*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

[bold]GINEY[/bold]....sa va dea D-zeu putere si rabdare si in curand Stefanutz o sa se faca bine ai sa vezi....sper ca mutarea sa fie plina de noroc.

MULTI PUPICI PT CURAJOSUL STEFANUTZ!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
ginye ma bucur din suflet pentru voi pe mai departe sa va ajute Dumnezeu sa finalizati cu bine totul

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata !

Vazurati stirea aceasta de la PROTV: Laptele matern este toxic!.

Inca nu mi-am format o opinie clara dar ceva adevar tot este. E clar ca grasimea se duce de la mama iar piticii se ingrasa. Nu-s stresata ca la viata mea in general am mancat sanatos, ba chiar si bio cat am stat la mama acasa. Dar mancarea sanatoasa goleste buzunarul. Iar ce luam din aer nu avem ontrol ca sa nu mai spun ca eu una nu gatesc cu apa plata la Bucuresti ca in Norvegia e apa filtraat cu raze ultraviolete iar la parintii mei este apa extrasa de la adancime.

Si inca o intrebare, voi le introduceti cartoful, chiar au nevoie de el?

aleinad.g, tinem pumnii sa fie interventia usoara!
Ginye, si poate ne vom vedea vreodata.
Dandusel, felictari . Mi-ai dat idei, si a mea baga tot in gura si roade din greu, dar eu o verificam doar jos ca parca asa stiam ca ies primii dintisori.
Bravegirl, eu nu stiu cum de rezistisi nu-i dai lapte praf sau sa incepi diversificarea. Nu din cauza greutatii ca pare ok (si-a dublat-o la 4 luni) ci din cauza programului atat de solicitant. Elisa a prins-o pe Arianna cu greutatea, ieri avea 6400 si cam 63 de cm, iar ele doua s-au nascut cam la fel doar ca-s doua saptamani diferenta. In concluzie au luat cam la fel in greutate si lungime, se vede treaba ca eu am de unde sa ii dau grasime Elisei , noi doua grase voi doua manechine .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

asa papam noi piure de mar ....

David papa mar cu lingurita

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Aleinad multa multa bafta la interventie azi. Sa treceti cu bine si peste acest hop. Te pupic dulce dulce , fii optimista, o sa fie totul bine si fii tare

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

FEtelor, e absolut necesar ca supa sa fie facuta zilnic, sa i-o dau proaspata? Pot sa fac pt 2 zile si sa o pastrez in frigiser?

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Eu baiatului i-am facut ciorbita zilnic pana la un an si 10 luni, cand am inceput sa-i fac pt 2 zile. Am auzit mamici care dadeau supita chiar si 3-4 zile, da' eu am stat acasa 2 ani, aveam timp si mi se parea aiurea sa nu-i dau mancarica proaspata. Mai ales ca dupa 7-8 luni ii dadeam o zi supa cu carne, o zi cu galbenus de ou, o zi ficatel. Poate o fi o goanga de-a mea, pt ca niciunul dintre noi nu mancam niciodata mancare mai veche de 2 zile, altfel spus, gatesc o zi da, o zi nu.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Si eu ii fierbeam zilnic legumele pentru piure si aceleasi combinatii, 1 zi carne, 1 zi ou si 1 zi ficat dipa care parca 1 zi peste sau spanac, iar am uitat. Iar piureul 2/3 albitura + 1/3 dovlecel (cartof nu avea voie grasa iar orez ii dadeam cu branzica uneori la masa de la ora 5) si 1 lingurita ulei de masline.
Dar tare mi-e ca nu voi reusi acum sa fac la fel, una este cand e primul copil si alta cand sunt doi si acum incep serviciul mai devreme.
Cred ca varianta de rezerva va fi sa-i fac cate doua portii de mancare o data si sa pun la congelat a doua portie ca sa i-o dau peste cand repet schema.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

otilia, te-a lovit oboseala mami. eu am renuntat sa mai citesc povesti care incep cu "un grup de cercetatori"

si bai va rog io terminati cu povestile astea cu cartofii si cerealele nu sunt bune pt bebelusi ca astia micii nu sunt mici obezi la dieta ci sunt niste copii in crestere care au nevoie si de chestiile pe care nu le mancam noi cand vrem sa slabim.
eu v-am mai zis de piramida hranei - pe primul loc se situeaza cerealele si produsele de panificatie. si e gandita de nutritionisti. dati google.
otilia, aici se da 1/3 cartof sau orez in legume, am scris aseara cu lingurita de "cafea".

astia de aici pun mare accent pe grasimea data la bebelusi cica e pentru dezvoltarea creierului. io v-am mai zis ca d'aia sunt asa desteapta, furam slanina cand eram mica ca mi-o interzisesera pe motiv de spuzeala pe corp

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

si aleinad, multa bafta azi!!!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

aleinad. bafta maxima sa terminati cu bine
oti astia sunt niste nesimtiti cum kuku meu sa nu fie bun laptele de mama..pai daca e sa o luam asa pai si vaca otraveste vitelul si oaia mielul...asta e atac direct la mame
dandusa felicitari inca odata pt dintisor gingie dureroasa
bebecris vazut David care apa tot marutul dat de mami

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Ziua buna, mamici si bebici!

La multe lunite sarbatoritilor zilei!

Eu m-am trezit azi cu un gol in burta si sunt panicata toata ca la 3 o ducem pe pitica la interventie la ochisori. Acum ma pregatesc sa-i dau sa pape ca dupa aia nu mai are voie, trebuie sa fie nemancata de 2 ore. De abia astept sa treaca totul si sa fie bine. Offfff

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Fii linistita ca totul va fi bine! Asa eram si eu in dimineata cand ne-am dus la spital. Bebele va simti f putin. Serios iti spun, a stat in sala doar 4 minute (pe ceas) si cand a iesit de acolo nici macar nu plangea doar putin ochisorul inrosit pe exterior, ca si cum s-a frecat putin la ochisor. Rezultatul dupa este super, ochisorul nu a mai curs deloc. Sper ca nu-i face anestezie, la noi nu a fost anestezie dar am auzit fel si fel de doctori. Pup un pui mic sa fie bine si o mami ingrijorata.

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput