*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia

Fetelor, clar ma ia rau raceala...ma paste un pui de sinuzita...si intrebarea mea este: ar fi ok sa iau un paracetamol acum si eventual unul maine dimineata? Si pentru durerea crunta de cap pe care o am si pentru raceala..poate ma mai lasa... Se "pupa" cu alaptatul? Sau as putea sa iau altceva sa-mi mai treaca putin capul?..ca o tin de 3 zile cu durerea..

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Ia paracetamol fara grija. Sanatate multa.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008

Made in the Holy Land
Sunt baiat mare Poze de la 3 luni

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

amalia, nu stiu ce sa-ti zic, ca eu nu mai alaptez, dar mi-am adus aminte ce faceam si ce luam cand eram gravidutze....tii minte? felii de cartofi , oscillococcinum, lamaie taiata cubulete si fiarta intr-o cana cu apa....cam astea.
sanatate multa. Eu mi-am revenit fata de cum eram ieri.

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.10.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Amalia, poti lua linistita paracetamol, panadol. Multa sanatate!

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Amalia,
este ok sa iei paracetamol,sper sa treaca repede
Laura,
de muuult ma tin sa-ti spun ca-mi pare rau de problemele voastre.va pup tare si pe tine si pe Rebeca scumpa

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
sarumana de cuvintele frumoase la adresa balacelului mii de multumiri si pupici tuturor ...
promit ca mai incarc unul cand chiar are chef de vb...acuma doiarme numai ce ia facut mama o baie hot adica buni lui balacila...saracu ce chinuri a suportat....acum inteleg de ce am o imunitate asa de distrusa pai la cate toale si paturici ii pusa la saracul copil...deh o lasai sa nu zica ca sunt rea dar numai repet experienta..frate
eu nush ce sa zic de tzitzi mi-au aparut niste pete rosi pe zona maronie a sanilor..nu mi se pare tocmai ok...le am de 2 zile..sugestii, pareri ceva? sa fie de la atata mulsoare de 6 ori in 24 de h? ce credeti?
amalia cu incredere poti lua paracetamol trebuia sa iei de la prima durere de cap..numai bine iubita...biciul nu-l mai scot ca vine la mine raceala
ginye felicitari pt primul papa de legume...wow nu imi vine sa cred ce repede cresc micutii

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Olivia, Eli, Dandusa, Brie, Bravegirl va multumesc mult, fetelor! O sa iau, ca nu mai merge!

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

anca moama ce zi de cosmar ai avut...frate nasoala situatie..saraca de tine ...odihna placuta iti doresc
brie cate pap androniki ce fetita mare ne-am facut...as incerca si eu diversificarea , dar zau nu ma trage sufletul..deh creier
sa va mai zic ca azi fusaram bagabonti prin oras si asa se mira o vecina de fiumiu ca imediat ce ajungsaram acasa se pusa fiumiu pe un urlat ca din gura de sarpe...frate si plansa...si dai ii zisai rugaciunea, ii dadui cu apa sfanta..mah nici la mangaieri, nici la pupaturi. nici la nimika nu reactiona plangea asa haotic...dupa vreo 5 min dupe ce i-am dat cu apa sfanta se linisti si incepu sa rada la mine adormi si l-am pus in pat frate..nasol...numai las bb-ul sa il vada tanti cu ochi nasoli ..mah plangea si fiumiu si eu cu el la unison...Doamne cand ma gandesc brr

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Uf, cand ma asez si eu sa scriu cate ceva...nu se mai poate, ma cheama! Nu reusesc decat sa scriu un mesaj si sa dispar o saptamana!

Am avut o saptamana ingrozitoare!!! Nu ma mai odihnesc noaptea! Copilul meu se trezeste de vreo 4-5 ori si TIPA de durere. Asre niste colici groaznice! Nu a facut asa nici cand era nou nascut. Tipa noaptea...il iau in brate, nu se linisteste...ii dau Sab Simplex, ...sa suga la san...nimic nu merge . Azi noapte, mi s-a rut imima vazand cum efectiv se chinuie. Se strangea la mine in brate, isi musca pumnul (nu din cauza dintilor, ca m-am gandit si la asta).

El dormea noaptea si nu se trezea decat sa manance. Nu facea niciodata galagie. Sotul meu (dormim in aceeasi camera toti trei) de cele mai multe ori nu stie cand se trezeste ca sa manance. Sugea, adormea imediat si il bagam imediat in patut.

In ultimele doua saptamani i-am dat completare cu Humana, seara, inainte de culcare si nu ragaia de fiecare data. Ma andesc ca aerul inghitit ii provoaca colicile astea violente (nu regurgiteaza daca adoarme si sta linistit). Nu stiu...ma tot gandesc...

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Amalia, mersic! si insanatosire grabnica si tie.

Eli, si daca o lasi mai moale cu mulsul? Vine iar mastita?

Auziti cu ce idee vine azi tata - s-a sonat de la discopatie - ca sa schimb locul patutzului, ca fetita doarme cu capul spre vest, si ca aia e directia in care sunt pusi mortzii .....na, poftim cultura, sau macar cu capul invers, sa fie spre rasarit, nu spre apus.... pai daca n-am casa sa-mi fac fengshui, acu s-o pun sa doarma-n baie c-acolo se potriveste cu nordul? Ai vostri bb cu dorm? Cat de fengshui-shui?

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapi deci iti place nudista mea mica ?! si ei i-ar place sa se balaceasca in vana ta cea mare ..cu Rafael si ceva ratuste eventual asa ca va asteptam la petit cu drag
Olivia pupam pe Davidut , na ce sa-i fac si ei ii plac mai multi baietei ca si la David fetite ...deci seamana ,
felicitari pt. kg. date jos , tine-o tot asa mami !
Amalia , ne bucuram ca-ti place ochioasa , eu am mai luat pt. durere algifen (adica tot ceva agocalmin) cand efectiv nu mai puteam de durere (cap+masele+gat+ureche ) si alaptez exclusiv , stiu ca nu-i recomandat dar mai aveam un pic si innebuneam , sincer nu am observat nimic suspect la Paula iar medicul ginecolog mi-a zis ca pot lua cate 1-2 si in sarcina si acum cand alaptez .
Bertha
Brie ce mult mancaaati si eu vreau asa , tu de la cate luni ai inceput sa-i dai ? dupa 4?
Gynie bravo pt. succesul avut cu morcovelu , de la 4 luni cred ca incercam si noi , sa sti ca si eu am constatat ca mi s-a marit bazinul-oasele , chiar daca am putine kg tot nu mai incap in blugii dinainte de sarcina ...macar daca nasteam natural stiam o treaba dar asa...

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii

Mergi la inceput