*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (29)*
Raspunsuri - Pagina 13
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Ramo, s-o fi iritat putin, si eu azi dimineata am vazut la poponetz niste bubitze mici... l-am dat cu eosina de aia...ii trec f repede de la ea...motivul eu zic ca e crema ..adica firma cremei cu oxid de zinc..asta in cazul nostru. pana ieri am folosit pasta fissan, f buna(in cazul nostru)... ieri am inceput crema de fund de la Nivea, cadou de la niste prieteni care ne-au vizitat dupa nastere ca mi se terminase aia ce o foloseam si azi dimi avea bubite...e clar crema ..nu-l mai dau cu nivea... mami de Thomas |
Daca ma gandesc bine, doar de cateva zile o dau cu galbenele...o sa vad iar cu cea cu zinc....dar a coincis si cu schimbarea pameprsilor.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
oceanborn spune:
Acum ca ma gandeam la creme de fund, mi-am dat seama ce disperati am fost pe perioada sarcinii , eu si sotul...pana si pampersi marimea 3 mai avem o cutie de 180buc, cumparate atunci, creme si alte cosmetice la fel mai avem...bine, toate le-am studiat bine sa aiba termen de valabilitate...
de aproape 3 luni am cumparat doar 1 pachet de pampersi marimea 2,din care am folosit jumatate , ser fiziologic saptamana asta si servetele umede
, picaturi si alte cele de la farma , nu se pun..
si cu toate astea nu ne-am pacalit tinand cont ca eram necunoscatori in domeniu, vreo 2 randuri de hainute nu a purtat Thomas , in rest am folosit tot ce am luat..si inca mai folosim![]()
mami de Thomas
babyzapi spune:
Ramo si Olivia 
Oceanborn multumim
. Bafta la eco!
Eliza
dulce pe bebe Balacila vorbarila
mic si dragalas.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
Darling_ spune:
Intru si eu pe fuga ca nu-mi vad capul. A plecat mama si tr sa ma reorganizez. Trebuie sa-i zic lui Elilov ca m-am topit dupa filmulet si mi-a placut tare mult cum ii vorbeste mami lui balacila. Dar nu numai eu am fost incantata ci si Eduard care atunci cand l-a auzit a tacut brusc a ascultat atent si apoi a inceput si el sa discute, probabil era ceva de adaugat
.Se vede ca bebe Dimitrie e un adevarat lider, a mobilizat toti cozonaceii
.
Adriana mamica de Eduard (09.12.2008)
http://family.webshots.com/photo/2360933530103785880PQnqUK
babyzapi spune:
Bertha si Criss
m-am amuzat teribil la faza cu prezervativele 
Criss
fatooooo, eu vin la petzit cu fi-miu
, frumoasa foc Paula Sofia
, mai ales in ultima pozica unde zici ca sta la plaja m-a dat gata!
Malinas pupam bebe David
rasfatat la baita. Cum a dormit aseara dupa joaca in cada? Al meu a papat fara scandalul cu care ne obisnuise si a adormit foarte repede. Dar in rest...am avut aceleasi treziri dese.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela
fericita de
Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si
ISABELA
Povestea nasterii
lorellay spune:
fetele...help
Diana face pe 10 4 luni..o pot pune AZI in port bebe?
Trebuie sa ma duc la Pitesti si nu pot merge cu caruciorul in maxi-taxi.In brate e cam grea.
Trebuie sa merg ca am probleme cu Codrin...si vreau sa-l iau eu de la gradi.
Deci o pot pune?E prea mica?Nu mai stiu pe Codrin la cate luni l-am pus.
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Olivia26 spune:
Oceanborn
, Criss
, va multumim mult ca v-ati facut timp sa ne cititi povestea 

Criss, uite asa face David cand o vede pe Paula 

Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 noiembrie 2008 
Made in the Holy Land

Sunt baiat mare Poze de la 3 luni
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
lauramiron spune:

Ma.....faza cu patrunjelul e de coma

De unde le scoti, ma fata?! Si aia cu reclama la pampers....la fel si eu, la cat mi-am rupt spatele s-o haburc si s-o car, io mai stiu cand a fost primul pas??!
Te pup, esti super tare
P.s Si io-s din categoria astora de-o descrii tu, Diamisha....n-am intors repede la birou si nu regret o clipa!
| Citat: |
| citat din mesajul lui alra malinas, o parte din ce voiam eu sa zic a zis si diamisha, restul ne explica dandusa aaa, cum sa incep ... depinde mult ce iti aduce in plus serviciul respectv. eu de exemplu as sta gratis acasa si nu ne-am fi permis casa in care stam ci chirie sau ceva foarte mic, ceea ce pe termen lung ar fi fost rau si pentru noi si pentru copii. apoi depinde si de "normalitate" - in belgia "normalitate" e sa incepi serviciul dupa 15 saptamani (in franta si olanda la fel) in romania nu e. oamenii zic tot timpul ca ei nu ar concepe sa faca x daca pentru ei aia nu e "normalitate". un belgian sau olandez de ex ar zice ca nu ar concepe sa lucreze gratis peste program, dar daca la toate firmele s-ar practica lucrul asta ar face-o fara probleme. aaa, de pierdut pierzi insa nu ce crezi tu ca copiii nu sunt ca in reclamele de la pampers sa inceapa sa mearga asa deodata si sa zica "patrunjel" din prima. pierzi timp de calitate cu el, vii acasa obosita si apoi efortul e mult mai mare sa te joci cu el sau sa ai grija de el si nu mai e la fel de placut cand esti obosit si tracasat. dar tot stai seara la masa impreuna, ii faci baie, zici o poveste, il culci si ai si weekendurile si concediile. nu e dracul asa negru pe cat pare. revenind la "normalitate", daca reincepi repede intr-o tara in care se sta 2 ani acasa asteapta-te la comentarii ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008) Vacanta cu Laura in Romania |
_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo
oceanborn spune:
Lorellay, eu stiu ca port bebe, se folosesc de la 0 cam pana pe la 9 kg..ma gandesc ca poti linistita sa o pui in el..mai ales ca-si tine si caputul , nu vad nici o pb...
mami de Thomas
BraveGirl spune:
Lorellay, de ca sa nu o poti pune in port bebe? noi avem unul care merge de la nastere, singura conditie e sa aiba bebe pesete 3,5kg. Acum ca isi tine capul, o pot pune cu spatele la mine. Inainte putea fi pusa doar cu fata la mine, si avea capul tinut de suportul de la port bebe.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA