Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (282)
Raspunsuri - Pagina 16
diwana spune:
Unora le zic deja Noapte buna
, ca eu iar apar la spartul targului.
Prisi, offf s-au adunat toate pe capul vostru. Sper sa nu fie nimic grav nici la Miru, nici la tine. Sa aveti o noapte linistita 
Roxana, de acum "oficial iti merge bine"
. Bine ca ai scapat cu interviul
. Ma gandeam eu ca aia vor sa te intrebe. Sper sa vezi rezultatele pe care le doresti cat de curand la Andrei 
Mandarinuta, nu vreau sa stiu ce va face Antonia cand nu-si va gasi haine care sa-i placa ![]()
Noi azi n-am iesit afara, nu mi-a placut vremea de afara.
Greyeras, sper sa te obisnuiesti cu ochelarii. Ar trebui sa merg si eu la oftalmolog, dar n-am chef de purtat ochelari, si inca nu mi-am adunat curajul sa aud confirmarea a ceea ce stiu.
Lavinia, felicitari pt. control. La cat de necajita erai mai demult ca nu mananca Miru, e bine ca si greutate 
Tu ai pus reteta de la clatitele banatene pe mail? M-am apucat sa le fac, dar am uitat cum se amesteca ingredientele si n-am putut sa dau drumul la calculator ca era zmeul prin preajma, asa ca le-am facut din memorie. Daca as fi stiut dinainte ca nu voi da drumul la calculator, m-as fi chinuit sa retin reteta, asa ..... Daca va zic cum am facut eu va stricati de ras. E cam departe de original, insa au iesit bune si dupa reteta mea personala. Poate o brevetez
. pe langa faptul ca am inversat destule, am si uitat sa pun smantana, desi stiam ca trebuie
(asta ca sa va imaginati cam ce am facut eu)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
sim_stoian spune:
Seara buna!
Cam rarut cu scrisul, dar asta e. Pentru ca tot se apropie 9 martie, uitati un link spre o reteta de mucenici in poze facute de mine anul trecut. Am pus linkul si atunci cred, dar poate sunt doritoare noi.
Adi, nici nu mai stiu daca ti-am zis felicitari sau nu, asa ca mai sigur scriu: felicitari si sarcina usoara. 
Pe mine sincer inca ma strange in spate cand ma gandesc la un bb2, Stefan e extrem de energic si nu cred ca as face fata la 2 deocamdata. Mai asteptam vreo 2 ani.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Stefan si-a dat drumul la vorba binisor in ultima saptamana, a inceput sa spuna franturi de propozitii in engleza, bineinteles: 'down on the carpet' (pronuntia nu a fost absolut exacta), Humpty - Dumpty (dintr-un cantecel), numele unor colegi de la gradi si ... ultima chestie : 'how do you do'
. Pe asta nu stiu cum a reusit s-o spuna, probabil ca ii vine usor. A mai invatat sa faca si bezele, e mortal cand se apuca de facut pa-pa si trimis bezele
.
Jurnal de calatorii
luy spune:
La multi ani, Alina ! 
Sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta frumoasa si fiecare zi sa-ti aduca bucurie !
Noi iti trimitem un mare buchet de 

, alaturi de www.flickr.com/photos/septoct2007/3330980973/" target="_blank">un cadou special 
Multumim ca ne-ai mai scris despre frumoasa Olivia cea biligva ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
diwana spune:
Si eu am "suspectat-o" pe Andreea11 (inca tot nu-s convinsa 100% ca n-a fost ea) ca a pus testul. Io n-am inteles de ce a preferat sa fie anonima persoana. Nici n-am bagat de seama la inceput, am crezut ca o fost o scapare neintentionata ca nu s-a prezentat, acum stiu ca nu e asa
. Din partea mea putea si sa se prezinte 
Lavinia, iti multumesc de raspunsul la problema mea cu masina. Cred ca Indesit sau Whirlpool o sa iau. Ce ziceti sa ma uit dupa una cu 1200 de rotatii si incarcare 6 kg., sau sunt mofturi? Adica se simte vreo diferenta fata de cele cu 800-1000 rotatii si capacitate 5 kg?
Mariana, cred ca e normal sa nu mai fii asa atenta la a-2-a sarcina, nu mai ai timp, iti ocupa timpul rezultatul primei sarcini
. Si eu sunt socata de cat de multe am uitat 
Asa, eu nu ma stresez deloc cu olita, inca, cred ca pe la inceputul verii o sa iau mai in serios relatia lui fiu-meu cu olita.
Cecilia sa-mi zici daca functioneaza bicicleta. Sunt o grasa si ma apuca depresia (macar daca ar putea lupta cu comoditatea mea
, dar amarata mea de depresie, desi serioasa si dureroasa, e tare slaba de inger si nu se ridica la nivelul superior al comoditatii mele
)
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
sim_stoian spune:
Mai zabovesc putin pe aici.
Alina
Diwana, eu am masina de spalat Gorenje de 4 ani si sunt extrem de multumita de ea. Are capacitate de 5 km si 1200 rotatii, dar vreau una de 6 sau 7 kg ca asta nu mai face fata
.
Jurnal de calatorii
luy spune:
Ia sa va zic si eu "Buna seara !", fata mea e calare pe mine si nu vrea sa se culce 
Si bineinteles ca-mi cere "Chitzi", sa-i pun filmuletul cu masinuta ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
sim_stoian spune:
Apropo de test, eu una nici nu m-am obosit sa il fac pentru Stefan, nu ii vad rostul. El nu se omoara cu vorbitul, cel putin pana saptamana trecuta, dar face alte lucruri. Sincer, cred ca fiecare copil are propriul ritm si nu pot fi incadrati in tipare. Am citit si ce scrie in Capraru ca ar trebui sa faca la varsta asta si va asigur ca nu le face pe toate. Si ce? O sa le faca atunci cand va vrea. Nici macar nu inteleg de ce a tinut mortis o mamica sa il trimita pe mailul comun si nu oricum, ci anonim. La ce i-a ajutat? Nu a reusit sa starneasca decat temeri si ganduri negative in mare majoritate.
Acestea fiind zise, ma duc la nani.
Jurnal de calatorii
luy spune:
M-a omorat, acu' tipa "bage", vrea sa faca puzzle 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )