Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Giuli, tnx, am sa-i iau si eu, sa-l mozoleasca in gurita. Am incercat sa-i dau o felie de mar dar mi-a aruncat-o in cap, la propriu . Ma uitam la tele si dintr-o data mi-a dat cu ea in fata.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

M-am delectat cu filmuletele cu Edi, un scump!
L-am admirat si pe Noah in diferite ipostaze la 6 luni!
Kid bine ai revenit!
Anca am tot citit ca refuza sau bea tot mai putin Carla lapte (vei inlocui in timp cu iaurt, branza, unt) nu-i o tragedie! Stii cand o sa-i placa fasolea verde cand va lua cu mana bucati (asta zic stiindu-l pe Dragos al meu)

Multumim pt urari, ieri a implinit David 5 luni! Mai asteptam o luna pana la diversificare...cred ca facem parte din ultimul pluton care e hranit doar cu tzitzi!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi

e atat de scumpppp, si Irina rade de nu mai poate cand il aude

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Asa creste Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

tzitziri, alexam multumesc mult pentru detalii, info si alte alea. acu sa faca 6 luni ca o sa fiu pregatita pana atunci

eva am retinut crema, am sa incerc cu ea

nerantula mersi pt info, am descoperit intre timp ca pe anda o dadea cu dermalibour....deci exomega nu contine zinc sau altceva care usuca? de moment ce voi folositi in permanenta inseamna ca nu...

300 si am anda mica

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)
ticker
tori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am vazut o multime de pozici si ilmulete cu cei mai tari pici pe care i-am cunoscut , felicitari mamici pentru comorile mici

Eu mi-am petrecut 8 martie foarte frumos la cumnata mea unde era si socrela , e inutil si off topic sa va povestesc va zic doar concluziile soacrei (dupa ce copilul a fost obligat sa mamance, a urlat si s-a zbatut, l-am salvat si l-am lasat pana seara la plecare si atunci s-a decis el sa pape un biberon mic plin de crema de legume in viata lui n-a mancat mai mult de 30 ml):
copilul mananca daca ii dai, copilul nu mananca pentru ca nu ii fac la blender philips (am un amarat de mana dar face acelasi lucru dupa umila mea parare, cu diferenta ca ma umplu de mancare), copilul mananca daca ai rabdare cu el si ultima si cea mai de bun simt, nu mananca ca nu are ligurita de la avent (lucru pe care l-am remediat astazi)....in rest no comment
Insista sa ii dau Tonotil (medicament...natural din ce am citit, aminoacizi, se da dupa boala, in recuperare neuro motorie in general si pentru pofta de mancare printre altele) cumnata minunata ii da medicametul asta si 'mananca ca porcul'copilul(i-am citat pe parinti nu imi permit eu sa zic asa despre un bebe)
Babymom ce parere ai, sa ii dau Tonotil?

Copilul meu si-a inlocuit mai toate mesele cu nimicmananca max 400 ml lapte pe zi si poate poate 20-30 ml de altceva in zilele bune, treaba asta este peste puterile mele, o sa-l duc din nou la dr numai ca sa imi spuna ca e perfect sanatos

Preety, July, Ramo, asteptati cu comanda, vreau si eu ceva, please

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Andreea_ada si noi tot asa , numai ca la noi se intampla seara si pana reusit sa "tragem rafalele" urlam de mama focului
Andy.p chiar sper sa nu aiba bebeii nik cu cazutul lor din pat... da chiar o fractiune de secunda le trebuie
Ada ti-am trimis pe PM mobilul meu personal... pe cel pe care il ai tu (cel de servici) nu prea il car cu mine ...

Luminita unde umblii???????

CD mai asteptam binenteles...

Goghosarul meu drag!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Fetele... daca dati kiwi la bebei ... ce faceti cu semintele??? Sub ce forma il dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

la postul anterior eram, acum sunt cupilul s-a trezit si a mancat 135 ml lapte +4 masuri cereale de orez, DD doamne m-a auzit
Cupilul meu e un fel de camila, papa mai mult, baga undeva si apoi probabil isi ia d-acolo spre disperarea mea. ma termina treaba asta

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ce frumoooos e afara, Noah a dormit 2 ore in parc!!!

Oana, pup mamica ingrijorata. Deci, sa iti raspund cum a fost la noi.

Noah a luat 500 grame luna a 6a de viata. La 5 luni avea 8350gr acum are 8850gr.
Luna a 5a de viata a luat 450 grame, de la 7900 la 4 luni, la 8350gr la 5 luni. Evolutia lui arata asa:
4 luni 7900gr
5 luni 8350gr
6 luni 8850 gr

s-a nascut cu 3650gr

O evolutie perfect normala tinand cont ca media dupa 4 luni e cam de 4-500 grame/ luna.
El pana la 4 luni mi-a luat 1100 grame pe luna, apoi a incetinit ritmul.

Ti-am fost de folos? Cat are David?

Moooaama, cuscra, ii dai deja biscuite? Grupa mare, ce mai... Lasa ca va ajungem din urma noi

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_ada

cateva poze ca sa ne cunoastem mai bine
dupa baita
mami iar imi faci poze?
balutaaaa cade balutaa
ce bun e

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Ce ochi albastri are pitica, mari si inocenti. O scumpica!

Am vazut si "gogosarul" lui preety! Eu zic ca este un frumos compromis (fizionomic) intre mami si tati, ochii sunt ai lui mami, insa

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)

Sunt cel mai frumos din Universul acesta

-----------------------------------------------------------------------

Fara criza nu exista duel, fara duel viata este o rutina, o agonie lenta. Fara criza nu exista valoare. Īn perioada crizei īnfloreste ce-i mai bun īn fiecare, pentru ca fara criza orice vant este o mangaiere. (Albert Einstein)

Mergi la inceput