Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (282)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Nenica, mie mi s-a pus pata acum, de dimineata, ca mai vreau un bebe. Nu stiu ce m-a apucat, zau. Noroc ca nu e al meu acasa si am timp sa ma razgandesc pana deseara... Hihihihihi...

Si ce faci daca nu te razgandesti pana deseara? (e retorica intrebarea, daaa?)

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

'neata!

Sunt socata! Energia a vrut cheia de la camara unde am detergentii + medicamentele. I-am dat-o ca nu m-am gandit c-o poate descuia. Nu numai ca a descuiat usa, dar a luat balsamult de rufe, a deschis sertarul de la masina de la spalat si a venit la mine cu balsamul si mi-a aratat ca trebuie sa-l bag in sertaras . Deci am confiscat cheia!

Si tu in loc sa fii bucuroasa ca ai trecut o sarcina a ta in lista ei de treburi!
Energia destepta si harnica!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Parerea mea este ca e irelevant cine a pus testul, nu cred ca vrut sa faca rau nimanui. Pot sa iti spun ca daca nu il punea, l-as fi pus eu o saptamana mai tarziu cand am fost la psiholog. Si una peste alta, dincolo de isteria initiala, mie mi-a fost util sa stiu ce avem de recuperat si pe ce sa pun accent.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Faceti o scurta pauza de capitol nou? Va rog!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Va invit sa continuati discutia aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Emma, multa bafta la reumatolog. Sper sa fie ceva minor.
Pe mine tot ma doare gitul. Sotul a gasit cauza. Oare am mai scris???...cica sa o mutam pe Daria in patut ca eu dorm prea pe margibnea patului, pe o scindura...
Nici aici nu e vreme grozava dar cred ca noi vom iesi mai tirziu. Am fost si ieri afara pe vijelia aia...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

well....inflamatie de menisc. suna urat nu? yeap. asta e tre sa fac un tratament si daca nu da inapoi durerea cica urmatorul pas e RMN la Iasi care cica costa 5 mil. Am ramas shocky! Speram sa fie bine!

--------------------

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput