Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
Nerantula spune:
Giulianna, e drept ca 5 min n-am avut rabdare, dar de acum o sa am! Multumesc! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Giulianna, multumesc pentru raspuns. Kiwi cred ca e cam acrisor pentru gusturile Carlei, dar putem incerca. Are multa vitamina C . Mango oare merge? Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) ![]() Piti mic se face mare |
L-am combinat cu mar si para.
Am gustat si nu e acru, la fel ma gandeam si eu ca n-o sa-i placa. Merge si mango.
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
andreea_ada spune:
si noi vrem sa mergem in Bulgaria la vara , super oferta ....poate daca ne hotaram ne intalnim pe acolo ![]()
![]()
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
anamona spune:
Intru pe fuga din motive de bebelina treaza si cu mare chef de joaca:
Nocom, imi pare tare rau sa aud de ce greutati intampini la alaptat.
Ti-as sugera sa scrii la subiectul Alaptatul help line, poate te ajuta fetele de acolo sa nu renunti.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134143&whichpage=5
Evaf - pt voi am deschis forumul, eram tare curioasa cum s-a descurcat micul Luca Noah cu prima masa. Eu cred ca inceputul a fost promitator - e normal sa se mai si strambe, doar a fost obisnuit atatea luni cu laptic. oricum e bine la voi nu e nici o graba cu diversificarea :)
am mai vazut si pozele sunteti niste frumosi
Paula-Laura spune:
for fun:
Cescuta de ceai
Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine.
Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate.
Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite.
Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa.
Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa.
Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!"
Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata.
Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...):
"Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?"
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
angelynna82 spune:
Nerantula abia astept si eu vacanta

poate ne-om vedea prin Bulgaria![]()
Laura multumim, intradevar a crescut foarte bine
am mami si bobocul ei
Paula-Laura 

Merge mango chiar foarte bine, Crinei ii place 
, important e sa il lasi sa se coaca f bine, iar suucul e demential
Kiwi inca nu am incercat![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura for fun: Cescuta de ceai Intr-o zi, mama mea era plecata si tatal meu trebuia sa aiba grija de mine. Aveam poate 2 sau 2 ani si jumatate. Primisem cadou de curand un set de "cescute de ceai" si erau jucariile mele favorite. Tata era in sufragerie si citea ziarele de seara cand eu i-am adus o cescuta de "ceai", care de fapt era doar apa. Dupa cateva cesti de "ceai" si multe laude pentru un ceai asa de bun, mama s-a intors acasa. Tata a i-a spus sa astepte si ea in sufragerie sa ma vada pe mine cum ii aduc lui o ceasca de "ceai", pentru ca eram "atat de draguta!" Mama a asteptat si bineinteles ca eu am aparut in sufragerie cu inca o cescuta de "ceai" pentru tata, iar ea l-a privit cum o bea toata. Apoi i-a spus (cum doar o mama poate sti...): "Te-ai gandit oare ca singurul loc unde ea poate sa ajunga sa ia apa este toaleta?" Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |

Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) Ticker Edi
nikolici spune:
fetelor si noi mergem in bulgaria sigur...ne dam intalnire???
noi suntem fan litoralul bulgaresc...aproape, ieftin, curattttttt.e al 5 lea an cand vom merge.
monica si pe mine ma mananca rau sanii cand alaptez si in nici un caz nu e candidoza cum a zis Ramona, e normal sa se intample asa, intr adevar nu la toata lumea.si mie imi vine sa ma scarpin mai mai sa rup pielea:)
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
Mami de
_giulianna_ spune:
Mami de

Mamica fericita de
Carla Alexandra