*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 19
miki01 spune:
Nici eu nu cred o iota din ce spun astia cu laptele matern. Probabil au cam scazut vanzarile de lapte praf, avand in vedere ca in ultimii ani tot mai multe mamici aleg sa alepteze cat mai mult bebeii. Nu pot sa cred, mai ales chestia cu aerul respirat, pai copilul nu respira tot acelasi aer?
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
BraveGirl spune:
Malinas, da eu eram cu indreptatul oaselor
. Dar nenea la car emerg a zis ca nu se baga la copii, mia aratat doar asa ceva usor, si m-a trimis la un osteopat pt copii. Merg luni si iti spun cum a fost. noi acum facem masaj pt talus valgus, o sa incepem si inotul si sa vedem ce ne zice si osteopatul.
Otilia, eu sunt 100% pro alaptat atata timp cat am lapte. De ce sa-i dau lapte praf dc lapte e? Ea nu accepta bibe decat cu circ, deci tot treaza as fi. Si ea mai mult are perioade in care vrea la mine in brate. sunt zile si zile.de azi, la sfatul medicului, incerc sa-i scot masa de la ora 2 noaptea. Sa stii ca tentatia exista sa incep diversificarea, dar ma tin tare pe baricade. am chemat-o pe mama sa ma ajute. Sta ea ziua cu zana si ma mai relaxez si eu. Ma consolez cu gandul ca maxim o luna mai dureaza
. F bine a luat eliza in greutate. Sunt curioasa cum evolueaza de acum incolo, ca Arianna de la 3 luni jumatate nu a mai luat in greutate. Dar ea arata fff bine, are pulpite, gusita, deci e ok. Vad cum merg astea 2 sapt si apoi iau o decizie. eu zic ca noaptea asta a fost asa si din cauza vaccinului si a faptului ca ieri i-am pus prima data ortezele.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra astia de aici pun mare accent pe grasimea data la bebelusi cica e pentru dezvoltarea creierului. io v-am mai zis ca d'aia sunt asa desteapta, furam slanina cand eram mica ca mi-o interzisesera pe motiv de spuzeala pe corp ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Pai si nu-i de ajuns 1-2 lingurite de ulei de masline la un bol de piure?
A, si carnita ii dadeam doar aripioare de la puii de tara, adica ce-i mai gras
Ca sa nu mai spun ca dupa 1 an manca la masa cu noi.
Cereale i-am dat Anei pe la 7 luni, puneam in piureul de fructe dimineata si asa se facea mai consistent, adica mai usor de dat cu lingurita si mai putina mizerie pe bavetele si prin bucatarie
P.S. Eu am incercat o singura data slanina pe paine dar nu mi-a placut. In schimb, imi place la nebunie sunca afumata si cu boia, am dus si in Norvegia in vara o bucatica, tineam la ea ca la o delicatesa
Si iar imi zbura gandul la dieta, ieri am comis-o grav de tot, suntem de 7 saptamani in Ro si am tot evitat usa cofetariei, ieri a intrat sotul si am ingurgitat tot familionul pana la refuz. Ma duc sa bag un bors de legume
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
elilov3 spune:
oti
'am ingurgitat tot familionul pana la refuz'
na ca iar imi adusai aminte de toxic....bai frate pai noi de aia traim si suntem bine mersi ca am mancat lapte toxic 
nu vedeti ca numai stiu cum sa ne prosteasca sa ne conduca asa ca pe niste oi
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare
lauramiron spune:
Aleina, bafta multa si sa treceti usor peste interventie
| citat din mesajul lui aleinad.g Eu m-am trezit azi cu un gol in burta si sunt panicata toata ca la 3 o ducem pe pitica la interventie la ochisori. Acum ma pregatesc sa-i dau sa pape ca dupa aia nu mai are voie, trebuie sa fie nemancata de 2 ore. De abia astept sa treaca totul si sa fie bine. Offfff Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
aleinad.g spune:
Multumim, Otiliav, Babyzapi, Alra, Elilov, Miky01, lauramiron
Am reusitsa-i dau 70 ml lapte intre 1 si 1 jumate, nu voia neam sa manince. Sper sa n-o apuce foamea pana ne intoarcem ca am incurcat-o.
Miky nu-i face anestezie generala ca daca auzeam de asa ceva nu-i faceam aici, veneam la Bucuresti. Problema este ca n-are decat o asistenta si ar trebui s-o tinem noi. Am vorbit cu o prietena sa vina cu noi ca nu ne simteam in stare. 
Nici eu nu cred ca laptele matern ar fi o problema. Iar intrebarea care ar trebui pusa ar fi daca vaca e crescuta pe luna de nu are laptele toxic. Nu de alta dar eu stiu ca laptele praf e facut din lapte de vaca. ![]()
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
lauramiron spune:
Bebecris, ai un bebe tare frumos
Si ce mare a crescut. Pofta buna la mancarica
| citat din mesajul lui bebecris asa papam noi piure de mar .... David papa mar cu lingurita Cristina - mami de DAVID - ANDREI ![]() ![]() David-Andrei ![]() BOTEZ ![]() Povestea nasterii http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
miki01 spune:
Eu nu am intrat, sigur plangeam inaintea lui! Hai ca va fi bine! 
| citat din mesajul lui aleinad.g Multumim, Otiliav, Babyzapi, Alra, Elilov, Miky01, lauramiron Am reusitsa-i dau 70 ml lapte intre 1 si 1 jumate, nu voia neam sa manince. Sper sa n-o apuce foamea pana ne intoarcem ca am incurcat-o. Miky nu-i face anestezie generala ca daca auzeam de asa ceva nu-i faceam aici, veneam la Bucuresti. Problema este ca n-are decat o asistenta si ar trebui s-o tinem noi. Am vorbit cu o prietena sa vina cu noi ca nu ne simteam in stare. ![]() Nici eu nu cred ca laptele matern ar fi o problema. Iar intrebarea care ar trebui pusa ar fi daca vaca e crescuta pe luna de nu are laptele toxic. Nu de alta dar eu stiu ca laptele praf e facut din lapte de vaca. Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
spiridusul spune:
| citat din mesajul lui alra spiridus, da stiu ca puneai nene cereale in laptele ala - eu 1-2 masuri doar. da nu iesea din tetina cu gauri, numa din aia variabila care are crapatura si mult mai bine din aia de latex, sunt unele la chicco. |
ubita, alexandru nu s-a impacat cu firmele astea destepte./.. nuk chicco, nuby.... am cumparat in disperare biberoane d-alea de 3 lei primii pasi si angel, am taiat io tetina in x cu forfecu', si gata recipientul de mancare
puneam asa multe cereale, in ideea ca , in mod normal, alea se dau la linguritza, nu zama chioara cum iese la biberon
nah, idei de disperata, ce sa faci
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
lauramiron spune:
Mai, si eu stiu la fel despre cereale, asa am citit si asa mi-a spus si medicul, sunt importante, sunt carbohidrati buni, sunt o sursa buna de fier pentru copii. Rebeca mananca zilnic cereale de la 4 luni.
Acuma....ca la bebei grasuni se dau cu moderatie, asta e alta treaba. Dar nici nu ma gandesc sa o privez pe Cati de beneficiile cerealelor.
Iar cu cartoful....are un gust si o consistenta care place bebelusilor in general. Rebeca nu mi-a papat piure de morcov decat cu cartof si putin lapte. La fel, e amidonul care umfla putin, dar nu-l dai zilnic, na! Il dai o data la 2-3 zile. Eu cred ca privim cerealele si cartoful prin prisma alimentelor interzise in diete
, si nu e cazul la bebelusi.
| citat din mesajul lui alra si bai va rog io terminati cu povestile astea cu cartofii si cerealele nu sunt bune pt bebelusi ca astia micii nu sunt mici obezi la dieta ci sunt niste copii in crestere care au nevoie si de chestiile pe care nu le mancam noi cand vrem sa slabim. eu v-am mai zis de piramida hranei - pe primul loc se situeaza cerealele si produsele de panificatie. si e gandita de nutritionisti. dati google. otilia, aici se da 1/3 cartof sau orez in legume, am scris aseara cu lingurita de "cafea". astia de aici pun mare accent pe grasimea data la bebelusi cica e pentru dezvoltarea creierului. io v-am mai zis ca d'aia sunt asa desteapta, furam slanina cand eram mica ca mi-o interzisesera pe motiv de spuzeala pe corp ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |

DAVID - ANDREI