Pepenasi iulie-august 2008 (100!!)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Cred ca mi-am scris norma pe o luna intraga

Capri felicitari! Deci se poate...

Zi-mi si mie cati ml are cescuta ta de tuica, ca eu stiu din copilarie cescute de tuica, fix de o inghititura, sau putin mai mari de 2 inghitituri .....o ceasca obisnuita de cafea are 125 ml....

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Apropo de ce am mai reusit sa-l determin sa faca , asta dupa ce l-am certat....pe Alex...

Era racit si se stergea la nas cu maneca, m-a turbat in ziua aia si de fiecare data il certam, e' dupa o perioada scurta, isi ia sau cere servetelul si se sterge singur la nas sau cand stranuta pune manutza....

Iar cand aude pe cineva ragaind (de la David la .... bunici sau persoane care nu locuiesc cu noi zice "pardon" si asta d ela 2 ani caci soacra a ramas in sensul bun desigur cand a baut apa, apoi a ragait mai incet... si el din coltul camerei "pardon"

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Neata!Eu servesc a 2
Adina doarme, dupa ce a halit branzica cu mar
Capri, felicitari pt succese.
Flo e interesant punctul tau de vedere si ma bucur ca ai 2 copii asa cuminti.Si mai cred ca e super adevarata faza cu "cum ii cresti, asa ii ai"
Acuma nush exact ce sa zic cu acest NU, da ma bag si eu in discutie, dar am invatat din experienta proprie ca prea mult nu strica.Adica ai mei parinti n-u prea avut timp de mine si fratemeo, i atunci cand pleca de acasa si zicea sa fim cuminti, asta presupunea sa stam in pat pna vine ea, deci prea mult nam explorat, ca nu au stiut cum sa ne lase.
Cand am mai crescut, nu aveam voie sa spunem pareri, ca nu eram luati in calcul, deci am fost niste copii retrasi si timizi, si cand am plecat la scoala in alta localitte ne-am izbit de viata si n-am inteles nimic, adica a fost greu sa invatam ce sa facem cu ea.
Si ma rog la DD in fiecare zi sa nu fiu ca ei, adica vreau sa am timp, nervi si rabdare pt Adina.
Eu am iubit-o mai mult pe bunica din partea mamei, ca ea ma crescut, si nas vrea sa se inample la fel si i cazu meu.
Parintii isi au locul lor, bunicii la fel.
Acuma nu zic, ca ai mei au fost niste tirani, doar ca devenind mama, mi-am permis sa-i corectez in unele pucte din cresterea nostra si locul special in inima mea era ocupat de bunica si nu de mama.
Eu imi dau cu parerea, da las sa vina totu asa usor si mai tarziu cand Adina va creste, voi decide la momentu respectiv, ca vorba aia socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salut

stie cineva daca cerealele bio de la milupa sau de la alnatura sunt imbogatite cu fier?

Ca io am aruncat cutiile, germana nu stiu asa ca is

Despre faimosul Nu mie se pare o ingradire a curiozitatii si o invatare a fricii, cel putin la varsta asta, la care daca rizi la ei, iti arata cu gura pana la urechi un faimos dinte sau daca ii faci baie roade de zor o ratza de cauciuc. O fi o vreme si pentru 'nu' da cred ca mai incolo. Io las pocu sa'si bage dejtele in piure, in speranta ca va baga si in gura, si daca n'o las, ea frumos nu stie sa manance. De umblat prin casa deocamdata nu se pune problema ca e statica, ea doar se ridica in patru labe si mai mult accidental, cind o fi sa cotrobaie sper doar sa nu inghita ceva, in rest o sa ii las si ei placerea sa faca din perdele rochite, sa picteze peretii si alte asemenea. Macar sa ii placa si sa o faca fericita.

Daca stie cineva raspunsul cu cerealele sa imi spuna si mie ca ii voi fi recunoscatoare

mami de Sofi

Mergi la inceput

Ooka eu m-am uitat pe net, scrie doar vit. B1...deci cred ca nu...

Eu ii dau tot milupa in general, dar nu bio si au....

Maria

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Ma bag si eu ca musca, si va intreb, desi nu cred ca imi va rasp cineva:
Am vazut ca sunt atatea mamici care nu mai posteaza, de ce sau suparat asa de tare?
La multi ani popandailor de azi.

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

ooka eu ii dau Dariei cereale cu 4 fructe de la Milupa si are fier :

fier (mg) - 3,7

o portie la 180 g( din care 50g formula si 130 ml apa ) - 1,9

Procent de acoperire a necesarului zilnic (100 g/portie) -62/31

Daca vrei iti scriu toata compozitia

iar pe cutia de la Milupa Bio-Cereale fara lapte Fulgi de Orez nu au fier decat vitamina B1

un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Maria a fost o perioada mai "incinsa" (daca pot sa spun asa) la subiectul nostru cu glume proaste, cu jigniri si unele fete s-au suparat si au hotarat sa nu mai scrie, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

ieri a spus si Miruna mama, de doua ori, m-am bucurat asa de mult, si de cateva zile spune apa si ham cand ii este foame, cand deschidea gurita sa-i dau mancare ii spuneam ham, si a asociat cuvantul asta cu mancarica .
In legatura cu Nu, nu i-am acordat atata atentie, eu l-am folosit de cate ori am crezut ca-i necesar. Nu stiu, mie nu-mi place sa bage manutele in macare si nu o las, nu-mi place sa bage telecomanda in gurita si de aceea o ascund de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

LA MULTE LUNITE

SARA

ANDREI

FILIP DAVID

legat de pantofiori imi plac www.robeez.co.uk/Robeez-Mini-Shoez-Patent-MJ-black--Robeez-baby-shoes/product.aspx?ProductID=917&deptid=288&PriceCat=4&Lang=EN-UK" target="_blank">astia si www.robeez.co.uk/Robeez-Tredz-Dragonfly-T-Strap-white-Robeez-baby-shoes/product.aspx?ProductID=904&deptid=288&PriceCat=4&Lang=EN-UK" target="_blank">acestia de la Robeez, iar de la Bobux inca nu m-am hotarat

EDIT de la Bobux imi plac www.bobuxusa.com/baby_shoes/discontinued/IW-MJMP" target="_blank">astia

daca face cineva comanda vreau si eu

un vot va rog http://concurs.pampers.ro/profile/27397 multumesc frumos

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput