*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 20
spiridusul spune:
miki 01, io alaptez exclusiv, dar voi incepe diversificarea cat de curand , cris a scazut in greutate destul de mult dupa belealua de-o avuram
ramo, eu nu il invelesc deloc, pt ca se rostogoleste si s-ar infasura in paturica
ginye, eu am dat numai cereale fara lapte inclus, si atunci le facea m cu laptele npstru ( humana). nu conta firma de la care le luam. sa corespunda varstei si sa fie fara lapte
care si ce ati mai intrebat?
dandusel, felicitationes, avem primu' dintzos
ginye, sa auzim numai de bine. pupici la stefanutz
amalia, aseara ma gandeam la tine, k nu te-am vazut nici pe mess; imi faceam griji
malinas daca vrei gimnastica si masaj la bebe, iti pot sa si eu vreo 3 nr de tel
revin
sper....
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
monicus spune:
ginye55 cu multa placere. Sa aveti parte de multa sanatate si sa se faca puiuztul bine... asta este tot ce conteaza... si ai din partea noastra dragoste multa... Pupici multe pentru amandoi
Te 
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Pup fetele! Vreau sa va multumesc inca o data pt ajutorul pe care mi l-ati dat in ceea ce priveste operatia lui Stefanut. Banii au ajuns intr-un cont al meu. Credeti-ma, din suflet va spun, ati fost mult mai aproape de mine decat multi din asa zisii mei prieteni. Toate gandurile, rugaciunile voastre pt puiul meu cand se afla in operatie si-au gasit raspunsul. Sa dea Dumnezeu ca ajutorul pe care mi l-ati acordat acum sa vi se intoarca inmiit. Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si puilor vostri. Nu o sa va pot multumi nicioadata indeajuns de mult pt binele pe care ni l-ati facut. Va imbrasisez cu drag! ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 13 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii
lauramiron spune:
Gynie, mi-au dat lacrimile citind mesajul tau
Pupam cu tot dragul bebe si mami curajosi si asteptam ziua in care ne vei anunta ca Stefanut este complet refacut!!
Babyzapi, nu a papat mai mult decat de obicei, de aia suspectez ca suculetul nu i-a picat foarte bine. Sau lapticul asta de nu-i place. Am scos sucul, nu-i mai dau cateva zile, iar daca tot asa-mi face, cred ca ne vom intoarce la Milumil.
Mitha, nu-i reparat calculatorul?? Mama lui de calculator, de tine departe de noi![]()

monicus spune:
Pe cerere nu este trecuta optiunea de 85%,,,Am fost eu astazi de am pus si eu in sfarsit dosarul pentru CIC si am intrebat de ce acaesta optiune nu este trecuta in cerere,, si doamna de acolo mi-a spus ca se vede dina deverinta pentru ce formula optezi. Daca ai adeverinta cu venitul peste 6 mil....se subintelege ca vei opat pentru 85%,,,asa ca nu va faceti griji. Banii vor venii in maxim 3 luni... poate sa fie si mai deverem in 2 luni.,.. dar noi speram ca vai fi in 2 luni.. sa fim optimiste. Va 
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki01
Hera, eu nu am mai auzit de cerere separata pt 85%. Sapt viitoare depun si eu dosarul (astept inca adeverinta de la serviciu), din 07.03 sunt CIC, am completat formularele dar nu am vazut nici o optiune pt 85% sau 6 mil. Eu depun la sectorul 1. Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008 Povestea puiului nostru |
pozele mele
Povestea nasterii
monicus spune:
Tinem punisorii.. Cu Dumnezeu inainte... Sanatate si numai bine.. Capul sus, suntem alaturi de amandoua. Te 
| citat din mesajul lui aleinad.g Ziua buna, mamici si bebici! La multe lunite sarbatoritilor zilei! Eu m-am trezit azi cu un gol in burta si sunt panicata toata ca la 3 o ducem pe pitica la interventie la ochisori. Acum ma pregatesc sa-i dau sa pape ca dupa aia nu mai are voie, trebuie sa fie nemancata de 2 ore. De abia astept sa treaca totul si sa fie bine. Offfff Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
pozele mele
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Yupiii,
sunt happyyyy, maine mergem la ai mei, la munteeeeeee. Mi-e un dor sa mai ies din oras, din casa, sa mai vad alta lume, sa mai stea si altcineva cu zibe....simt ca ma indobitocesc.
In alta ordine de idei, cred c-am facut o mare prostie
La-nceput o alaptam pe zibe stand in sezut, stiti voi, cu ea pe-o mana, pozitia clasica. Si se tot inneca. Asa c-am trecut la pozitia eu alungita, ea pe-o parte, imi relaxam si eu spatele, si nici nu se mai inneca. Si tot asa, si tot asa .... si mi-am zis zilele astea sa incerc iar s-o tin in brate.....si se inneaaaaaaca de numa`,
, oricum as tine-o, mai sus, mai jos, mai dreapta, mai spre mine.... Si la sfarsitul suptului tot se inneaca, si suge asa cu aer, aud `ghiogaltz-ghiogaltz` in stomacel
, ce sa fac??????
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Emma este iubire 
Sa fim alaturi de Cristian Stefan
Amalia spune:
Ginye

Muuuulta sanatate si sa auzim numai de bine!
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Aleinad.g multa bafta si sanatate!
Sa mearga totul bine! Pupam dulce!
| citat din mesajul lui aleinad.g Ziua buna, mamici si bebici! La multe lunite sarbatoritilor zilei! Eu m-am trezit azi cu un gol in burta si sunt panicata toata ca la 3 o ducem pe pitica la interventie la ochisori. Acum ma pregatesc sa-i dau sa pape ca dupa aia nu mai are voie, trebuie sa fie nemancata de 2 ore. De abia astept sa treaca totul si sa fie bine. Offfff Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Amalia spune:
Bebecris am vazut pozicile!
Scump foc Davidelu' cu gurita manjita de mar.
La multe lunite cu sanatate!

| citat din mesajul lui bebecris asa papam noi piure de mar .... David papa mar cu lingurita Cristina - mami de DAVID - ANDREI ![]() ![]() David-Andrei ![]() BOTEZ ![]() Povestea nasterii http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
dobreclaudia spune:
dragi mamici cu experienta
ma puteti ajuta va rog pentru 2 probleme, am o fetita de 2 luni si:
1. are reflux, vomita des si sughita, nu mai stiu cum sa o mai tin, unii zic la orizontala, altii plan inclinat, altii vertical sa scoata aerul...
2. are sub sprancene pielea uscata si se descuameaza...s-ar putea sa aiba o dermatita de la uleiul de masaj de la Sanosan...
doctora ne-a dat Acvanatal dar pe prospect scrie ca nu se da la copii sub 4 luni si nu se da la ochi...ce ma sfatuiti?
astpe raspunsuri pe mesaj privat, din cauza timpului...
multumesc anticipat
claudia
clau

Eduard Stefan (12.10.2008)
DAVID - ANDREI