Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (282)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Ah, uite ca m-am ales si cu un pupic de noapte buna
Somn usor, diwana, ai grija ce visezi, ca-s periculoase www.youtube.com/watch?v=FAQcgIhgzvQ" target="_blank">masinile astea de spalat.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poznaso! Pai daca as avea de unde sa iau o masina de aia, crezi ca acum mai eram pe net cautand variantele neimbunatatite?

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ah, ca mi-am adus aminte: si baba mea tot azi a fost, ca-s nascuta pe 5.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Ah, ca mi-am adus aminte: si baba mea tot azi a fost, ca-s nascuta pe 5.

Era sa-mi dai un atac de cord. Vreo 2-3 secunde m-am speriat ca ti-am ratat ziua de nastere . Ca sa vezi ce inseamna oboseala!

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Is ca baba din banc (dupa ce a stat 20 de ani la inchisoare, la eliberare, s-a oprit in poarta inchisorii sa mai povesteasca oleaca cu colega de celula )

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Acum chiar am plecat, ca dau cu gura de tastatura. Culca-te si tu mamico . Inca un

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata!
Dau cafea naegra cu un pic de lapte.
Unde esti Teo, sa preiei?:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Dau cafea, capuccino, ceai!!!

Sim pe linga ca e frumos e si tare istet Stefan. Auzi la el sa zica how do you do.
Eu am decis sa astept cu engleza la Daria. Ne mai jucam cu numerele si alte chestii usore. Deocamdata zice doar ball la minge.
Eu ma uitam ieri la ea ce usor face asocieri si ce bine se face inteleasa si e clar ca gradinita ar fi foarte buna pentru ea (mai putin imbolnavirile dar sper sa aiba imunitatea foarte buna pina atunci). La locurile de joaca am vazut ca incepe sa ii imite pe ceilalti copii iar cind ne jucam impreuna urmeaza orice comanda: ne aseza, punem cerealele in castron, mutam cuburile aici. Cred ca va fi mai mare dragul sa se lucreze cu ea.

Diwana, imi place cind vii cu postari. Esti tare tonica. Hai cu ambitia!!! (iti spun tie poate ma mobilizez si eu).

Prisi cum mai esti azi?

Roxana sper ca party-ul era la cumatra Teo. Scrie-ne Daca e bine ca ea nu vrea sa ne spuna nimic.

Alinkav, e minunat ca Olivia vorbeste si rusa. Cum a spus si Ramonaiani e bine ca puiutul sa invete unde se foloseste o limba si unde cealalta.
La party-ul de un an al dulcetelelor si papanasilor ti-am spus ca mi se pare ca detectez un mic accent-ceea ce m-a bucurat pentru ca si eu vorbesc moldoveneste.

Luy, cursul Pimsleur e foarte bun. Asa am invatat eu Japoneza. Pupam indragostita de puzzle-uri.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Sabina, vad ca ai dat tu prima cafeaua. cu cit mai multa cu atit mai bine!!!

Sa stii ca am crezut ca ai pus tu linkul pentru ca parca a scris cineva ca l-ai pus tu. Trebuie sa recunosc ca daca scrieti mult eu citesc asa mai pe diagonala. Poate nu am inteles bine...

Mergi la inceput

Diwana, eu am doua Whirpool si desi am auzit ca a fost lume nemultumita de ele eu nu am probleme. Au mai nou un model cu functia eco.
Si despre Gorenje am auzit ca sunt foarte bune, de asemenea se mai recomandau la alta dicutie Miele.

Mergi la inceput

Daria se uita la Franklin. Fug si eu la treburi-offf, mereu sunt atitea de facut in casa si mi se pare ca nu ma ocup cit ar trebui de ea.
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput