*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 17
bebecris spune:
nu-mi vine sa cred ca deja DAVID are 5 luni!!!!

merci julia....

si david se joaca cu paturica la gurita...si-o ridica pana la gurita si o molfaie...face asas de la 4 luni....si cand vb cu el...rade in hohote...oricat de jos i-as pune paturica face ce face si si-o ridica pana la nasuc....l-am culcat si in sac de dormit...baaiii...deci a facut ce a facut si a reusit sa bage si saculetul in gura....era de la ikea....
raportez o noapte fara treziri.....prima masa a fost la 6.15...dar nu a mai avut somn...l-am luat in pat langa mine si l-am mai pacalit pana la 9 fara ceva....am incercat sa-i amestec piureurile dar tot nu-i place....asa ca ramanem la ala de mar...in schimb adora sucul de morcovi...luni mergem si noi la dr pt bilantul de 5 luni.
Cristina - mami de
DAVID - ANDREI 

David-Andrei 
BOTEZ 
Povestea nasterii
http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg
pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
miki01 spune:
Am intrat acum pe site-ul http://www.kidex.ro/ si am vazut ca poti primi invitatii pt intrarea gratuita, pt cine vrea sa ajunga (tb sa-ti faci cont).
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
BraveGirl spune:
Malinas, eu cd am mai fost pe la targuri parcam masina in fata acolo la Romexpo. e o parcare destul de mare. si eu o sa ma aventurez sa merg cu masina si am o problema cu parcatul, ca eu mi-s blonda rau. am nevoie de spatiu nene sa bag tancul sotului. Asa ca eu caut 2 locuri si bag masina cu fata
. De parcare laterala nici nu se pune problema
.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Pup fetele! Vreau sa va multumesc inca o data pt ajutorul pe care mi l-ati dat in ceea ce priveste operatia lui Stefanut. Banii au ajuns intr-un cont al meu. Credeti-ma, din suflet va spun, ati fost mult mai aproape de mine decat multi din asa zisii mei prieteni. Toate gandurile, rugaciunile voastre pt puiul meu cand se afla in operatie si-au gasit raspunsul. Sa dea Dumnezeu ca ajutorul pe care mi l-ati acordat acum sa vi se intoarca inmiit. Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si puilor vostri. Nu o sa va pot multumi nicioadata indeajuns de mult pt binele pe care ni l-ati facut. Va imbrasisez cu drag! ![]() |

Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Malinas, eu cd am mai fost pe la targuri parcam masina in fata acolo la Romexpo. e o parcare destul de mare. si eu o sa ma aventurez sa merg cu masina si am o problema cu parcatul, ca eu mi-s blonda rau. am nevoie de spatiu nene sa bag tancul sotului. Asa ca eu caut 2 locuri si bag masina cu fata .========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
cand ai fost ultima data la Romexpo?Ca acolo in fata se trantea o cladire, si din cate stiu nu se mai poate intra cu masina pe acolo.De aia le intrebam pe cele care au fost, ca sa stiu daca ma aventurez cu masina sau ma urc in 41 sau ma duc la mall.Ca nu vreau decat sa-i iu copchilului blugi, si in ncora n-am gasit.
Si io sunt blonda stresata cand e vorba de parcat, iar masina mea mai e si mare ca un tanc (asami se pare mie).
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
poze
bertha spune:
Ginyie, m-a emotionat tare mesajul tau!
Sa fie intr-un ceas bun si Stefanut sa se faca bine cat se poate de repede!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
babyzapi spune:
David de Bebecris la multe lunite, sa cresti mare si sanatos 
Ginye
si
si Stefanut un copilas sanatos si fericit.
Lauramiron a papat bebelina in cantitati mai mari decat de obicei? Sper sa aveti o zi fara varsaturi 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Mirela_1 spune:
Eu n-am cu cine s-o las pe Diana, asa ca ori mergem toti 3 si unul din noi sta cu fetita ori nu mai mergem deloc.
Ramo si Diana isi trage paturica pe fata. E haioasa rau. Noi i-am luat sac de dormit dar mi se pare ca-i e prea cald in el. Noi avem 23 grade noaptea.
Fetelor eu mi-am luat Chico Polly la oferta sapt trecuta din Cora (420 ron de la 5 sute si ceva).
Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)
aleinad.g spune:
Ziua buna, mamici si bebici!
La multe lunite sarbatoritilor zilei!
Eu m-am trezit azi cu un gol in burta si sunt panicata toata ca la 3 o ducem pe pitica la interventie la ochisori. Acum ma pregatesc sa-i dau sa pape ca dupa aia nu mai are voie, trebuie sa fie nemancata de 2 ore. De abia astept sa treaca totul si sa fie bine. Offfff
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
malinas spune:
Bravegirl, parca tu ziceai ca ai fost la un nene de indreptat spatele, care i-a facut masaj si gimnastica si bebelinei?Poti sa-mi dai mai multe info?un nume, nr de telefon, locatie, pret...eventual pe mp.Multumesc
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
poze