Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!!!

Serviti, va rog,sfintisori(mucenici) si, apoi, 40 de pahare!!!!

Giulianna, Edi e GROZAV!!!! Mor de dragul lui!
Monyca sunteti 2 frumoaseee tu si Eva mica.
300 la mine nu se vede bine filmuletul!!
Eva bine ati venit in clubul diversificatilor!!!Sunt sigura ca va fi bine!
Babymom felicitari pt asa vesti bune!
Ma bucur ca revin mamicile si boboceii!! Le asteptam si pe celelalte"disparute".

Noi suntem singuri, soatza a plecat ieri si vine inapoi spre sfarsitul saptamanii....
Pupici tuturor!!!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Of de azi-dimineata vreau sa scriu asta.

Carmen, eu ca si crema de masaj (atunci cand fac, ffff.rar) folosesc sanosan cu capac roz. Ca si crema de scutec crema de galbenele (e aia din orice farmacie, scrie pe ea Calendula cu verde pe portocaliu, si f. mic in mijloc Farmacia Dr. Baciu. Asta e crema evei, ca tot intreba cineva. Mai folosesc bepanthen cand nu stiu unde arunc prima crema si bepanthen plus pentru pielea crapata de scutec undeva pe coapsa dreapta.

Pe fata nu am dat-o cuc rema decat caz de forta majora; cel mai des cu galbenele, si cand a avut o iritatie naspa, ca o alergie, am folosit dermalibour de la aderma. Nu e indicata folosirea in exces deoarece contine zinc, care folosit intruna usua pielea. Insa 3zile de 3x pe zi cred ca nu e nicio problema. Pe langa zinc contine extract de ovaz.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

300, eu cand am mai uitat de o pastila am folosit prezervativ urmatoarele 7 zile.Am zis ca e mai sigur asa, decat sa socotesc orele cand nu am luat. Vorbesc de intervale in care nu am luat pastila in urmatoarea ora fata de cat trebuia.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Oana dar stu a esti stricta. Este un interval considerat saf la pastile de 4h in plus sau minus; de asemenea, in caz de voma sau diaree in intervalul de 4 ore dupa ce ai luat doza, aceasta se repeta. Pana la urma, am luat pastila de sambata dar cred ca am format un reflex conditionat si de-aia nu-mi aduc aminte.

Legat de piure, eu il voi subtia cu zeama de legume fierte si il voi intari in timp, cam atunci cand ii voi introduce si lingurita aceea de ulei de masline. Ca orice piure,, fara niciun adaos te cam zgarie pe gat.

Intrebare ce ierburi se pot folosi pentru asezonarea mancarii de bebelus si cam de cand ? Ma refer la marar, parunjel, ghimbir, coriandru, etc... chiar si usturoi... ca stiu ca sarea nu se foloseste pana dupa 1 an.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

cateva poze ca sa ne cunoastem mai bine
dupa baita
mami iar imi faci poze?
balutaaaa cade balutaa
ce bun e

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Am terminat si noi pranzul, in sfarsit. Carla nu a fost tare incantata de fasolea verde, seamana cu mine , nici mie nu-mi prea place. A papat totusi 150 g, cu insistente si cu incarcatorul de la telefonul meu in manute.

Andreea, e o dulceata Maia, ce ochisori albastri frumosi are .

Giulianna, ce biscuite i-ai dat lui Edi? Tocmai am mancat si eu niste Petit Beurre si Carla saliva langa mine, i-am dat si ei o bucatica.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

angelynna: carnea de vita, rasol alb, bine fiarta si apoi la blender, am adaugat si un pic de apa sa se omogenizeze, s-a facut de consistenta unui pate de ficat. am pus cam doua lingurite in in piure-ul de legume, in total cam 180ml de hrana solida.( am pus si 7 picaturi ulei de masline)
lucutta: dr mi-a zis ca este bine ca bebe sa bea cam 60ml de lichid inainte de a-l ingrosa. In completare formula. Eu am inceput direct cu mar la blender+faina de orez,apoi supa de legume de consistenta unui nectar, (zeama chioara a scuipat-o cu gratie) si nu i-am mai dat completare cand a ajuns la 120 ml mar si 180 ml piure. In rest bea 260 ml dimineata lapte, la 10 marul, la 14 piure, la 17 210 ml lapte, la 20,30 240 ml lapte. Dupa masa de solide ii dau apa plata, in biberon, bea cam 25-40 ml.
paula:

Mamica de VLAD 19.10.2008

minune
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

fetelor am si eu o "problema" sau nedumerire , maia de cateva zile are niste basinute exact asa ...de la ce credeti ca e ???

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

300, eu am luat anticonceptionale cu mult inainte sa vina David (le luam in principal de o problema de chist, in fine).Si asa m-am obisnuit...daca uit folosim altceva.E drept ca nu prea a fost de folosit ca de multe ori a lipsit si cheful in 7 zile...deci taman la tzanc
Mda...cu piureul am hotarat ca o sa il mai diluez si eu o vreme ca sa nu stea in gat

Eva,iarta-ma ca ma bag..dar cat a luat Noah (sau Luca - cum ramane?) pana la urma intre 5 si 6 luni?...ca la noi nu o sa fie prea spectaculos luna asta si deja incep sa ma gandesc daca sa imi fac probleme.Stiu ca nu se fac comparatii, dar pana acum au crescut cam la fel pe luni...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Giulianna, ce biscuite i-ai dat lui Edi? Tocmai am mancat si eu niste Petit Beurre si Carla saliva langa mine, i-am dat si ei o bucatica.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Anca i-am dat biscuite popul ar. Am in casa si Petit dar popul arul e mai tare si nu mi-a fost teama ca se rupe in gurita. Si Edi baleste la greu, intr-o seara i-am dar putin peste ca se uita la noi si inghitea in sec.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Salutare!!!

Serviti, va rog,sfintisori(mucenici) si, apoi, 40 de pahare!!!!

Giulianna, Edi e GROZAV!!!! Mor de dragul lui!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Ce bine arata! Mi-ai facut o poftaaaaaaaaaa
Multumim de aprecieri!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

Mergi la inceput