*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Ramo, a costat 85 ron, dar e modelul asta http://www.tinylove.com/toy.aspx?toyId=198&state=toyTypeId=14@elementId=0@ageId=0

nu-l gasisem la prima cautare. oricum seamana. iulia e super incantata. sta in balansoar si trage de toate jucariile si incearca evident sa le bage in gura....

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Victorie...Sara a facut kk fara supozitor, dupa masa de la ora 8.
Fluturasha, cat a costat jucaria, ca e tare draguta
Noi, s-ar putea sa mergem la Kidex maine...dar cred ca fara Sara, ma gandesc ca vor fi copii multi de cresa, gradinita si sa nu ia vreo viroza...ceva.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

mami de Iulia 26.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

malinas vad ca si la tine laptele formula creste pe masura ce inaintezi in zi. la fel la noi:
7 - san
11 - san
12 - 90ml formula
3 - san
4 - 120ml formula
si seara am zis mai sus

uite m-am uitat in carnetul laurei: la aproape 5 luni avea 7kg si manca seara 210ml aptamil extra 2 (deci lapte nr 2)
laura intre 4 si 5 luni ne-a chinuit cu 2 treziri pe noapte caci nu ii mai ajungea laptele nr 1. si atunci sfatul asistentei a fost sa trecem la aptamil 2 si extra si bine am facut.

la varsta de acuma a lui nicole laura avea 6100g si nicole care cam cu un kil in minus, iara laura a fost nascuta cu jumatate de kg mai putin ca nicole. offf... da-ti-mi castane!

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

deci,e a doua ora cand scriu programullui david pe forum si e strica copchilul.Asa ca asta-noapte s-a trezit la 1, la 3, la 5, si la 7.20.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata mamicutelor!
Uf, 2 zile n-am avut net si taaare greu a fost sa nu mai pot intra sa vad ce faceti!
Ginye vad ca beietii nostrii s-au vorbit! Ba nu doarme nici unul, ba dorm amandoi. Azi noapte a dormit bine si Luca, s-a trezit doar de 2 ori sa pape si n-a mai plans. Ma bucur ca am reusit sa ma mai odihnesc si eu un pic asa.
Spiridus mi-a placut tare mult ce ai povestit legat de Cris! Parca il si vad tarandu-se pe acolo...dragul de el! Inseamna ca e un copi foarte activ! Pup dulce rama mica! In rest, sunteti mai bine?
Dandusa felicitari pentru primul dintisor al lui Raducu!
Eli m-am bucurat din suflet sa citesc ca si-a facut efectul tratamentul pe care l-ai aplicat! Sa dea domnul sa nu mai patesti niciodata asta! Multa sanatate!

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

malinas, io la alex stiu sigur ca faceam lapte mult mai mult decat manca el
faceam 200 si manca 100 (frate, oare de ce nu m-am prins de atunci ca asta-i neam de nemancacios?) intotdeauna am preferat sa arunc decat sa mai vrea si sa nu fie.

m-ai termenat cu programul tau
iti dau si plodu' meu la programat? te roooooog.
io nu stiu de cate ori ma trezesc, nu stiu cand si cat manaca
ce pana mea oi fi asea nauca, de nu mai stiu de cate ori m-am trezit?
de maine scriu, gata; trebuie program

Eu l-am programat de cand era in burta.Ii explicam in fiecare zice are voie si ce nu are voie.2 greseli am facut>nu i-am explicat cum e cu trezitul noaptea, ca nu are voie si cum ecu dinti, ca nu trebuie sa-l doara.In rest, zic eu,ca am acoperit toate problemele.Dar niciodta nu se stie.Oricum, cu colicii noi ne-am scapat, nu facem nazuri la mancare, nu plangem daca mama ne lasa cu strainii.Deci...nu-l mai laud ca iar face prostii

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Pup fetele!
Vreau sa va multumesc inca o data pt ajutorul pe care mi l-ati dat in ceea ce priveste operatia lui Stefanut. Banii au ajuns intr-un cont al meu. Credeti-ma, din suflet va spun, ati fost mult mai aproape de mine decat multi din asa zisii mei prieteni. Toate gandurile, rugaciunile voastre pt puiul meu cand se afla in operatie si-au gasit raspunsul. Sa dea Dumnezeu ca ajutorul pe care mi l-ati acordat acum sa vi se intoarca inmiit. Sa va dea Dumnezeu sanatate voua si puilor vostri. Nu o sa va pot multumi nicioadata indeajuns de mult pt binele pe care ni l-ati facut. Va imbrasisez cu drag!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Abia astept ziua in care sa ne scrii ca puiul tau este perfect sanatos!

Dandusa, felicitari lui Raducu pt primul dintisor!!!!!

Fetelor, scuze sunt pe dinafara cu subiectul.... n-am mai citit ce-ati scris in ultima saptamana.... si nici acum n-am timp...

Mami de baieti nazdravani: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nici nu va mai zic ce program a avut zanica mea azi noapte...ca o iau pe campii NU MAI PPPOOOOOTTTTTT!!!!
Da e a mea si o iubesc

Gynie

Nu ma stiu ce vroiam sa scriu...sunt varza. Trebuie sa-mi cumpar baterii, ca risc sa nu mai functionez. Azi noapte nici nu apucam sa pun capul pe perna ca bazaia si tipa efectiv dupa tzitzi. La 5.30 s-a trezit cu chef de vorba pana pe la 6.40. apoi am adormit putin si iar s-a stricat jucaria. concluzie: nici nu mai stiu de mine. Casa e cu fundu'n sus, tone de haine de spalat/calcat, dar eu zai merg l aKidex

Bai...eu sunt varza, dar tot am inteles ca Alra s-a referit la dimensiunea linguritei. E o expresie: lingurita de cafea, nu se referea ca pune cafea in piure.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Cine a fost la kidex cu masina, poa' sa-mi zica si mie cum si pe unde v-ati parcat?Ca eu sunt tare stresata de acest aspect, ca sa nu zic ca nu am mai condus de juma de an.Dar de cand m-am trezit ma tot gandesc sa ma duc cu masina, ma ingrozeste doar ca david plange cand stam la stop si nu stiu cat de bine pot sa ajung la el.Dar, inainte de oate, tre sa stiu clar unde las masina, ca altfel nu ma car de acasa cu copchilul

_

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Citat:
citat din mesajul lui miki01

Noi i-am luat scaun pt masa cf poza:

http://www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=6010&c_id=17&cf_id=159

ne-a parut f ok si l-am gasit si cu reducere aici la noi (cred ca 480 lei).

Mamici care alaptati exclusiv, ati inceput dive? Noi vrem sa mergem pana la 6 luni fara, asa a fost si recomandarea dr. pediatru (a luat 700 g in luna a 4a).

Dandusa, felicitari pt primul dintisor!
Si noi suntem agitati cu gingiutele. Crantzanim tot ce prindem in manute.

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Miki01, eu intentionez sa-l alaptez exclusiv pana la 5 luni. Si dupa 5 luni sa incep diversificarea, asta in speranta ca o sa ia bine in greutate si ca o sa am lapte suficient.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

si noi tot daca DD ne ajuta sa avem laptic suficient si ia in greutate si luna asta bine Ce frumoasa este poza in care Tudor se uita la Maria... Doamne Doamne ce mult imi doresc si eu inca un bebe...

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, sa va spun ce face Sara mai nou...isi trage cearceaful de la paturica pe fata, de i se vad doar ochii si gangure...cand ma duc langa ea rade de mama focului.I-am spus sotului sa se duca la Ikea sa-i cumpere sac de dormit ca nu se mai poate, mi-e frica noaptea sa nu se sufoce

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Si Andrei face la fel. Indiferent daca este paturica mai subtire sau nu, trage tot pe fata si duce la gurita (este varsta :)) La noi este destul de cald in camera si nu-l invelesc decat cu o paturica subtire noaptea, oricum nu suporta nimic pe manute, trebuie invelit doar in restul corpului + capul descoperit tot timpul (in casa).

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Hera25

Malinas eu am facut cerere sa mi se dea cei 85%. Eu am mers sapt trecuta pe Hambarului. Vezi ca la camera 2 sunt niste habarniste....Pe mine sa ma lamureasca m-au trimis sus la juridic. Eu am fost sa vad de ce nu mi-au bagat banii pe card. Eu zic ca dc nu ai completat cererea aia, sa mergi si sa o completezi macar de acum incolo sa iti dea cei 85%.
Succes.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Hera, eu nu am mai auzit de cerere separata pt 85%. Sapt viitoare depun si eu dosarul (astept inca adeverinta de la serviciu), din 07.03 sunt CIC, am completat formularele dar nu am vazut nici o optiune pt 85% sau 6 mil. Eu depun la sectorul 1.

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput