Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 18
sanziana27 spune:
CD27 eu i-am dat Tonotil lui Dragos, la sfatul pediatrei, dar mi l-a recomandat pt retard motor si am inceput numai de la 9 luni (asa mi-a zis ca se da) DAR pofta de mancare nu i-a facut!A ramas balerin dupa toate curele mele de vitaminizare
Are 12,150 la 2 ani si 5 luni!
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
tzitziri spune:
Eva, multumesc de raspuns
De ce nu ii treci si tu datele lui Luca in tabelul comun de pe grupul yahoo?Asa scapai de intrebare
.
David are maine 3 saptamani de cand a facut 5 luni si atunci avea 8560,esi stagnarea e dinainte cu vreo saptamana.Acum are 8660....Deci a luat luna asta 100 grame....si mai e doar o saptamana pana face 6 luni.
Deci nu o sa poate nici o treime din cat ar cam trebui sa ia....La noi arata asa:
nastere:3600
luna 1:4400
luna 2:5970
luna 3:7250
luna 4:8160
luna 5:8560.....si de atunci cam pauza.
O sa vedem ce o mai fi..deocamdata analizele arata bine (hemograma), el arata bine si e vesel...poate reusesc cu diversificarea sa il ajut putin.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Muuh spune:
Atentie la KIWI este printre alimentele cu un grad mare, mare de alergenitate.
anamona mie mi-a dat voie sa raman insarcinata la 1 an dupa nastere mi-a spus ca se poate si dupa 6 luni dar sa nu ma grabesc. Acum asta chiar nu cred ca mai conteaza. Daca totusi vrei foarte repede BB2 pune te rog in balanta urmatoarele: la 1 an Thea o sa inceapa explorarea si va avea nevoie de tine, de atentia ta, de sufletul tau de tot. Stiu ca si perioada asta este minunata dar si cea de la 1 an incolo este un miracol iar cu doi copii mici chiar nu vei avea timp sa savurezi din plin acea perioada. Cum sa iti spun, eu de cand a facut Alexei 1 an m-am surprins in fiecare zi putin mai indragostita de el, putin mai surprinsa dar pe de alta parte si pusa la incercare. Cu diverse chestii si stiu acum ca daca Dimitri venea mai devreme decat a venit l-as fi privat pe Alexei de multe lucruri. Sigur daca BB2 vine "pe nepusa masa" e binevenit dar daca ai posibilitatea de a alege cand vine fa-o pentru ca este mult mai bine pentru toata lumea. Oricum eu la a doua cezariana m-am refacut mult mai repede si mai usor, cred ca a treia va fi parfum dar deocamdata nu ma grabesc, vreau sa savurez viata cu ei doi, sa ma umplu de ea si apoi daca la "batranete" voi mai simti nevoia atunci va veni si BB3. A si inca ceva legat de VBAC, pe mine doctorul m-a incurajat si era gata sa ma sustina. Dar prin saptamana 20 am zis eu nu, de lene,de frica si de comoditate, stiam ce inseamna cezariana si nu vroiam nici un fel de "experiment". Alexei a venit prin cezariana de urgenta, Dimitri prin cezariana la rece, programata dar traiata prin fiecare por. Recunosc ca m-am bucurat de fiecare moment al operatiei si nu imi pare rau ca si el a venit tot prin cezariana.
angelynna82 spune:
Giulianna e mortal Edi 
Andreea_Ada am ramas fara cuvinte 
Bitza 
ce bine arata
Felicic multumesc pt info 
CD ma bucur ca Mikul a revenit la sentimente mai bune 
Oana offff sper sa fie doar o faza asa trecatoare 
Muuh
sar'na de info
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
CD27 spune:
Ada sunt tare simpatici flacaii tai, cred ca trebuie sa mai faci o investitie, daca nu vrei sa le impui program la scaun (desi nu stiu cum ai putea
)
Sanziana merci pentru raspuns
Apropos de copii gelosi, cu greu a scapat Mikul meu nealtoit ieri de catre varsu care are un an, probabil i-a mai ars cate una cand nu am fost pe faza. E atat de gelos copilul ala, eu una n-am mai vazut, ii bate si musca si pe oamenii mari daca se joaca cu alt copil sau daca nu il baga in seama si parintii se amuza tare, peste cativa ani nu cred ca or sa se mai amuze cand o lovi cu putere![]()
Copilul nasilor(9 luni) in schimb mm-a impresionat, a scos un sunet de lupta si a intins palma spre mine si am strans din dinti crezand ca ma plesneste de nu ma vad, de unde, a fost o mangaiere atat de frumoasa

Preety cand dati comanda, cum facem, astept sa apara ramona in seara asta si vorbesc cu ea pe mess sau e graba?![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Eva, multumesc de raspuns ![]() luna 4:8160 luna 5:8560.....si de atunci cam pauza. O sa vedem ce o mai fi..deocamdata analizele arata bine (hemograma), el arata bine si e vesel...poate reusesc cu diversificarea sa il ajut putin. Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
auzi la ea, lasa copilu' in pace, Oana, a luat excelent, felicitari!!! A avut o evolutie ff frumoasa pana acum, keep up the good work!
Are mama tzitzi bun de tot pt el, bag seama...
A avut o luna cand a luat mai bine de 1500gr, ( luna 1:4400
luna 2:5970, realizezi?) acum se echilibreaza.
Daca si luna viitoare stagneaza cum zici ( unde e stagnarea aia ca el lunar a luat ceva grame...) atunci poate intervii cu diversificarea mai consistenta, zic si eu...dar lasa copilul in pace, oricum. Ia in greutate asa cum ia, stiu copii cu 8800 la 10 luni care sunt perfect sanatosi. La tine nu e deloc cazul.
le:Claudinna, Anamona,

Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta
-----------------------------------------------------------------------
baby_boy spune:
Hop si eu ![]()
Ohoo cate pagini ati umplut in 2 zile. N-am mai intrat din motive de musafiri
Kid bine ai revenit..chiar ma intrebam ce e cu tine..ca nu ai mai intrat demult.
Andreeea._ada iti urez si eu bine ai venit , vazut pozici..ce ochi frumosi albastrii aven acolo
Anca in cat timp s-a obisnuit Carla cu lingurita?
L-am vazut pe Edi mancaciosul…care sta si in fundulet..face si brrrrr… ce sa mai baiat mare…
. Giulliana cum a fost la inceput cu diversificarea? Am inceput sa-i dau si eu lui Raducu deocamdata suculet de mar si de morcov..insa nu prea deschide gurita…odata ajuns in gura suculetul il inghite cu placere..insa nu-mi dau seama de ce nu deschide gurita. si nu se stramba
CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu
Radu Gabriel
piolica spune:
Hop si eu dupa ceva vreme (cu scuzele de rigoare). Mi-am dat seama ca nu pot tine ritmul cu voi, as fi vrut sa-i raspund fiecareia in parte, si niciodata nu reuseam, asa ca am renuntat sa mai scriu (si sa citesc). Mi-am luat o mica vacanta de la forum si m-am bucurat de Elsa din plin. De ieri am inceput diversificarea, asa ca am zis sa intru sa vad cum va descurcati voi. Se vede ca pe noi ne cam zapaceste zeul diversificarii, nu-i este mila mai deloc de nervii mei
...glumesc!!!
eu am zis sa incep direct cu lingurita, ceea ce a fost ok pina la a treia lingurita de morcovel, cind Elsa a dat tot afara
. Dupa aceea i-am pus piureul de morcovi in biberonul cu lapte si vad ca e destul de OK. Azi i-am facut si un suculet de morcovi cu mar, dar vad ca nu am putut sa o ispitesc mai deloc... Asa ca ne rugam la zeul diversificarii sa-si faca mila de noi si sa trecem cu bine peste hopul asta
. Oricum, eu sint super zen si optimista, plus de asta ma cinstesc cu suculete proaspete, ca doar n-o sa le arunc la chiuveta.
Nu stiu daca s-a vorbit pe aici, poate ca da, despre produse bio. Eu am zis ca dau un ban mai mult si-i iau Elsei numai legume si fructe Bio. Am vazut atit de multe reportaje la televizor pe francezi) despre produsele pe care le consumam, ca mi s-a facut frica de-a dreptul.
Avem nu magazin bio linga noi de unde i-am cumparat si cereale bio + sampon de baie, ii aparuse o mica pata pe corp, iar pediatrul mi-a zis sa am grija la tot ce e paraben sau alte produse chimice.
pupici la toate, sper sa pot tine pasul cu voi
Mamica fericita de bebelina Elsa
tzitziri spune:
Eva, eu nu stiu cum reusesti, dar nu e prima data cand imi dai o stare de calm
.Nu imi mai fac deocamdata probleme si ma mai linistesc cand citesc ceva logic.
Eu sincer ma bucur cand vad mamici care pot sa aplice aceleasi teorii si considerente si pe copiii altora si pe proprii copii.Adica eu pot incuraja o mamica atunci cand imi dau seama ca e o situatie deloc problematica (poate cum e si asta de acum la noi), dar la mine nu reusesc sa mai vad cu capul pe umeri....Felicic, da, panicata, stiu![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)