Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (282)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Adi, felicitari pt sarcina! Sa fie intr-un ceas bun!!!
Mai, ce e cu avalansa asta de bebici??? Acum, daca va aud pe voi, parca imi vine si mie cheful, dar ma potolesc repede. La noi nu e cazul deocamdata de bb2. Mai asteptam.

anca si Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

[purple]Buna si de la mami de Tudorica vaccinica![/purple]

Tocmai ne-am intors de la doctor, am facut doza 2 de Prevenar si a plans mititelul de cum am parcat masina in fata cabinetului…are o memorie fantastica, cand ajungem intr-un loc unde am mai fost si ii place rade cand ajungem la unul care ii provoaca amintiri neplacute pune botic…
M-a cam speriat dr pt ca mi-a zis de un copilas care a doua zi dupa Prevenar a vomat, a avut febra si scaune moi si a ajuns in spital. Zicea si ea ca nu crede ca e de la vaccin dar se pare ca nici analizele copilului nu indicau vreun virus…in fine Tudor la prima doza nu a avut nimic sper ca si la a doua sa fie ok.

M-ati zapacit cu testul ala…ce conteaza cine l-a pus si de ce, cine a dat rezultatele si cine nu….fiecare face cum considera si cred ca ati pierdut prea mult timp pe tema asta

Sim esti cea mai tare daca masina are capacitate de 5 km…pe minut?

Luy dar cum de adoarme MARIA asa tarziu? Tudor la 9 pica frant si la 7 e in picioare cu o energie debordanta in el..
Rox, Erina am luat stikere cu personajele Disney si stampilute si un fel de puzzle de lemn...de fapt reprezinta un peisaj rustic cu animale si are mai multe lacasuri in care se plaseaza personajele...greu cu explicatul asta...important e ca ne-am jucat si ne-am distrat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui sim_stoian

Adi, nici nu mai stiu daca ti-am zis felicitari sau nu, asa ca mai sigur scriu: felicitari si sarcina usoara.

Pe mine sincer inca ma strange in spate cand ma gandesc la un bb2, Stefan e extrem de energic si nu cred ca as face fata la 2 deocamdata. Mai asteptam vreo 2 ani.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

Sim, multumesc. Pe mine ma ingrozea gandul sa ajunga Lisa la 4-5 ani si sa ma apuc atunci de bb, cand totul e calm, rutinat, uitat . Nu ne asteptam sa se intample asa de usor, avand in vedere cat ne-am stresat pana am avut-o pe Lisa, dar ne bucuram enorm ca nu a trebuit sa mai trecem o data prin stresul de 2 ani!

Spor la mucenicizat

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata!

Sunt socata! Energia a vrut cheia de la camara unde am detergentii + medicamentele. I-am dat-o ca nu m-am gandit c-o poate descuia. Nu numai ca a descuiat usa, dar a luat balsamult de rufe, a deschis sertarul de la masina de la spalat si a venit la mine cu balsamul si mi-a aratat ca trebuie sa-l bag in sertaras . Deci am confiscat cheia!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata si de la noi!

Erina avem olita de asta vara..la inceput era incantata,a facut de cateva ori,dupa aceea pauza...acum nu vrea sa stea pe ea,dar cred ca e prea devreme si nu o fortez..Cand vine caldura o s-o las fara pampers ziua,poate atunci spune si-o sa vrea la olita

Annisia nu mai sta pe ganduri,poate vine o fetita

La noi e un soareee..cum se trezeste si papa Miru,iesim afara...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Neata si de la noi!

Erina avem olita de asta vara..la inceput era incantata,a facut de cateva ori,dupa aceea pauza...acum nu vrea sa stea pe ea,dar cred ca e prea devreme si nu o fortez..Cand vine caldura o s-o las fara pampers ziua,poate atunci spune si-o sa vrea la olita

Annisia nu mai sta pe ganduri,poate vine o fetita

La noi e un soareee..cum se trezeste si papa Miru,iesim afara...

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Macar voi sa va bucurati de soare la la noi e ploaie sau A..PAAAA cum spune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Azi am avut serbare la gradi pentru Ziua Mamei, a fost tare frumos. O sa pun poze mai tarziu. Alex a ramas suparata ca nu pleaca si ea acasa cu mine, din pacate nu prea aveam cum ca azi imi propusesem program de stimulari cu Andrei si cat doarme el ordine si redecorare. Sunt in faza de redecorare, nu stiu ce m-a apucat, dar simt ca ma sufoc daca nu schimb ceva prin casa si daca nu e ordine perfecta.

Andrei a fost tare fericit ca am venit acasa, atata a ras. Mai nou imi arata gura (a mea, evident!), raspunde din ce in ce mai des la nume, iti arata "nu e" cu mainile cand nu e si vrea ceva sau cand nu merge ceva, si azi mi-a si dat cateva obiecte. Nu aratam sarpele dar ii ne place sa sasaim nevoie mare cum auzim cuvantul. Eu personal vad progrese la el si numai cu putinul exersat cu mine.

Hai sa dau o raita repejor si sa ma pun pe treaba inainte sa ma ia somnul, aseara am ajuns pe la 2 jumate de la chef si am dormit atat de adanc incat m-am trezit in aceeasi pozitie. Si nu, nu am baut mai mult de 2 beri si o votca mica.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Melania si la noi a plouat aseara..Ii dorim lui Tudor sa nu aiba reactii la vaccin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Azi am avut serbare la gradi pentru Ziua Mamei, a fost tare frumos. O sa pun poze mai tarziu. Alex a ramas suparata ca nu pleaca si ea acasa cu mine, din pacate nu prea aveam cum ca azi imi propusesem program de stimulari cu Andrei si cat doarme el ordine si redecorare. Sunt in faza de redecorare, nu stiu ce m-a apucat, dar simt ca ma sufoc daca nu schimb ceva prin casa si daca nu e ordine perfecta.

Andrei a fost tare fericit ca am venit acasa, atata a ras. Mai nou imi arata gura (a mea, evident!), raspunde din ce in ce mai des la nume, iti arata "nu e" cu mainile cand nu e si vrea ceva sau cand nu merge ceva, si azi mi-a si dat cateva obiecte. Nu aratam sarpele dar ii ne place sa sasaim nevoie mare cum auzim cuvantul. Eu personal vad progrese la el si numai cu putinul exersat cu mine.

Hai sa dau o raita repejor si sa ma pun pe treaba inainte sa ma ia somnul, aseara am ajuns pe la 2 jumate de la chef si am dormit atat de adanc incat m-am trezit in aceeasi pozitie. Si nu, nu am baut mai mult de 2 beri si o votca mica.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Cred ca ai fost tare emotionata la serbare!

Spor la treaba!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Ca fapt divers, aici http://entertainment.webshots.com/photo/2255361420061996643djdINq
puteti s-o vedeti pe nazdravana mea!

Ai niste copii tare frumosi, sa-ti traiasca sanatosi! Olivia pare ca a crescut tare mult de ultima data cand ne-ai aratat-o. Tu parca te-ai intors la serviciu, nu? Olivia sta cu bunica ei acasa?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput