Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Iuhuuu, raportam si noi intoarceri pe o parte! Azi dimineata l-am gasit pe Raducu dormind pe o parte, cu o jucarie in mana pe care nu o avea la culcare. (si dorm cu el in pat... n-am auzit nimic )Apoi, treaz fiind, s-a intors la loc pe spate, si hop pe partea cealalta chicotind! ![]() ![]() ![]() Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Felicitari pt intoarceri! La mai mare !!
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
Nocom spune:
Neata
Off mai dragelor ammici, ma incearca asa niste sentimente contradictori!!!! Cand vreau sa-i dau micutei sa suga si se pune pe plans si pe urlat mi se rupe sufletul!!! parca o lovesc , nu gluma!! Nu suport sa o vad asa... si suspina incat imi zic de fiecare data ca renunt la alaptat si trec pe lapte praf ca asa va fi fericita si poate creste la fel de frumoasa sanatoasa si mai ales voioasa si cu LP.
Apoi dupa ce trece criza, mi-e asa de drag de ea cum se cuibareste la inimioara mea si imi tot spun sa fac tot ce pot sa nu o intarc ca imi e asa de drag cand suge.... si ca lapticul meu este mult mai bun pentru ea...
Si tot asa, nu stiu ce sa ma mai fac....
Mai e si chestia ca pe matei l-am alaptat pana la 1 an si de ce ea ar fi mai prejos... desi la Matei mi-a fost mult mai greu ca nu prea aveam lapte si il hraneam din ora in ora (0 lunga perioada de timp)
SUNT PUR SI SIMPLU DEBUSOLATA!!!!!
Cu pompa de san am rezolvat-o in familie
cu o cumnata. sarumana mult tuturor care sa-unoferit sa ma ajute. Sunteti niste prietene ADEVARATE!!!!! GAIA NEVIA

Va tin la curent cu evolutia....
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
angelynna82 spune:
Neatza la pranz si de la noi
Boo ce frumos papa ALex si mai ales curat 
Giulianna mai da' ce baiat mare ai, deja la pc 
Lidia da-ne o veste despre voi 
Kid2003 bine ati revenit si sa nu mai intri in butoiul acela cu melancolie 
Babymom felicitari fratelui tau pt bebe, sa fie sanatos si sa aiba sotia lui o nastere usoara. Felicitari si pentru mutatul in casa voastra...doamne ce furmos suna
, luat in considerare sfaturile referitoare la medicamente..a mea tipa in asa fel de a ajuns sa tuseasca...ar fi cazul de eurespal? Nu tuseste rau...dar se vede cum o deranjeaza gatul
Ada ce frumosi sunt copilasii tai, cum stau ei impreuna
, felicitari pentru intoarceri
Preety offf, tare mult as vrea sa scap de momentul asta...totusi era sa am parte de el ieri...doar cateva secunde a fost nevoie sa se intoarca si era sa faca bufff...ma bucur ca nu aveti nimic 
Giulianna multumim de 
Musette ce ma bucur ca va merge diversificarea bine, sa fie fomist in continuare 
Anca sper ca esti mai bine
am mami si Carla. Las ca va reveni ea la sentimente mai bune asupra
. Multumim de aprecieri
Fce spor la diversificare
. Eu am ulei pt masaj de la Nivea si este foarte bun, ii face pielea asa de catifelata si pe fata nu prea ii dau...adica doar ce ajunde intamplator
ANdreea_ada ce bebelina cuminte ai tu 
Ramo eu nu folosesc Cezarette dar stiu daca uiti sa iei una o iei cand iti aduci aminte...
Felicic
am Falkone al tau care papa bine, cum ai facut cu, carnita de vita?
Eva tare simpatic Noah
, ce scum este cand papa
Oana sunt curioasa ce va zice dr de Daviv, cum creste in greutate 
Paula-Laura mi-a placut cum va sarbatoriti 
Kilemi la fel are progr si a mea...sunt total zapacita si obosita...las ca ne revenim noi 
Nerantula offf si cu constipatia asta...eu i-am dat lass baby dar se pare ca e alergica la vreun component din sirop...asa ca spun pas, ai incerc milckzuker...(sper ca se scrie asa), am inteles ca ar fi bun? 
Lucutta ai putea sa ii faci un piure din mar sau morcov, iar cu sucul din ele a mea bea uneori si 50 alteori mai putin...e relativ
AlexaM la fel fac si eu uneori, il diluez..ai grija cu marul copt pt ca de obicei constipa, mai degraba facut la steamer 
Garga
ce mai fac fetele? 
CLau_geo posibil din cauza dintisorilor sa nu mai pape bine la fel de bine poate fi satula de la mesele recente si sa refuze laptele
am Irinuca frumoasa foc. Sta atat de frumos in bouncer

SPer ca saptamana aceasta sa ne cantarim...sunt foarte curioasa cate kg are...oricum imi rupe mainile, in schimb are 70 cm...a luat 21cm de la nastere si nici 5luni nu are
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
angelynna82 spune:
Nocom
offf daca tot ai facut rost de pompa, incearca sa te mulgi poate accepta bibe cu lapticul tau. Eu din pacate am una manuala si o singura data folosita...cumparata aiurea

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
clau_geo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Buna dimineata! Eu sunt in urma cu 2 capitole la citit, asa ca nu va suparati pe mine daca mi-ati adresat cumva ceva si n-am raspuns! ![]() Sunt cam amarata cu constipatia asta a lui Gruia care a debutat acum 2 saptamani, dupa ce mai bine de 5 luni a fost absolut ok ). Problema e ca am intrat intr-un cerc vicios ... cica pentru ca nu-si pot controla sfincterul, nu iese tot kk de fiecare data si se creaza astfel un dop. Ca acest dop sa se elimine, apare durerea, care produce inhibitie, si iata cercul vicios. De aceea se recomanda microclisma, pentru eliminarea dopului, insa durerea creaza alt reflex neplacut. Ei, din acest motiv schema de diversificare se modifica putin, incepem cu sucul de morcov crud cu putina pulpa, poate fibrele il vor ajuta sa faca kk mai bine. Si bem intre 50-120ml apa plata de bebelusi zilnic (ceaiul nu este indicat, cel de musetel distruge bifitusii din burtica, iar ceaiul in general cica face schimb de Na si K, babymom stii ce inseamna asta? ca n-am vrut sa ma lungesc prea mult la telefon si n-am mai intrebat ...) www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 |
Imi pare rau sa aud de puiut ca se constipa, si noi am trecut prin asa ceva dar la noi s-a reglat cu para si cereale burtica sanatoasa de la Nestle. Incearca si tu, poate va ajuta. Bafta multa.
PS: scuze daca deja ai incercat, dar eu sunt in urma cu cateva capitole si nu stiu ce s-a mai discutat.
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)Asa creste Irina
Nerantula spune:
Angelynna, Clau, multumesc de sfaturi, insa noi pana acum suntem exclusiv pe san; de azi o sa-i dau suplimentar apa plata Humana, iar in we incepem diversificarea cu suc de morcov.
Edit: aici e apa plata: http://www.b e b e lusultau.ro/detalii.php?cod=HU39
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
clau_geo spune:
Multumesc frumos Angellyna 
fug sa -i dau sa pape, insa va fii o lupta dura, ca ea plange si eu incerc sa-i bag lingurita in gura. Tineti-mi pumnii :)
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)
Asa creste Irina
Paula-Laura spune:
Ada de acum nu il mai lasi in pat la Teo ![]()
Kllemi eu cred ca azi trimit puiul in parc cu mama, poate maine ne vedem in parc? Ref la standul BIO din Auchan Eav a zis ca ar trebui sa fie intre pescarie si legume-fructe. Eu l-am cautat, dar nu l-am gasit ![]()
Nerantula Mihnea a avut o perioada de 2 saptamani in care a facut la 4-5 zile. Nu i-am dat nimic, l-am lasat in pace. E adevarat ca in a 4-/5a zi era mai marait ca il durea burtica dar faceam masaj/gimnastica si in final facea. Acum face la 2 zile . Asta dupa ce pana acum o luna facea de 2 ori pe zi.
Legat de jumper l-am luat de pe jollyjumper.ro. Am dat comanda duminica si l-am primit marti. El e proiectat sa fie prins de tocul usii, insa noi l-am fixat in avan cu ajutorul uni diblu pt beton care tine pana la 100 kg. Am prelungit cu 20 cm de lant in partea de jos.
O alta varianta ar fi sa prizi 2 dibluri in tavan, legate de un lant care atarna la aprox 20 cm si de lantul acela sa se fixeze jumperul.
Ambele variante sunt safe .
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Nerantula spune:
Am aruncat un ochi rapid in urma:
fce, nu Dermalibour am folosit, ci Exomega; aproape continuu - am avut 2 tentative de a folosi Trixera si Stelatopia, insa iritatia a revenit prompt, asa ca ramanem la ce merge .. we don't stop a running system.
Eva, am vazut poze superbe, foarte frumos ati sarbatorit! Imi pare rau ca morcovelul n-a avut succes, dar nu e de mirare asa conservatorism dupa 6 luni de tzitzi exclusiv. In timp insa sigur va incepe sa aprecieze si alte gusturi
Giulianna, am vizionat filmulete cu leusorul vesel!
dragalasul, ce papacios ai tu acolo! 
Boo, m-a topit Alexutzu, cum papa el repede din linguritza tot!
. Dar tu ai o vitezaaaa, parca esti pe fast forward! ![]()
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
andreea_ada spune:
si in cazul nostru s-a schimbat scaunul maiei , daca la inceput facea aproape dupa fiecare masa , cu timpul s-a rarit , acum face la 4-5 zile , nu e maraita si nici nu se chinuie sa faca ... acum nu stiu ce sa zic , sper ca odata cu trecerea timpului sa se regleze el cumva ![]()
![]()
mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

)
). Problema e ca am intrat intr-un cerc vicios ... cica pentru ca nu-si pot controla sfincterul, nu iese tot kk de fiecare data si se creaza astfel un dop. Ca acest dop sa se elimine, apare durerea, care produce inhibitie, si iata cercul vicios. De aceea se recomanda microclisma, pentru eliminarea dopului, insa durerea creaza alt reflex neplacut.