*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*
Raspunsuri - Pagina 15
carmendu spune:
malinas- ai PM.
carmen
lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
babyzapi spune:
Lauramiron ma bucur ca v-ati distrat la serbarea Rebecai si ca a fost frumos
. Ce ti-ai luat de 8 martie?
Eu ti-am zis ca avem cada la fel, cand m-ai aratat poza de la salteluta voastra de imbaiat 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
anca_27 spune:
Hello, hello,
eu am avut o zi nebuna, a venit ieri tata cu un picior in groapa si cu dureri, sa mearga azi la un medic. Iustin a avut cursuri, deci cine sa faca pe soferul...eu. Noroc ca nasa e neurolog si l-a vazut ea, insa a trebuit de dimi sa merg s-o iau din celalalt capat al orasului si sa mergem in alta loc unde are ea cabinet si cunostinte, la 8 cand e traficul infernal, ploua, zibe urla, taica-meu are doua maini stangi la materie de copii, eu de-abia ma concentram cu ea urland in spate
, apoi da-i si fa ture intre spital si cabinet pt radiografii si alte cele. Dar a trecut... am ajuns cu bine inapoi in oras, pe drumul de intoarcere a dormit tun, a obosit de-atata plans si purtat prin ploaie, tata are polidiscopatie.
Zibe in rest e o scumpa, aseara s-a culcat la 8, trezit la 1, si-apoi la 5. Atat ca la 6 jumate i-am dat din nou trezirea si-am plecat la drum, asta a cam dat-o peste cap, da` ne reglam noi, suntem fete mari.![]()
Ma duc in spate sa vad pozici noi si film de Eli.
Fetelor cu bebei ce dorm pe burta....Sara azi-noapte la 3 era ghemuita intr-un colt al patutului
, cand a adormit am pus-o la mijloc...si nu e prima data....oare ce-i de facut? Da` ghemuita efectiv si dormea tun, mai suspina din cand in cand ca n-avea pozitie buna. Nu-mi imaginez cum se impinge pana acolo, ziua unde-o pun acolo o gasesc.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
Olivia26 spune:
Ancutule da' ai facut ceva drumuri
, sanatate multa tatalui.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
lauramiron spune:
Olivia, ai dreptate, e mare gogoasa mea, eu am ingrijorarile mele cu privire la greutatea ei, dar nu mai zic nimik, ca ma iau la bataie fetele
Astept sa incepem diversificarea si-om vedea atunci ce putem face.
Babyzapi, stiu ca mi-ai spus de cada, mi-am amintit
Mi-am cumparat o geanta si vreo 2-3 tzoale
Fara geanta nu se putea, am obsesie, imi plac mult .....ai am multe![]()
Anca, bebe a mea doarme numai pe burta si se misca, si se plimba in patut, se dezveleste in fiecare noapte.....dar atata timp cat nu se trezeste, nu se foieste, nu vad unde e problema. Sincer, n-as trezi-o doar ca sa o centrez in patut. La tine Sara se trezeste sau de ce o muti?
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
ginye55 spune:
Puiul meu a baut azi suc de morcovi si i-a placut! 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
anca_27 spune:
[b]Laura[/], nu se trezeste, doar icneste ca si cum s-ar trezi si ma trezesc si eu sa vad ce e... si e prea ghemuita, cu capul bagat in colt, n-o pot lasa acolo...o pun inapoi la mijloc fara s-o trezesc...insa sa tot fac asta in fiecare noapte.... tb sa gasesc altceva.
Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Emma este iubire 
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Malinas pupam bebe David rasfatat la baita. Cum a dormit aseara dupa joaca in cada? Al meu a papat fara scandalul cu care ne obisnuise si a adormit foarte repede. Dar in rest...am avut aceleasi treziri dese. |
nu vreau sa-l laud...de aia nici n-am zis nimic, dar de cand inotam seara se trezeste pe la 2 si apoi la 6.30.Adica a renuntat la o masa, ca inainte se trezea la 12, la 3 si la 6. Asa ca acum este lux.Doarme f bine.este drept ca a coincis si cu schimbarea patutului, iar patutul de lemn are salteaua mult mai buna si mai confortabila.Dar, per total, avem rezultate bune.Imi doresc sa-l si tina.Dar noi il muncim in cada, il punem sa dea din maini si din picioare, exact ca in filmuletul cu Matei.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Olivia26 spune:
Aaaa, am uitat sa ma laud...sunt mai usoara cu 2 kg fata de sapt trecuta. Oh, yeeeeeee
Ce-i drept mai am pana ajung la categoria 'pana' fie ea si de strut![]()
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmendu malinas- ai PM. ![]() carmen lui Victor 15 noiembrie 2008pozele noastre Povestea nasterii lui Victor |
am raspuns

Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze