Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (282)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Sim, ma bucur ca sunteti bine. Sa ne mai pui poze cu Stefan. E frumos cand vezi ca incep copiii sa vorbeasca, nu e cazul nostru inca, dar imi imaginez. Chiar acum ma uitam pe net la masini de spalat si am vazut una Gorenje. Deci tu ti-ai cauta una mai incapatoare . Merci de raspuns.

Luy, ia spune-i ca lui Chitzi ii e somn si ca merge la culcare

Eu in fiecare an uit de babe. Sotul si-o alege mereu in 9 fiindca atunci e ziua lui.

Marunzika, am tras un oki rapid prin pozele Energiei. E tare dragalasa. Are niste ochi frumosi . Am vazut-o costumata in leut. Deci tu erai cea ascunsa dupa masca aia . Sper sa termin si eu de vizionat pozele, mai ales ca vreau sa iti vad si creatiile

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Am terminat de vazut pozele cu Energia. Mi-au placut mult . Imi place si printesa si mamica printesei care e o slaba si o frumoasa, si imi place si casuta voastra. Mi se pare ca e atat de calda si de relaxanta . Mi-a placut tot, tot

Gabriela ce mai faceti? Poate dupa ce da caldura, reusim si noi sa ne vedem.

Acum pot sa continui sa ma uit la masini de spalat. Cred ca numai cuve si Led-uri, si programe antisifonare o sa visez toata noaptea

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gata, a reusit sotul s-o culce, nu fara proteste din partea ei, insa. Dar dupa ce a luat-o in brate si-a leganat-o vreo 10 minute pe muzica, a reusit s-o biruie

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Mariana, multumesc pt link, l-am salvat si am citit introducerea . Maine trec mai departe, acum nu ma simt in stare sa retin ceva. O sa va tin la curent cu progresele ( sper sa fie ).
Erina, multumesc pt sugestie, o sa-i dau sarcina sotului sa caute daca nu merge metoda propusa de Mariana

Mergi la inceput

Sim, e grozav Stefan Abia astept sa-l revad, poate reusim si noi sa ne intalnim intr-un weekend, mai povestim de una-de alta.

Mergi la inceput

Luy, te pup de noapte buna, ca am ramas singurele cucuvele

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Vad ca diwana s-a culcat, asta inseamna ca am ramas eu aici sa umplu capitolul - oare la ce pagina suntem ?

Nici nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund, ca ati scris ceva de aseara.

Am vazut leutzul dulce din Germanica si pe mamica ei cea frumoasa si talentata . Inca nu am apucat sa vad toate pozele ( am luat-o de la coada la cap ) pt ca mi se incarca greu. Asa ca o sa te rog sa mai lasi mailul cateva zile, sa o admir si eu pe Energia in actiune in toate pozele.

Mergi la inceput

Luy inca nu m-am culcat, caut masini de spalat

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput

Ah, uite ca m-am ales si cu un pupic de noapte buna
Somn usor, diwana, ai grija ce visezi, ca-s periculoase www.youtube.com/watch?v=FAQcgIhgzvQ" target="_blank">masinile astea de spalat.

Mergi la inceput

Draga mea Luy, abandonez cauza, asa ca acum chiar plec la culcare. Noapte buna.

filmulete Rares

Piticul se face mare

Mergi la inceput