Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
anca81 spune:
Eva, chiar ca esti curajoasa ca ii dai sa pape pe canapeaua alba
. Eu inca o pun in scoica, n-am luat scaun de masa, iar peste a trebuit sa pun un prosop ca stranuta extrem de des sau imi mai da cu manuta peste lingurita si nu o data s-a intamplat sa scap continutul. Are multe hainute patate cu morcov din cauza asta. Sper sa reusesc luna asta sa-i iau scaun de masa, sa ne mutam in bucatarie.
Boo, am sa pun un filmulet azi la pranz cu Carla papand morcovi, sa vada Alex ce purcelus avem
. El mananca foarte frumos si curat, mi-a placut mult.
Mamica fericita de
Carla Alexandra (13.08.2008) 
Piti mic se face mare
Nerantula spune:
Paula-Laura, multumesc de raspuns, o sa incerc sa nu-i mai dau nimic medicament, sa-l tin cat mai mult la verticala, cu piciorusele in pozitia de stat pe buda, cica ajuta. Asteptam si eu raspunsul tau cu jumperul, il comand si el chiar acum! Voiam sa zic ca vineri Gruia a reusit o imersie de exceptie, dupa spusele tipei de la Babyspa, bine, intamplator, dar ea era foarte incantata! Dupa care au urmat urletele de rigoare ...
Insa in apa a rezistat mai mult nemarait, trag sperante de progrese in timp ..![]()
Babytza, am vazut si soricelul chitzait
cum face el intoarceri pe salteluta!
Ada, felicitari pentru intoarcere, creste flacaul! M-a amuzat Teo cu scaunelul lui, spor la cumparaturi! ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
andy.p spune:
Buna dimineata..eu iar sunt chiauna,am avut o noapte cu maraieli si foieli,asa ca mai mult am stat de paza,plus ca am auzit-o si tusind
Nerantula imi pare rau ca bb se constipa,probabil ca ai incercat o multime de chestii,la noi functioneaza in ultimul timp cu un pic de suc de portocale.![]()
Nocom
Sper sa rezolvi cat mai usor si cat mai bine problema asta.
Ange ce bine ati crescut
..cam asa are si Alexia,iar de rupt mainile si spatele nu mai zic nimic
Ada felicitari
de-acum numa asta va face,Alexia vrea sa stea numa si numa pe burta,asa se poate ridica pe genunchi si poate sa-si duca tot felul de jucarii in guritza![]()
Babymom felicitari
..se inmultesc membrii familiei,bravo
Preety si noi am gasit-o pe Alexia pe jos sambat,nu plangea doar statea
..nu se lovesc sa stii,mai ales daca nici nu plang.
Musette
ma bucur ca ai un mic fomist
sa o tineti tot asa.
anca ce bine ca a mancat marul cu branzica![]()
Eva multumesc
..cat poate fi de dragutz Noah si ce frumos ati sarbatorit,iar tu mamico radiezi
Oana
imi pare rau ca nu i-a placut lu David la munte,las ca vine vremea buna si apoi tot afara vor sta.
Alina
asa am zis si eu ca ma calesc..nici vorba de fiecare data e la fel aceleasi emotii si lacrimi de bucurie![]()
Mai vin ca protesteaza pitica
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
_giulianna_ spune:
Anca eu de ieri am inceput sa-i dau kiwi, numai partea exterioara fara miezul cu seminte. I-a placut!
Ieri i-am dat jumatate, azi unul intreg curatat asa ca si cum ai curata un mar de coaja.
mar, para, banana (nu i-am mai dat de ceva vreme pentru ca dupa ea imi face kk tare), kiwi si gutuie. O sa-i mai iau astazi portocala sau mandarina, tot asa nu i-am mai dat de multisor.
Eva legat de diversificare e greu inceputul. Nu-ti imagina ca Edi a mancat din prima asa bine, mai stramba el din nas, ne mai certam dar intr-un final reuseam sa-l pacalesc (ori se lasa el pagubas vazand ca n-are incotro
)
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Nerantula spune:
Laura, n-am incercat nimic in domeniul alimentatiei, nu suntem inca diversificati, doar o data Lass baby si de 2 ori microclisma. In rest masaj si apasari usoare pe burtica, plus rugaciuni.
Sunt bucuroasa si nerabdatoare cu gandul la vacanta, tocmai am dat avansul pentru un sejur in Bulgaria, la Albena, in iunie, sa nu fie canicula prea mare, o super-oferta cu 500 euro/familie, ultraallinclusive, abia astept! 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Laura, n-am incercat nimic in domeniul alimentatiei, nu suntem inca diversificati, doar o data Lass baby si de 2 ori microclisma. In rest masaj si apasari usoare pe burtica, plus rugaciuni. Sunt bucuroasa si nerabdatoare cu gandul la vacanta, tocmai am dat avansul pentru un sejur in Bulgaria, la Albena, in iunie, sa nu fie canicula prea mare, o super-oferta cu 500 euro/familie, ultraallinclusive, abia astept! ![]() www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
Ne spui si noua hotelul
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
anca81 spune:
Giulianna, multumesc pentru raspuns. Kiwi cred ca e cam acrisor pentru gusturile Carlei, dar putem incerca. Are multa vitamina C
. Mango oare merge?
Mamica fericita de
Piti mic se face mare
_giulianna_ spune:
Nerantula la noi functionau garantat impinsul genunchilor la piept si masajul pe burtica in sensul acelor de ceasornic, ambele vreo 5 minute. N-am mai folosit de mult, de cand e diversificat nu e zi sa nu faca kk dar cand le puneam in aplicare, in max 20-30 min facea.
Incearca, sper din tot sufletul sa aiba efect!
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Ne spui si noua hotelul Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) ![]() Piti mic se face mare |
Ralitsa Superior, 14-21 iunie, poate ne vedem pe acolo?
anca81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Nerantula
Ralitsa Superior, 14-21 iunie, poate ne vedem pe acolo? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
Arata bine
. Vedem cand poate al meu sot sa-si ia concediu 
Mamica fericita de
Piti mic se face mare