*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Aleinad va tin pumnii sa trece repede si usor peste interventie!
claudia nu ai activat mesajul privat asa ca iti raspund aici
pentru reflux, ca si bebe al meu are o forma destul de urata, ieri a facut 3 luni si tot vomita intr-o veselie, noi il tinem in sus vertical pana da aerul bine bine afara, cam 20 30 de min.

Eu am fost internata cu el in spital avea 16 zile si dr mi-a zis ca in patut sa stea cu salteau ridicata cam 30 de grade si bebe pe partea dreapta inclinat usor. cu un scutec la spate.
fetita ta papa san sau lapte praf?
Cine ti-a spus ca are reflux?

Ca se despre descuamarea pielii, toti bebeii fac asta, eu zic sa nu dai cu nici o crema lasa pielea sa se curete "natural"
sanatate

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

Buna mamici!

Vreau sa ma alatur si eu voua! Va citesc pe forum inca din august dar nu am intrat niciodata sa scriu pentru ca mi-e teama ca nu pot sa tin pasul cu voi.

Sa faceti cunostinta cu noi: Rares s-a nascut pe 21 noiembrie cu 3950 g si 52 cm si are o surioara de 2 ani si 7 luni http://www.flickr.com/photos/10374193@N02/3370288264/in/set-72157615582648389/

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Malinas eu am fost ieri dar la ce trafic pana am ajuns si parcat am stat 20 min si am plecat ca trebuia sa hranesc odorul...eu nu am stiut de parcare si am lasat-o in intersesctie la autobuze acolo...dar daca mergi inainte dupa hotel la 200 m este parcare mare chiar in fata romexpo...atunci am vazut si eu...oricum era totul blocat...

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Cine a fost la kidex cu masina, poa' sa-mi zica si mie cum si pe unde v-ati parcat?Ca eu sunt tare stresata de acest aspect, ca sa nu zic ca nu am mai condus de juma de an.Dar de cand m-am trezit ma tot gandesc sa ma duc cu masina, ma ingrozeste doar ca david plange cand stam la stop si nu stiu cat de bine pot sa ajung la el.Dar, inainte de oate, tre sa stiu clar unde las masina, ca altfel nu ma car de acasa cu copchilul

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Monicus, Amalia, Mada, .

Noi am scapat doar pe jumatate, i-a facut desfundarea doar la ochisorul drept. La stangul peste 2 saptamani. N-a durat mult (5 minute), dar care mi s-au parut o infinitate. Eu am stat pe culoar dar tot am auzit-o urland.

Ginye , sanatate multa puisorului si tie putere pe mai departe. Imi dau seama prin ce ai trecut, e greu sa-i vedem pe mana doctorilor, dar ne rugam Domnului sa treaca cu bine peste probleme si sa nu mai aiba parte pe viitor decat de bucurii.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Sa va mai zic de noi...tot pe tratament ca altfel se inroseste rau de tot.. am facut testul pe care l-a facut si Raphael de Isabela si multumim pt sfat...acum asteptam rezultatul, vom merge la Dr Iacomi la medlife pt interpretare.

Dezaxati astia cu laptele toxic

Si eu caut scaun se masa dar nu pot sa ma hotatasc pe www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=8465714" target="_blank">asta il iau oricum pentru calatorii....e portabil dar pt casa nu stiu...unul www.amazon.com/Combi-9835-86-Transition-Cherry/dp/B000LBISES/ref=sr_1_144?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1237476778&sr=1-144" target="_blank">asa de plastic sau www.amazon.de/Recaro-7213-000-25-Treppenhochstuhl-JeSet-wei%C3%9F/dp/B000WNABJU/ref=pd_rhf_shvl_2" target="_blank">asa de lemn .
Mamicilor cu bebici mai mari...ce ziceti...?

Bravegirl tu cum comanzi pe mothercare ca am incercat si yo si zice ca nu pot trimite la adresa mea..

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stewie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, sa va spun ce face Sara mai nou...isi trage cearceaful de la paturica pe fata, de i se vad doar ochii si gangure...cand ma duc langa ea rade de mama focului.I-am spus sotului sa se duca la Ikea sa-i cumpere sac de dormit ca nu se mai poate, mi-e frica noaptea sa nu se sufoce

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Exact asha face si Thea, ieri ,de exemplu, dupa baie am gasit-o cu caciula trasa peste fatza ( pana la gura) si cu patura peste pana la ochi..am paralizat de frica..iar ea se distra...chiar nu stiu ce sa fac fiindca vreau sa o mut la ea in camera saptamana viitoare si mi-e cam frica. Voi dormitzi inca cu bebeii in camera sau i-ati lasat singuri? Nu stiu daca ar fi o idee mai buna sa mai aman

Thea Sofia (8 dec 2008)
http://community.webshots.com/user/stewie80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Annemarie, bun venit! M-am uitat peste pozicile cu strumfii, niste dulcei. Si nu e de mirare ca nu poti tine pasul, cu doi bebei, si varste asa apropiate, eu am toata stima pt mamicile cu doi bebei cu varste apropiate, si nu numai.

Marysa, esti o soferitza curajoasa. Eu inca n-am iesit singura cu zibe, daca plange nu m-as putea concentra la condus....am iesit mai multi, eu trebuia sa conduc, ea urla, nimeni n-o putea calma, a fost crunt pt mine.

Aleinad.g, bine ca s-a rezolvat cu bine. Tin pumnii si peste 2 sapt.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Fetelor, tocmai mi-au aprobat si mie cei de la pampers poza lui bebe in concurs, eu nu mai pot vota ca am facut-o deja pt alt bebe. Va rog, care ne iubiti, vrem si noi un vot, aici :
http://concurs.pampers.ro/profile/29298

Va

Annemarie bun venit ! Incearca sa scrii de fiecare data cum ai putin timp liber si vei reusi sa tii pasul cu noi.
Mar_ysa sper sa aflati odata cu rezultatul testului si cauza bubitelor. Va ic dulce pe amandoua.
Aleinad Doamne imi imaginex ce a fost in sufletul tau cu interventia asta...char m-am gandit la voi. Acum dupa ce a umblat dr la ochisor acolo, urmatoarele ore sau zile trebuie sa mai faceti si voi ceva la ochisor?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

pe www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=8465714" target="_blank">asta il iau oricum pentru calatorii....e portabil

Ce fain e ..il comanzi de pe Walmart?

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Emma este iubire

Sa fim alaturi de Cristian Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Claudia, si fetita mea are reflux; ca si Mada, o tinem la verticala dupa masa, salteaua inclinata la 30 grade si cam atat.
Mada, tu cu ai aflat de reflux? la noi s-a vazut la eco si din faptul ca da laptic afara cam mult. Pana cand o trebui sa tinem bebelusii la 30 grade? Mie mi-e dor sa mai dorm cu ea, dar mi-e greu sa-i fac plan inclinat in pat asa ca...

Fetelor de vreo saptamana doua am observat ceva la pitica mea. Indiferent cat mananca la masa (70 ml sau 170ml) dupa masa isi suge pumnisorul cu atata pofta de zici ca am tinut-o nemancata 3 zile? stiti ce poate sa insemne asta? Ca ii scot pumnisorul si ii dau bibe din nou dar refuza lapticul si cauta pumnisorul.

Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)

http://community.webshots.com/album/570265782otVowd[Diana/url ]

Mergi la inceput