*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

nu-mi vine sa cred ca deja DAVID are 5 luni!!!!

merci julia....

si david se joaca cu paturica la gurita...si-o ridica pana la gurita si o molfaie...face asas de la 4 luni....si cand vb cu el...rade in hohote...oricat de jos i-as pune paturica face ce face si si-o ridica pana la nasuc....l-am culcat si in sac de dormit...baaiii...deci a facut ce a facut si a reusit sa bage si saculetul in gura....era de la ikea....

raportez o noapte fara treziri.....prima masa a fost la 6.15...dar nu a mai avut somn...l-am luat in pat langa mine si l-am mai pacalit pana la 9 fara ceva....am incercat sa-i amestec piureurile dar tot nu-i place....asa ca ramanem la ala de mar...in schimb adora sucul de morcovi...luni mergem si noi la dr pt bilantul de 5 luni.

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Am intrat acum pe site-ul http://www.kidex.ro/ si am vazut ca poti primi invitatii pt intrarea gratuita, pt cine vrea sa ajunga (tb sa-ti faci cont).

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Malinas, eu cd am mai fost pe la targuri parcam masina in fata acolo la Romexpo. e o parcare destul de mare. si eu o sa ma aventurez sa merg cu masina si am o problema cu parcatul, ca eu mi-s blonda rau. am nevoie de spatiu nene sa bag tancul sotului. Asa ca eu caut 2 locuri si bag masina cu fata . De parcare laterala nici nu se pune problema .

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Pup fetele!
Vreau sa va multumesc inca o data pt ajutorul pe care mi l-ati dat in ceea ce priveste operatia lui Stefanut. Banii au ajuns intr-un cont al meu. Credeti-ma, din suflet va spun, ati fost mult mai aproape de mine decat multi din asa zisii mei prieteni. Toate gandurile, rugaciunile voastre pt puiul meu cand se afla in operatie si-au gasit raspunsul. Sa dea Dumnezeu ca ajutorul pe care mi l-ati acordat acum sa vi se intoarca inmiit. Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si puilor vostri. Nu o sa va pot multumi nicioadata indeajuns de mult pt binele pe care ni l-ati facut. Va imbrasisez cu drag!

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Malinas, eu cd am mai fost pe la targuri parcam masina in fata acolo la Romexpo. e o parcare destul de mare. si eu o sa ma aventurez sa merg cu masina si am o problema cu parcatul, ca eu mi-s blonda rau. am nevoie de spatiu nene sa bag tancul sotului. Asa ca eu caut 2 locuri si bag masina cu fata . De parcare laterala nici nu se pune problema .

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

cand ai fost ultima data la Romexpo?Ca acolo in fata se trantea o cladire, si din cate stiu nu se mai poate intra cu masina pe acolo.De aia le intrebam pe cele care au fost, ca sa stiu daca ma aventurez cu masina sau ma urc in 41 sau ma duc la mall.Ca nu vreau decat sa-i iu copchilului blugi, si in ncora n-am gasit.

Si io sunt blonda stresata cand e vorba de parcat, iar masina mea mai e si mare ca un tanc (asami se pare mie).

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ginyie, m-a emotionat tare mesajul tau! Sa fie intr-un ceas bun si Stefanut sa se faca bine cat se poate de repede!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

David de Bebecris la multe lunite, sa cresti mare si sanatos
Ginye si si Stefanut un copilas sanatos si fericit.
Lauramiron a papat bebelina in cantitati mai mari decat de obicei? Sper sa aveti o zi fara varsaturi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Eu n-am cu cine s-o las pe Diana, asa ca ori mergem toti 3 si unul din noi sta cu fetita ori nu mai mergem deloc.
Ramo si Diana isi trage paturica pe fata. E haioasa rau. Noi i-am luat sac de dormit dar mi se pare ca-i e prea cald in el. Noi avem 23 grade noaptea.
Fetelor eu mi-am luat Chico Polly la oferta sapt trecuta din Cora (420 ron de la 5 sute si ceva).

Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Ziua buna, mamici si bebici!

La multe lunite sarbatoritilor zilei!

Eu m-am trezit azi cu un gol in burta si sunt panicata toata ca la 3 o ducem pe pitica la interventie la ochisori. Acum ma pregatesc sa-i dau sa pape ca dupa aia nu mai are voie, trebuie sa fie nemancata de 2 ore. De abia astept sa treaca totul si sa fie bine. Offfff

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Bravegirl, parca tu ziceai ca ai fost la un nene de indreptat spatele, care i-a facut masaj si gimnastica si bebelinei?Poti sa-mi dai mai multe info?un nume, nr de telefon, locatie, pret...eventual pe mp.Multumesc

_

poze

Mergi la inceput