Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (282)
Raspunsuri - Pagina 19
aeperju spune:
Ufff, s-a trezit Andrei cu noaptea-n cap. Neaparat Erina o big coffee ca-mi pica ochii-n gura de somn. Ma duc azi la un reumatolog sa vad ce-mi zice cu piciorul meu ca ma doar in continuu. Afara ploua, e frig si e urat tare.
O zi buna tuturor!
-----------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Erina spune:
Emma, multa bafta la reumatolog.
Sper sa fie ceva minor.
Pe mine tot ma doare gitul. Sotul a gasit cauza. Oare am mai scris???...cica sa o mutam pe Daria in patut ca eu dorm prea pe margibnea patului, pe o scindura...
Nici aici nu e vreme grozava dar cred ca noi vom iesi mai tirziu. Am fost si ieri afara pe vijelia aia...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Era un ovar afurisit... |
Iaca din ovarul ala afurisit au iesit doi copii superbi...sau poate au iesit din alalaltu', ne-afurisitu'!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Gabitz are niste probleme care o tin departe de calcualtor Am sunat-o pe Amar si i-am zis ca a strigat Yaia catalogul - a zis ca Oana e plina de energie si n-o prea lasa sa faca nimic altceva. Oricum a pus fata deja monopol pe calculator |
Eu sper sa nu fie ceva grav la Gabitz si sa treaca repede!
Si asa, ma ajuti cu strigatul catalogului...

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina de asemenea se mai recomandau la alta dicutie Miele. |
Eu am Miele. E nemteasca, cica e cea mai buna de pe piata...dar e cam scumpa! Noi avem de cea cu cuva in forma de fagure de miere. Sunt super multumita de ea!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui aeperju Ma duc azi la un reumatolog sa vad ce-mi zice cu piciorul meu ca ma doar in continuu. |
Sa vii cu vesti bune de acolo, daaa? Tin pumnii!
Poze
Yaia spune:
Acum, ca am terminat cu raspunsurile din urma, sa vad dau si binete, ca asa-i frumos: Buna dimineata!
Poze
cecilia L spune:
Buna dinmineata si de la noi,multumim, Erina si Sabina de cafeluta.
Diwana, special pt tine, ultima realizare a lui C este sa bea singur din canuta sau pahar(fara sa verse pe el continutul), daca am timp pun si dovada deseara.
si sa lege cuvintele, innainte spunea doar mama me sau asemanaor, de cand cu dana dotola, a devenit un obicei sa lege doua cuvinte, bebe sasu, sasa(bebe a lui nasu si nasa), azi chiar a spus ''si'' aionuu(avionul) si .....nu am inteles ce ....si da spune si el in engleza cateva cuvinte, nu l-am invatat eu, cu beby E.......
Mad ni s-a dus primul CD(falit) si nu am apucat sa-l copiez

, e jale mare ca nu mai are baby istain(asa spune el)
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
alinkav spune:

Multumesc fetelor de cuvintele frumoase adresate atat mie cat si puitilor mei!Nu le prea merit, dar va multumesc oricum!

Pe viitor, nu va mai alegeti ca baba ziua de 5, hihi ca mereu de ziua mea ba ploua, ba e vremea mohorata!
Verificat in fiecare an, de vreo 16 ani incoace!
Luy, multumesc frumos de felicitare, ce haios...sunt happy
!
Ca fapt divers, aici http://entertainment.webshots.com/photo/2255361420061996643djdINq
puteti s-o vedeti pe nazdravana mea!Apropos, ultimul filmulet din album e facut ieri la serbarea lui fii-miu cu ocazia zilei de 8 Martie, ne-au facut un cadou atat de frumos, ca ma uit si acum cu emotie peste el...
Multa sanatate copiilor bolnaviori!!!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Annisia spune:
Nenica, mie mi s-a pus pata acum, de dimineata, ca mai vreau un bebe. Nu stiu ce m-a apucat, zau. Noroc ca nu e al meu acasa si am timp sa ma razgandesc pana deseara... Hihihihihi...
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic