*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*
Raspunsuri - Pagina 17
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brie [ginye, bravo, ma bucur ca a acceptat usor sucul. Dar cum ii vei da mai tarziu cand va bea un bibe de 100 ml de suc? Tot cu lingurita? http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002) |
Nu m-am gandit asa departe!

ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
Povestea nasterii
BraveGirl spune:
Brie, nu stiu ce inseamna...eu l-am ales ca-mi suna mie bine ![]()
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Amalia spune:
Ginye super, ma bucur ca a acceptat sucul!

Si eu tot cu lingurita am inceput la David, ca si tine. Singura mea problema era spalatul storcatorului dupa
...pentru asa o cantitate.
Asa ca am trecut repede la cantitate mai mare..Probabil la fel voi face si acum daca va accepta ce-i voi da. Da' asta mai incolo..noi mai asteptam.![]()
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Anca ce zi criminala ai avut.
Multa sanatate taticului tau!
| citat din mesajul lui anca_27 Hello, hello, eu am avut o zi nebuna, a venit ieri tata cu un picior in groapa si cu dureri, sa mearga azi la un medic. Iustin a avut cursuri, deci cine sa faca pe soferul...eu. Noroc ca nasa e neurolog si l-a vazut ea, insa a trebuit de dimi sa merg s-o iau din celalalt capat al orasului si sa mergem in alta loc unde are ea cabinet si cunostinte, la 8 cand e traficul infernal, ploua, zibe urla, taica-meu are doua maini stangi la materie de copii, eu de-abia ma concentram cu ea urland in spate , apoi da-i si fa ture intre spital si cabinet pt radiografii si alte cele. Dar a trecut... am ajuns cu bine inapoi in oras, pe drumul de intoarcere a dormit tun, a obosit de-atata plans si purtat prin ploaie, tata are polidiscopatie.Zibe in rest e o scumpa, aseara s-a culcat la 8, trezit la 1, si-apoi la 5. Atat ca la 6 jumate i-am dat din nou trezirea si-am plecat la drum, asta a cam dat-o peste cap, da` ne reglam noi, suntem fete mari. Ma duc in spate sa vad pozici noi si film de Eli. Fetelor cu bebei ce dorm pe burta....Sara azi-noapte la 3 era ghemuita intr-un colt al patutului , cand a adormit am pus-o la mijloc...si nu e prima data....oare ce-i de facut? Da` ghemuita efectiv si dormea tun, mai suspina din cand in cand ca n-avea pozitie buna. Nu-mi imaginez cum se impinge pana acolo, ziua unde-o pun acolo o gasesc.Mami de Sara (8 dec 2008) Povestea nasterii Poarta-ma, mami! _ Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Emma este iubire ![]() |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Olivia26 spune:
| citat din mesajul lui brie olivia, doamne cat de frumos este Davidutzu.Am vazut filmuletul si ma minunam cat e de frumos.Imi place mult de tot ca are pilea tuciurie.asa e sau mi s-a parut mie? ![]() |
Multumim mult
Nu e chiar tuciuriu, poate pare asa pt ca nu era destula lumina dar oricum e mai inchis la piele decat noi doi care suntem cam branza
Sper ca stii ca si noi suntem topiti dupa moro sou Androniki...poli omorphi koritzi

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Amalia spune:
Lauramiron sa-ti traiasca papusica!
Se vede ca-i merge bine!
Sa fie sanatoasa!
Babyzapi si Malinas tare s-au mai distrat puiutii vostrii la baita!
Se vede ca le-a placut! Pup dulce ratustele!
Criss e scumpa foc Paula ta cu ochisorii aia mari si rotunzi!
Olivia felicitari pentru kilograme!
Brie mananca super papusica ta! Tot inainte!
Asa sper sa mancam si "noi"
pozici noi
Ami, mamica lui
si
monicus spune:
Bravo ginye55 Felicitari.. inseamna ca o s ai placa legumele.. tare ma bucur pentru voi. Deci inceputul nu a fost greu.. Toate cele bune.
Te 
| citat din mesajul lui ginye55 Puiul meu a baut azi suc de morcovi si i-a placut! ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 11+ saptamani
pozele mele
brie spune:
olivia,
nai, nai !
http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR
Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)
dandusa spune:
Mamiseli,
nika,nika?
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
Amalia spune:
Fetelor, clar ma ia rau raceala...ma paste un pui de sinuzita...si intrebarea mea este: ar fi ok sa iau un paracetamol acum si eventual unul maine dimineata? Si pentru durerea crunta de cap pe care o am si pentru raceala..poate ma mai lasa... Se "pupa" cu alaptatul? Sau as putea sa iau altceva sa-mi mai treaca putin capul?..ca o tin de 3 zile cu durerea..

pozici noi
Ami, mamica lui
si