*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*
Raspunsuri - Pagina 14
Olivia26 spune:
Eliiiiiiiii, mamica blanda si iubitoare, m-ai facut sa plang de dragul vostru
Efectiv ti-am simtit sufletul plin de o iubire infinita.
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
lorellay spune:
Saru-mana de sfat...Ma duc sa ma pregatesc ca se trezeste maimuta, sper sa stea in portbebe, nu am mai pus-o pana acum.Daca nu o mananc.Tre sa ma duc, de azidim imi bat capul cand am aflat ca a batut Codrin doua fetite la gradi....si nici el nici fetitele nu vor sa spuna ce s-a intamplat Codrin nici lu' tati nu vrea sa-i spuna.

Trebuie sa ma duc eu...ca nu mai pot...ca io-s sef de trib...tineti-mi pumnii in marea aventura....
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
alra spune:
port bebe e scaun scoica ma?
pai in ala pui copchilu de la nastere, ce kg?
preferabil orientat invers fata de directia de mers ca in caz de accident au gatu inca moale.
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
babyzapi spune:
Lorellay drum bun si usor pana la pitesti, fara peripetii si sper sa-i placa Dianei in port-bebe. Al meu urla de nu se poate cand il pun in port-bebe, nu-i place deloc. Sper sa afli si ce s-a intamplat la gradi, care a fost motivul de a iesit cu bataita... 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
lorellay spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra port bebe e scaun scoica ma? pai in ala pui copchilu de la nastere, ce kg? preferabil orientat invers fata de directia de mers ca in caz de accident au gatu inca moale. ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
Nu..nu e scoica....
http://family.webshots.com/photo/1366448434068758017epdmKn
Uite aici...asa era Codrin mic...da nu mai stiu cat avea...
Sorana

de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
lauramiron spune:
Fetelor, multumesc pentru urari
Ieri dupa amiaza n-am mai intrat c-am avut serbare la gradinita la Rebeca, de 8 martie
A fost super distractiv, asa bine n-am mai ras de mult, au fost haiosi, serbarea a fost cu tema, toti au fost imbracati in tigani si tiganci, a fost frumos!
Daaa, grasanca mea are 3 luni, 8kg si 69cm
A dormit de aseara de la 21.30 pana dimineata la 6 cand a papat si apoi nani pana la 10
Eu am fost iesita sa-mi iau cadou de 8 martie
, abia ce-am venit, am hranit grasanca si am trimis-o afara cu bona, la nani. Ploua la noi, dar usor, punem husa pe carucior si tot sta afara!
Eu am o durere de cap de la sinuzita mea 
imi vine sa-mi dau cu capu-n zid
Si nu mi-a trecut cu shoppingul
Ma duc sa-l pun pe perna putin
Babyzapi, ce dulce e Rafael in cada mare
Si eu am cada exact la fel. Dar pune-i apa mai multa, sa-l scufunzi de tot.
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
Olivia26 spune:
Julia, si noi consideram bouncerul o super achizitie
Corina, tare faza cu tarta si lalelele 
Bertha

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
Olivia26 spune:
Laura, ce maruta e Cati
, sa va traiasca
Sorana, si noi l-am pus pe David de pe la o luna in marsupiu cu fata spre piept dar nu f des. Acum il punem sa vada lumea si-i placeee.
Ce dragut ca ati bagat bebeii in cada cred ca diseara o facem si noi.
Olivia
de
Made in the Holy Land

Amalia spune:
Manumanu tare scumpi sunt frumosii tai!
Sa aveti parte de un botez reusit duminica! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu Acum mai incarc niste pozici la semnatura. Sunt si unele mai vechi dar dragutze, ca sa vedeti cat de mica era Anastasia! Duminica avem botezul, sa ne tineti pumnii! manu mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Bertha am vazut pozele cu frumosii tai!
Mi-au placut foarte mult!
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)