*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Puiul meu a baut azi suc de morcovi si i-a placut!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

OOO...bravo, felicitari, ce baiat mare aiCat i-ai dat?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Aaaa, am uitat sa ma laud...sunt mai usoara cu 2 kg fata de sapt trecuta. Oh, yeeeeeee Ce-i drept mai am pana ajung la categoria 'pana' fie ea si de strut

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Felicitari si respectele mele .Eu am intepenit la 59 de kg, dar macar incep sa dau jos burta, e vizibil. Io vreau la categoria fulg, se poate?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Puiul meu a baut azi suc de morcovi si i-a placut!

Bravo, ai baiat mare.I-ai dat cu biberonul sau cu lingurita?Cat i-ai dat?O sa incep si eu sa-i dau lui david, dar tre' sa achizitionez un storcator de fructe si legume.

Babyzapi, tu i-ai dat suculet lui Raphael?Ca ziceai ca o sa cumperi fructe si legume cand mergi la medicul de familie, si eram curioasa daca a papat strumficul.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Julia m-a impresionat teribil gestul Mariei! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea, e o fetita minunata, ai educat-o bine si se vede asta.

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Am noroc cu Maria. I-am facut o poza. Eu eram la baie iar ea isi manca laptele cu cereale in bucatarie. Bebe era in sufragerie in bouncer, si a inceput sa planga. L-a carat pe bebe in bucatarie si cu un picior il legana pe bebe, raspunsese si la telefon si incerca sa si manance. Manca-o-ar mama!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Criss, Malinas, Bertha, Amalia va si multumesc de aprecieri!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am uitat sa va spun ca duminica am incaput in blugii care-i purtam inainte de sarcina...cu burtiera, dar am incaput...dar ma miscam cam ciudatca un pinguin, pana se mai lasa cred, sau pana scap de burtica.

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Ramo Malinas i-am dat o lingurita, maine 2 lingurite si tot asa. Sapt viitoare ii dau si mar. Totul ii dau cu lingurita.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Malinas , Elilov multumim de complimente , o floare pt. voi intr-o zi asa insorita (cel putin la Deva asa e )
Eli acum am vazut ce a scris si Bravegirl ...poate ca ei intr-adevar se inteleg pe limba lor ..iti dai seama unde sunt 2 ca la Manumanu ce se mai inteleg ei

ps. Betrha saracuta ta mamica sa pateasca ea asa la 60 de ani (multi inainte )
Asta imi aminteste ce am patit si eu cu vre-o 9 ani in urma :tocmai ma inscrisesem la cabinetul de planning si primisem " ratia" de 24 de prezervative pt. luna respectiva , cum nu stiam ca se dau asa multe nu aveam nimic la mine unde sa le bag (fugisem de la birou) asa ca le-am bagat in buzunare indesate cum am putut , bineinteles cand am ajuns la birou imi pun haina in cuier si se revarsa de peste tot numai prezervative ...nu tre sa va zic cum m-am simtit
Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

[:=)))] Vai, ce-or fi crezut colegii tai, cat de disperata sa fi fost, ca sa fugi de la serv sa cumperi 24 de prezervative!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Am uitat sa va spun ca duminica am incaput in blugii care-i purtam inainte de sarcina...cu burtiera, dar am incaput...dar ma miscam cam ciudatca un pinguin, pana se mai lasa cred, sau pana scap de burtica.

02.12.2008

Super! Eu nu o sa mai intru in veci in blugii de dinaintea sarcinii! La jumatea pulpei se opresc. Si n-am ce face ca m-am latit in solduri.

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

aleina.d, inca nu s-au desfundat canalele.Am folosit picaturile astea doar pt faptul ca avea o secretie la ochi si acum i-a trecut.Dar masaj ii fac in continuare in fiecare noapte pt ca doarme tun si nu ma simte, cu comprese cu apa calda la baza nasului prin miscari circulare. Am observat ca masajul i-a facut tare bine, dar nu am rezolvat inca problema din pacate.

olivia, doamne cat de frumos este Davidutzu.Am vazut filmuletul si ma minunam cat e de frumos.Imi place mult de tot ca are pilea tuciurie.asa e sau mi s-a parut mie?

eli, dar este chiar vorbaret,nu gluma, domn'Balacila

ginye, bravo, ma bucur ca a acceptat usor sucul. Dar cum ii vei da mai tarziu cand va bea un bibe de 100 ml de suc? Tot cu lingurita?

bertha, hai ca m-am amuzat....saraca mama! Cred si eu ca bine nu i-a fost.

diamisha, multumesc frumos pt sfat. Maine am sa-i dau marul facut asa cum mi-ai spus. A vazut sotul aseara la Carrefour Vitan un steamer de la Tefal si era 500 lei.M-a sunat sa ma intrebe daca sa-l ia, dar mi s-a parut destul de piperat la pret. Asa sunt preturile la steamere? ca daca e asa, sa mearga sa-l ia pe ala de la Tefal.

bravegirl, nu mi-ai raspuns.Pana la urma asta reprezinta numele? A vrut si omu sa fie romantic si tu dadusi si bata'n balta....nu mai pupi tu lalele alta data..........glumeam

malinas, subscriu la ce a spus diamisha, alra.....DU-TE!!! Eu am ceva discutii pe tema asta cu sotul meu eu vreau el nu vrea. Eu chiar imi doresc sa reincep munca, dar el nu ma mai lasa.A zis ca mai bine ca mine nu-mi creste nimeni copiii.asta "in mare" am spus.....dar se ajunge la discutii mai profunde in care eu ma supar si pun bot.Nu stiu.....dar eu daca nu socializez sunt un om mort.Asta e materia mea din care-s facuta.Nu pot sa ma plafonez, nu vreau sa ma indobitocesc, nu vreau sa ma telenovelesc....nu vreau si nu vreau.Incerc sa-i explic ca nu maine ma duc la serviciu ci poate peste un an (oricum eu nu iau indemnizatia de stat) sau mai tarziu si-mi raspunde de fiecare data acelasi lucruri: eu sunt singura care pot sa am grija de copii, sa-i educ si sa-i cresc cum trebuie, ca daca nu-mi lipseste absolut nimic pt ce imi trebuie serviciu, iar daca vreau sa socializez sa ies cu prietenele in oras, sa ma duc la coafor, in parc cu copiii etc etc.
In adancul sufletului ma doare ca nu ma intelege, dar am lasat deoparte discutiile pt ca nu ajung la nicio concluzie, la nici un numitor comun. Hai ca m-am intins ca o placinta nesimtita deci.......asta vroiam sa-ti zic DU-TE!!

azi asta mica a mancat un castronel de piure dintr-un morcov intreg si un sfert de telina.deja la ultimele 2 lingurite am vazut ca nu mai putea.ii duceam lingurita la gura si ea se uita cu un ochi la faina si unul la maslina si nu mai putea sa deschida gura.....ofta....parca era un betivan micutz. dupa ce a terminat a baut si un bibe de 130 ml de supa, iar la 40 min a luat-o somnul am vazut-o ca se freca la ochi, am pus-o in patutul ei si a baut si un bibe de 150 ml lapte. Acum arata ca un purice doarme cu burta plina-n sus.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

babyzapi, mey dar ce-i mai place lui Raphael! O piscina in toata regula pt el acolo. Eu din pacate nu am unde sa-i fac lui Androniki pt ca avem cabina de dus.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput