*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (34)*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

babyzapi, nu ma pot abtine sa nu-ti spun ca Raphael e un baiat tare frumos si expresiv.
Imi amintesc ca i-am aratat sotului meu poze cand avea
el multe bubite si mi-a spus: uite ce frumusel e mititelul, ce ochi are...
Acum e si mai si!!!

Sa-ti traisca, sa fie sanatos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am fost la targ.Am gasit loc de parcare in parcarea din lateralul pavilionului central. Era chiar goala...
Am cheltuit destui banuti pe prostioare. i-am luat 2 rochite, desi vroiam sa-i iau cel putin 20 . Dar m-am abtinut. Cum vedeam un stand cu haine, cum imi alegeam 2-3 rochite, apoi le puneam la loc, ca-mi dadeam seama ca sunt nebuna (adica ma tragea sotul de maneca, ca eu si mama alegeam fiecare cate ceva ). I-am luat si eu jucaria aia pt scoica d ela tiny love si inca cateva jucarii. M-am uitat si eu la scaune de masa, dar nu ne-am hotarat.
Marysa, eu comand doar haine de la Mothercare, ca nu trimit altceva. Adica mai trimit nele chestii, cum ar fi jucarii mici. A..i-am luat rochita cum are Leyre (cea grena cu alb). Mi-a placut f mult de cand am vazut-o pe papusica ta

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Aleinad.g ma bucur ca s-a rezolvat o parte de problema! Imi imaginez cat de greu e sa-ti auzi copilul plangand.. Ce a fost mai greu a trecut, mai aveti un hop mic si gata!
Multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

Monicus, Amalia, Mada, .

Noi am scapat doar pe jumatate, i-a facut desfundarea doar la ochisorul drept. La stangul peste 2 saptamani. N-a durat mult (5 minute), dar care mi s-au parut o infinitate. Eu am stat pe culoar dar tot am auzit-o urland.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Annemarie bine ai venit alaturi de noi! Sa-ti traiasca frumosii! Am vazut pozicile si sunt niste copii foarte scumpi!

Citat:
citat din mesajul lui Annemarie06

Buna mamici!

Vreau sa ma alatur si eu voua! Va citesc pe forum inca din august dar nu am intrat niciodata sa scriu pentru ca mi-e teama ca nu pot sa tin pasul cu voi.

Sa faceti cunostinta cu noi: Rares s-a nascut pe 21 noiembrie cu 3950 g si 52 cm si are o surioara de 2 ani si 7 luni http://www.flickr.com/photos/10374193@N02/3370288264/in/set-72157615582648389/

POZE

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Malinas, da eu eram cu indreptatul oaselor . Dar nenea la car emerg a zis ca nu se baga la copii, mia aratat doar asa ceva usor, si m-a trimis la un osteopat pt copii. Merg luni si iti spun cum a fost. noi acum facem masaj pt talus valgus, o sa incepem si inotul si sa vedem ce ne zice si osteopatul.

Pt mine vreau oase indreptate.Cand am scris ca i-a facut masaj si gimnastica bebelinei,era doar asa, sa vad daca imi amintesc bine ce ai scris acum cateva zile.Eu am niste dureri de spate urate, rau de tot (in parte pozitia deficitara de la calculator, sarcina, bebe greu plimbat in brate).Ma trezesc noaptea si sunt intepenita de spate, nu pot sa ma misc fara sa icnesc ca toti mosii.De aia intrebam.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Mar_ysa muuulta sanatate! Sa gasiti cauza alergiei si tratamentul adecvat! Multa sanatate si pupici scumpei mici!

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Sa va mai zic de noi...tot pe tratament ca altfel se inroseste rau de tot.. am facut testul pe care l-a facut si Raphael de Isabela si multumim pt sfat...acum asteptam rezultatul, vom merge la Dr Iacomi la medlife pt interpretare.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul
malinas daca vrei gimnastica si masaj la bebe, iti pot sa si eu vreo 3 nr de tel

pt mine vreau masaj.As vrea eu si gimnastica si ceva inot...dar nu am ce sa fac cu bebe.Dar un masaj e musai sa-mi fac, ca altfel risc sa raman intepenita.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Malinas, eu merg la dr. Anatoli Cocos, la Alpha center (parca...ca am fost o singura data). el nu face masaj. e un fel de chiropractor. Iti apasa pe organe si apoi pe oase sa te indrepte. te simti alt om dupa ce te trosneste bine . o sedinta tine 30 min si costa 100 lei. eu merg doar o data pe sapt, ideal ar fi sa pti merge mai des.
http://www.alphamed.ro/index.php/Alpha/echipa-de-medici

aici gasesti detalii. cert e ca eu eram sceptica si tematoare. Dar mi-a prins tare bine sedinta la el.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cu mare placere!
Ref la scoaterea mucusorilor - mie mi-a explicat dr. ca este f usor in prima sapt sa se formeze din nou infectie de la ei intre ochisor si nasuc si cel mai bine este sa fie scosi cat mai des. Si masajul este f important.

Citat:
citat din mesajul lui aleinad.g

pentru sfaturi.

Citat:
citat din mesajul lui miki01

gata, ce a fost greu a trecut. Mai aveti un pas mici mic si trece totul.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirela_1

Aoleu Miki de la 3 luni? Da de ce-l suge mai ales dupa masa?

Mirela mami de Diana Elena (13.12.2008)

http://community.webshots.com/album/570265782otVowd[Diana/url ]

Nu am urmarit la Andrei daca dupa masa sugea mai des pumnisorul sau in alte momente, dar nu te stresa, atunci vrea el. Si Andrei pe la 3 luni si jumatate a inceput.

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput