*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*
Raspunsuri - Pagina 19
elilov3 spune:
anca da daca mai scot una din mulsori imediat mi se inrosesc si ma manaca dupa care devin f f durerosi...deci iese din discutie mulsul mai moale...nush ca dimineata dupa 5 h de nemuls [la 12 seara e ultima mulosare dupa care la 5 dim, apoi la 9 la1, la 17, la 20 si respectiv 24] arata ok fara petele rosii...cred ca e totusi de la muls
cat priveste capul la apus nici eu nu il culc asa...ce fengshuiu meu mai nene
lasa ca nu e chiar asa...apusul da fengshuiul nu 
Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008
botez
"La toate greutatile vietii tale cauta in tine puterea cu care sa le poti tine in piept.La ispita frumusetii tu ai infrangerea; la greutatea muncii, curajul; la vorba rea, rabdarea.Si cand ai ajuns la aceasta deprindere, nimic numai poate rezista in calea ta."
Epictetus
malinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Auziti cu ce idee vine azi tata - s-a sonat de la discopatie - ca sa schimb locul patutzului, ca fetita doarme cu capul spre vest, si ca aia e directia in care sunt pusi mortzii .....na, poftim cultura, sau macar cu capul invers, sa fie spre rasarit, nu spre apus.... pai daca n-am casa sa-mi fac fengshui, acu s-o pun sa doarma-n baie c-acolo se potriveste cu nordul? Ai vostri bb cu dorm? Cat de fengshui-shui? |
Ideal asa este, cum zice tatal tau, dar poti folosi cristale, oglinzi sau clopotei de metal, bambus, etc ca sa echilibrezi energiile.Asta daca vrei sa fii feng-shui.Eu am preferat sa nu-mi culc copilul in curent si sa fie cu fata spre usa, sa nu-si suceasca gatul cand intra careva pe usa si...uite ca e cu capul spre apus...
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
criss703 spune:
Anes poate nu-i prieste lapticul Humana , in maternitate tot de asta a baut? noi ii dam in completare (
adica de 2 ori i-am dat) lapte Nan cum a baut si in maternitate in rest doar de la san , dar chiar azi noapte plangea de numa si i-am dat Nan (50 ml) si apoi s-a linistit si a dormit inca 7 ore .
Anca sanatate tatalui tau , ideea cu punctele cardinale si mai ales modul in care ti-a spus-o ..
, eu una chiar nu m-am gandit cum doarme micuta mai ales ca o tot schimb cu capul iar patutul l-am pus in singurul loc disponibil din dormitor care s-a si nimerit cum zice si Malinas cu fata la usa si mai departe de geam .
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Olivia26 spune:
Anes
, te inteleg asa bine. Am avut si noi o perioada asa si simteam ca nu mai pot, mi-era teama ca nu vom rezista. Noroc ca si-a revenit inainte sa picam. Nu avea colici dar se trezea toata noaptea, plangea deees si nu reuseam sa-l alinam cu nimic. Vestea buna este ca e trecatoare perioada asta, incearca niste ceai ceiut de fenicul daca zici ca sunt colici si e o idee buna sa-i scoateti aerul inainte de somnic. Va pupam dulce si speram sa treaca cat mai repede.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
malinas spune:
Anes, incearca sa-l pui pe Remus pe burtica dupa ce papa, ca sa scoata aerul.Eu, cand nu reusesc sa-i scot aerul lui David, in special seara, cand e obosit, il pun pe burtica pe burta mea, ridicat cam la 45 de grade (adica eu stau rezemata deo perna) si il masez usor pe spate.In cel mult 2 minute scoate aerul.
Un gand bun pt Ginye 
si Stefanut 
.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
anca_27 spune:
| citat din mesajul lui criss703 eu una chiar nu m-am gandit cum doarme micuta mai ales ca o tot schimb cu capul iar patutul l-am pus in singurul loc disponibil din dormitor care s-a si nimerit cum zice si Malinas cu fata la usa si mai departe de geam . |
La fel doarme si zibe, cu fata spre usa si mai departe de geam.... ar mai fi un loc disponibil in camera, imediat pe peretele pe care e usa, s-o deschid inspre ea...dar cred c-atunci ar fi mai mult curent. O las asa, eventual, studiez ideea lui Malinas cu cristale si alte cele...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii
Poarta-ma, mami!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

criss703 spune:
Intrebare : fetele care alaptati si nu numai voua vi-a venit ciclu ?/ mie acum 1 luna (am fost cam dezamagita ca a venit asa repede dupa 12 sapt.) dar de atunci nimic de 30 zile , tot asa haotic va vine si voua ? nu am avut simptome specifice si nici in cantite mare dar a tinut vre-o 5-6 zile .
Criss
de
Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez
PovesteaNasterii
Amalia spune:
Criss mie mi-a venit prima data pe 27 decembrie, 5 zile..si ultima data! De atunci n-a mai venit
. Ce bine e fara..lasa sa nu mai vina o vreme.
| citat din mesajul lui criss703 Intrebare : fetele care alaptati si nu numai voua vi-a venit ciclu ?/ mie acum 1 luna (am fost cam dezamagita ca a venit asa repede dupa 12 sapt.) dar de atunci nimic de 30 zile , tot asa haotic va vine si voua ? nu am avut simptome specifice si nici in cantite mare dar a tinut vre-o 5-6 zile . Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008 PozePaulaSofia Botez PovesteaNasterii |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
lauramiron spune:
Amalia, eu am crezut ca fentez pana la final gripa, insa m-am inselat. Am facut sinuzita, si-am crezut c-o fentez si pe asta cumva fara medicamente....gresit! Azi efectiv n-am mai putut de durere, mai ales cand miscam capul sau ma aplecam, si-am fost la medic....de urgenta antibiotic
, cica ampicilina injectabil ....s-o creada ea! Mi-am luat ampicilina pastile, dar e musai sa iau antibiotic 10 zile. Medicul a zis ca pot alapta, prospectul zice ca nu
Deci nu stiu ce sa fac, si asa s-a dus mult din lapte saptamana asta cu boala, mai am un pic, iar daca 10 zile intrerup se duce de tot
Sunt foarte suparata, starea mea e jalnica.....deci trateaza-te corespunzator de la inceput. Daca esti racita serios, si mai ales cu sinuzita, atunci paracetamolul nu te trateaza! Sanatate multa
| citat din mesajul lui Amalia Fetelor, clar ma ia rau raceala...ma paste un pui de sinuzita...si intrebarea mea este: ar fi ok sa iau un paracetamol acum si eventual unul maine dimineata? Si pentru durerea crunta de cap pe care o am si pentru raceala..poate ma mai lasa... Se "pupa" cu alaptatul? Sau as putea sa iau altceva sa-mi mai treaca putin capul?..ca o tin de 3 zile cu durerea.. ![]() ![]() pozici noi Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
andreea_23 spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Sa va spun faza tare...in seara asta a plecat sotul la plimbare sa-si aeriseasca creierii. I-am zis sa-mi ia ceva bun. Vine acum 10 minute acasa, claxoneaza. Eu arunc copchilul din brate in pat si ma duc la masina. Portbagajul deschis, sotul imi zice sa il ajut. eu sar repede la portbagaj si apuc TARTA (v-am zis mai demult ca sun mare fan tarta cu lamaie si bezea) cand ma trezesc cu un bobarnac in cap de la sot. Eu nedumerita: ce e? El: nu vezi????? Langa tarta era o vaza de sticla, plina cu lalele (florile mele preferate). cine sa o vada??? Ca doar nu mananc lalele ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() Albumul meu POZE CU PRINTESA |
Tare faza

pai daca n-am casa sa-mi fac fengshui, acu s-o pun sa doarma-n baie c-acolo se potriveste cu nordul? Ai vostri bb cu dorm? Cat de fengshui-shui?