroiam.Nu ne-a batut niciodata,in schimb ne mai pedepsea la nevoie,trebuia sa stam la colt sa meditam asupra greselii pe care o facusem.Bine,asta cand eram deja suficient de mari sa si pricepem ceva.La noi in casa tot timpul ne era explicat totul.nu o tin minte nici o data sa fi spus "acuma nu am vreme sa-ti zic".Tin minte cum se vorbea corect,nu se injura,ne-a invatat de mici sa mancam frumos,sa fim respectuosi cu toata lumea,sa fim prietenosi.Nu ne-a impus sa studiem ceva ce nu ne-a placut,in schimb tot timpul propunea cate-o activitate extrascolara.

La varsta asta,Timea are voie sa umble unde vrea,sa cotrobaie prin sertare,sa arunce mancarea pe jos...si alte cele.Acuma asta o face fericita si multumita.Ma joc cu ea,ii povestesc,ii explic.O las sa exploreze.

Pana ala urma fiecare mamica face cum crede ca e bine pentru copilul ei,pentru familia ei

Vio imi pare rau ca ai avut noapte grea

Revin ca trebuie sa ii dau sa pape

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Intrebare: Anticoncepionalele luate corect,cat de sigure sunt?
Nu radeti de mine,dar eu in fiecare luna am emotii pana apare CM

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna fetele...mi-am luat analizele...si acum le scriu aici pe cee care nu sunt in limite.
Toate sunt in limite in afara de astea:
Hematocrit :Eu:35,3% Normal intre:36-47%
Monocite:Eu:8,1%, Normal intre:2 - 6%
Plasmocite:absent (nu stiu daca e bine sau nu...ca nu are valoare de referinta
Densitate (la sange probabil):Eu:1025, Normal:1015- 1022
Leucocite:Eu:negativ, Normal:pana la 10/ul
Hematii:Eu:25/ul, Normal: pana la 5/ul

cam atat...dar nu i8nteleg nimic...si e si sambata...

poate ma puteti ajuta..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

6+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

violeta ,nu potzi sa te mulgi inainte de anestezie,il pastrezi in biberon,dupa anestezie te mulgi si il arunci si i-l administrezi pe cel din biberon

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mi-as dori sa pot fce asta numai ca in mintea ei laptele curge numI din tzitzi.Din biberon nu stie sa bea, din canita cu cioc bea numai apa, suc de fructe, din pahar obisnuit la fel.Daca ii pun lapte nici nu pune gura pe el, se stramba de parca ii dau lamaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Raportam ca aseara a adormit pe la 23:30 in final, dupa papat san in mai multe reprize incepand cu ora 22:00. S-a trezit pe la 1:15, a papat si apoi a dormit de la 1:30 pana la 10 dimineatza, deci 8 ore si jumatate . Cred ca asta e recordul ei . Dar luase peritol aseara. Imi pocnea sanul stang pe la 9 si m-am muls rapid vreo 125-130 ml, sa am pentru cerealele de seara (alta data ma chinuiam sa scot atat si duraaaa). Azi nici nu mi-am mai facut ceai de lactatie.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sara de dr_anca, Andrei de catilin2008, Filip David de ElizaClara

La mai multe lunitze!

Kamelya era cu uratul, i-am luat locul cat e ea in concediu

Offf cate dezbateri....sa-mi zic si eu parerea...

Eu nu i-am lasat niciodata sa bage mana in castronelul cu mancare, (nu sufar hainele lor sa fie patate), am spus Nu la ce am crezut ca nu e bine si frumos sa faca...

Alex avea o pasiune care, din fericire, a renuntat la ea...aceea de a se juca cu oalele si tacamurile sau tot ce tinea de gatit (bineinteles ca le-a mai stricat) l-am lasat ca nu am reusit sa-l determin sa renunte..

De exemplu la 1,5 ani mergea cu mine in fiecare dimineata la piata, pe jos, tinut de manuta nefiind foarte departe, e la o statie de noi, insa cam cat colindam era suficient de mult pentru el. In drum spre casa i se mai inmuiau piciorusele, caci se impiedica mai des, dar eu cu sacosele pline, ma chinuiam la randul meu

Dar, am cunoscut copii de varsta lui care, nu vroiau decat in brate... asa ca i-a prins bine, ma laudam cu el ca l-am incurajat sa mearga singurel si cred ca am facut bine...

Si acum cand vede ceva ce-i place zice "mami uite...!" si eu ii zic da, mami, e frumos etc etc....
Daca sugereaza sa-i cumpar ceva si eu consider ca nu trebuie, el intelege, "zice bine" si nu insista, DAR insista la cei care stie ca ii convinge repede (cumnata, socrii, uneori si sotul - adica cei care ii permit si el stie asta).

Cand suntem pe trecerea de pietoni, el ma trage si spune "hai mai repede ca vine masina" si accelereaza

La masa cu mine nu face figuri, insa e cam reticent la alimente noi, care nu-i plac cum arata de exemplu.

La somn , la fel, merge fara comentarii in general, ne spalam pe maini, pe dinti, e' cand e sotul acasa cam are coarne

Am "suferit" mult cu el de cand am inceput diversificarea....varsa daca gasea ceva mai mare in piure, sau chiar cand terminam masa (probabil era satul insa deschidea gurita, asa ca terminam castronul), sau cand ii dateam la o perioada scurta dupa masa siropele.

Cu 2 copii mici (cu varste apropiate - la mine 2,4 ani) e greu, dar nu mereu...sunt si zile cand toate merg snur

La mine deja s-a stabilit o rutina, de cele mai multe ori pot face mancare cu ei stand singuri, sau un dush, azi de exemplu am spalat faianta din baie, dulapuri, etc. si am stat cam o ora jumate , in acest timp mergand doar de cateva ori sa-i verific

Depinde si ce caracter ai, cum sunt copii....pe mine ma roade sa stiu ca am ceva de facut si imi storc creierii pana gasesc o solutie si tot fac ce-mi propun...de' sunt berbec

Cat am fost mica am fost mai timida (si acum de multe ori), cand mergeam in vizita, chiar si la rude, stateam doar intr-un loc, nu deranjam, nu faceam nazbatii.

Era altceva atunci...mancam paine data pe cartela, ca de altfel multe alimente.
Statea bunica de la 4 dimineata la rand la alimentara sa apuce sa ia lapte, iaurt, pui si de multe ori nu apuca....

Parintii erau la servici, se trezea, ne incalzea camera (asta iarna) si pleca. Venea degerata saraca...

Banane mancam doar de anul nou, erau verzi, le lasam sa se coaca pe sifonier

Acum sunt de toate, bani sa fie, dar si multa lume rea, multe boli....
Ne-au crescut parintii cum au putut...

Nu stiu, sper sa fiu o mama buna, insa nu imi place dezordinea, minciuna.....poate gresesc ca nu ii las sa exploreze in voie dar asa gandesc eu, bine rau asta e....

A tras cateva linii pe perete cand era mai micut, dar totusi nu are obiceiul sa scrie pe pereti, nu strica jucariile.

Fratele meu de exemplu, demonta tot...ceasuri , aparate radio, televizoare...si acum se pricepe la electrica, la reparat electrocasnice, motoare....deci uneori e de folos curiozitatea...

Sunt multe de spus, se v-or umple pagini multe, poate capitole, insa eu cred ca e de folos, de aici culegem deci eu astept pareri...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput