Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Iriss tocmai citesc blogul tau E suer tare Yvo..

Mari, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Ooka, merci de raspuns .

Matei a citit prima lui carte de povesti in seara asta : Pungutza cu 2 bani ! A citit-o singurel si apoi a venit mandru sa ne spuna ca a citit-o, si inca “nu pe litere, ci pe cuvinte”, cum s-a exprimat el . Asa ca l-am rugat sa ne-o citeasca si noua ca eu nu mi-o mai amintesc bine, si ne-a citit-o cu voce tare: foarte fluent si frumos . Am baiet mare deja!

Ilinca a mancat 80 ml lapte muls cu cereale si biscuit, si, in premiera, a baut vreo 20 ml lapte cu cescutza de tuica .

Astea fura vestile bune .

Vestea proasta e ca este cam iritata pe fatza, clar are iar alergie . E rosie pe obraji si barbie. I-am dat peritol 2 ml (asta e si antialergic din cate stiu eu) si crema trixera pe fatza. Cred ca de la iaurtul Humana, dar nu pot fi sigura, pentru ca pe ala l-a mancat pe la ora 13; iar la 16 l-a mancat pe cel de capra, mai mult ca alta data (cam o cescutza de tuica). De la ce a mancat seara (lapte muls cu cereale) nu are cum sa fie... Oricum, e reactie intarziata. In decembrie imi facea in cateva minute.

pup you all,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Caprioara sa ma bag si io ca musca in lapte, da'i si tu de soia, orez sau ovaz, lapte sau iaurt, ce gasesti. Sa nu'ti faca vreun pocinog cu alergiile astea. Ca din ce descrii tu pare alergica la proteina din lapte de vaca. Pupa fata ca a halit. Si la noi mere cu ceasca, i'am luat chiar si un pahar al ei, bea bine. Si mai e buna, o botelca de la boon, care din cite am io senzatia ii invata sa bea, ca le curge in gura si tb sa inghita, si inghite frumos ca din pahar.

felicitari pentru cititor, tot asa sa'l tina obiceiul cel bun

pupici si o noapte linistita

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor multumesc pt raspunsurile legate de sare.
Va pup,noapte buna!

Mergi la inceput

Ooka, merci de felicitari pentru cititor . Da mai, e alergica la proteina de vaca , dar speram si eu ca i-a trecut din decembrie pana acu, ca cica alergiile astea mai trec si de la sine; dar vaz ca nu . I-a da detalii despre chestiunea din care invata sa bea de care zici, ca ma intereseaza si pe mine. Cu ceascutza din portelan nu-mi convine, ca isi racaie dintzii de ea si ma zgarie pe mine pe creier . Iaurt de soia si ovaz zici? O sa ma interesez .

pup you,

In concurs, pozele noastre sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">ca1 si ca2; daca va plac va rugam sa ne votati

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Multumesc fetele pt raspunsuri, intradevar este laringita intr-o forma "incipienta" dupa spusele doctoritei. Avem antibiotic si multe altele, de ceva cald la gat mi-a spus si mie sa-i pun, de ex sare pusa intr-un saculet sau in lipsa intr-o soseta barbateasca.
M-am chinuit sa o incalzesc separat si apoi sa o pun in saculet, s-a racit intre timp, apoi am pus-o cu totul si bineinteles ca am ars saculetul.... Vai de noi!
Adrian vad ca n-are nimic pana acum...sper sa nu se imbolnaveasca si el....

Wickies mi se par ok pt pretul pe care il au...adica mai multe pretentii nu poti sa ai....zic eu!

Copii la diferente mici, si avantaje si dezavantaje... este greu cu doi mici, eu am femeia care ma ajuta ca singura nu cred ca m-as fi descurcat in situatii gen plimbat copiii (cel mare nu sta mult de manuta nene, el cand se vede liber vrea sa alerge); cumparaturi- nu se poate cu doi mici; curatenia- e dificil de facut, cineva trebuie sa stea cu ei, iar altcineva sa se ocupe cu curatenia... Ma mai gandesc si va mai spun... Dar este si frumos, iar peste 1 an cine o sa stea ca boieroaica in timp ce baietii or sa se joace amandoi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Caprioara

Ooka, merci de felicitari pentru cititor . Da mai, e alergica la proteina de vaca , dar speram si eu ca i-a trecut din decembrie pana acu, ca cica alergiile astea mai trec si de la sine; dar vaz ca nu . I-a da detalii despre chestiunea din care invata sa bea de care zici, ca ma intereseaza si pe mine. Cu ceascutza din portelan nu-mi convine, ca isi racaie dintzii de ea si ma zgarie pe mine pe creier . Iaurt de soia si ovaz zici? O sa ma interesez .

pup you,

poze

ete linku www.miniblu.ro/Categorii/Alimentatie/Seturi_de_masa/Boon/Cana_cu_sistem_anti-curgere_-_Boon" target="_blank">boon iar lapte de ovaz am luat eu de la biomania.ro, iar budinci parca de soia gasesti lejer, daca mai gasesc ceva fara lapte te anunt ca io survolez netu' all day long

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

M-ati terminat cu discutiile astea. Cu NU, asa mi-a placut ideea lu Turtu cu eliberat sertare si bagat chestii pt puiu mic da din pacate tre sa fiu de acord cu Anca si sa zic pas ca n-am nici unde sa-mi pun chilotii fara sa se sifoneze. Si oriunde s-ar afla, daca s-ar intinde un pic sigur agata ceva. Crek daca il suspend de tavan poate sa nu prinda vreo chestie da nu garantez nici asa ca nu ajunge in curand mormanu la el.
Cu papucii io zic asa: cat mai mult posibil descult. Dar cum nu poate merge pe strada descult, ori papuci cu talpa moale DAR foarte subtire ca sa simta el toate denivelarile si sa aiba flexibilitate ca si cand ar fi descult, sau cu talpa tare ca sa aiba stabilitate. Talpa moale si groasa mi se pare cea mai prost inspirata si daunatoare.
Si acu sa va zic ca prietena mea cu fetita bolnavioara s-a externat astazi. I-au facut RMN si s-a trezit bine dupa anestezie. A luat rezultatu si cum era de asteptat nu era nici un neurolog in spital care sa interpretezeAsa ca revine peste vreo luna jumate. In rezultat scria cam totul in limite normale mai putin o fraza: "la nivelul substantei albe se observa plaje in hipersemnal T2". Biri baga-te si tu si comenteaza por favor. Io am cautat pe net si e prea vast. Plus ca nici RMNista nu i-a zis nimic ca RMNu fara consult de specialitate e cam nul. Am gasit totusi niste asocieri cu afectiuni ale sistemului osos. I-au zis ca e in principiu veste buna ca e relativ normal dezvoltat creierul si ca sunt sanse mari de recuperare. Sa speram ca e bine.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Ooka, multam .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Azi am fost cu Maya la dermatolog, deoarece se umpluse pe picioare de zone uscate si rosii dupa baie. Cu inima cat un purice ma asteptam la verdictul :dermatita atopica , dar ... surprise : nu este asta, are decat pielea sensibila e normal la bbi, bla, bla. Am primit o cremitza si sfatul sa nu o mai imbaiez atata, de 2-3 ori pe saptamana ajunge, si atunci scurt si la obiect, cu un sapun fara sapun :) (de care oricum foloseam).

Buun, asta e partea a doua a vizitei. Prima data am astept un 10 min in sala de asteptare, cu inca 3-4 oameni (era comuna sala cu a unui ginecolog). Intram in sala, ne instalam. Celelalte persoane, erau fiecare adancite in gandurile proprii si personale. Maya le inspecteaza pe fiacare, apoi incepe sa i fixeze pe tipa cea mai aproape de noi si sa scoate chiote. Ok, ii arunca o privire, Maya ii trage un zambet, dar tanti se intoarce la ale ei. Maya iar tipete. Bai incredibil, cerea atentie ceva de speriat, si eu faceam pe cownul pe langa ea si nimic. Era ceva de genul : cum adica, EU, MAYA, sunt aici si nu binevoitzi sa ma bagati in seama. Hmmm incep sa-i creasca coarnele, dar rau de tot.

Acum, iar cu NU. Sotzul meu a fost un enfant roi. Lumea se invartea in jurul lui, i se faceau toate poftele, putea sa faca ce dorea. Fiind si foarte inteligent, orice obraznicie i se lua drept spirit de gluma. Ei acest lucru i-a facut mult rau in viatza adulta, cand la 20 de ani s-a dat cu capul de sus si si-a dat seama ca de fapt nu totul se invarte in jurul lui, ca de fapt toti trebuie sa urman anumite reguli, ca trebuie sa ne incadram in anumite tipare ca sa reusim. Noi nu vrem sa facem aceeasi greseala cu Maya. Nu cred ca daca nu o sa o las sa picteze peretzii o sa-i ingradesc un eventual talent. Nu cred ca daca nu o las sa umble in toate sertarele o sa fie frustrata. Nu cred ca o sa o ajute cu ceva sa o las sa arunce cu mancare in toate partile sau alte asemenea. Da, sunt de acord sa o las sa descopere, cu riscul de a-si face rau cateodata : cand alearga, cand pune mana pe un cactus sau mai stiu eu.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput