*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*
Raspunsuri - Pagina 22
mar_ysa_28 spune:
Cred ca il comand pe amazon.com...e o firma de romani in New York si il trimit ei aici cu avionul ca altfel astia nu trimit in Romania...dar vreau sa ma hotarasc ca sa nu comand de 2 ori daca nu gasesc pe aici....eu inca nu sunt impacata cu scaunele astea de plastic...uitai cum se numesc...cum are lauramiron...dati-mi pls pareri pro contra...sunt stabile?ca eu am vazut unele la Kidex ca daca le atingeai cadeau cu totul...cand creste bebe cum se urca in el? se lasa super jos sau tre sa il urci tu mereu?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_27
Ce fain e ..il comanzi de pe Walmart? Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _ Emma este iubire ![]() Sa fim alaturi de Cristian Stefan ![]() |
Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08
www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea
Povestea nasterii
miki01 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mirela_1 Fetelor de vreo saptamana doua am observat ceva la pitica mea. Indiferent cat mananca la masa (70 ml sau 170ml) dupa masa isi suge pumnisorul cu atata pofta de zici ca am tinut-o nemancata 3 zile? stiti ce poate sa insemne asta? Ca ii scot pumnisorul si ii dau bibe din nou dar refuza lapticul si cauta pumnisorul. Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008) http://community.webshots.com/album/570265782otVowd[Diana/url ] |
de la dintzisori, asa incepe
Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
miki01 spune:
| citat din mesajul lui aleinad.g Noi am scapat doar pe jumatate, i-a facut desfundarea doar la ochisorul drept. La stangul peste 2 saptamani. N-a durat mult (5 minute), dar care mi s-au parut o infinitate. Eu am stat pe culoar dar tot am auzit-o urland. ![]() Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995) Teodora la 2 luni |
gata, ce a fost greu a trecut. Mai aveti un pas mici mic si trece totul.Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008
Povestea puiului nostru
aleinad.g spune:
Bine ai venit! Sa-ti traiasca puii, sunt niste papusi dulci. 
| citat din mesajul lui Annemarie06 Buna mamici! Vreau sa ma alatur si eu voua! Va citesc pe forum inca din august dar nu am intrat niciodata sa scriu pentru ca mi-e teama ca nu pot sa tin pasul cu voi Sa faceti cunostinta cu noi: Rares s-a nascut pe 21 noiembrie cu 3950 g si 52 cm si are o surioara de 2 ani si 7 luni http://www.flickr.com/photos/10374193@N02/3370288264/in/set-72157615582648389/ POZE www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi |
Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
fetita dulce sa scape odata de dermatita urata. Bafta la control, sa-i dati de cap.
| citat din mesajul lui mar_ysa_28 Sa va mai zic de noi...tot pe tratament ca altfel se inroseste rau de tot.. am facut testul pe care l-a facut si Raphael de Isabela si multumim pt sfat...acum asteptam rezultatul, vom merge la Dr Iacomi la medlife pt interpretare. |
Teodora la 2 luni
babyzapi spune:
Multumesc celor 3 fete care ne-au votat 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
aleinad.g spune:
Multumim mult 
| citat din mesajul lui anca_27 [brAleinad.g, bine ca s-a rezolvat cu bine. Tin pumnii si peste 2 sapt. ![]() |
Teodora la 2 luni
aleinad.g spune:
Babyzapi 
Ne-a zis doar s-o spalam la ochisor in mod obisnuit cu ser fiziologic. Dar o sa aplic schema lui Miky01 si o sa-i mai fac masaj si o s-o aspir mai des pe nas.
| citat din mesajul lui babyzapi Aleinad Doamne imi imaginex ce a fost in sufletul tau cu interventia asta...char m-am gandit la voi. Acum dupa ce a umblat dr la ochisor acolo, urmatoarele ore sau zile trebuie sa mai faceti si voi ceva la ochisor? |
Teodora la 2 luni
Mirela_1 spune:
Aoleu Miki de la 3 luni? Da de ce-l suge mai ales dupa masa?
Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)
http://community.webshots.com/album/570265782otVowd[Diana/url ]
aleinad.g spune:
pentru sfaturi.
citat din mesajul lui miki01 gata, ce a fost greu a trecut. Mai aveti un pas mici mic si trece totul. |
Teodora la 2 luni

am facut testul pe care l-a facut si Raphael de Isabela si multumim pt sfat...acum asteptam rezultatul, vom merge la Dr Iacomi la medlife pt interpretare.