Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (282)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Luy eu am invatat germana la scoala , ca doar am facut scoala germana si apoi liceul si in cele din urma facultatea cu predare in limba germana si apoi am fost si cu o bursa prin Germania in Darmstadt (acolo unde este Ramonaiani) si pot s aiti spun ca este o limba a naibii de grea si pe care degeaba o inveti daca nu o sa o folosesti constant. Eu dupa peste 17 ani de scoala cu predare in limba germana, acum spre rusinea mea nu mai stiu aproape nimic si asta pentru ca nu am mai vorbit deloc germana de cand am terminat facultatea, adica de prin 2004. Am incercat acum putin timp sa vorbesc cu un client in germana si mi-am dat seama ca bat campii si am trecut imediat pe engleza, nu de alta dar nu vroiam sa ma fac de ras. In schimb, scriu cu mult mai corect in germana decat in romana

Ia sa-i zici sotului tau ca am zis eu ca iti trebuie vreo 2 saptamani in Germania pt. a exersa putin germana. Ca daca scrii mai bine in germana decat in romana, in conditiile in care tu scrii foarte corect in romana, atunci e doar o chestiune de exercitiu ca sa-ti amintesti ceva vocabular si esti ca noua in germana. In plus, poti sa-i mai spui sotului tau ca pe la 3 si pe la 6 luni de sarcina se recomanda calatorii pt. suflet si trup, ca dupa ce vine bebe2 sau bebeii2-3, mamica nu mai are cum sa calatoreasca linistita. Iar mama ta ar trebui sa stea in timpul asta cu Mario, ca asa am zis eu.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

e o idee buna...sa vedem cum ma simt cand o mai inainta sarcina

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Eu va urez o seara buna fetelor! Ma simt cam ametita de la ochelari, incerc sa ma obisnuiesc cu ei. Ma simt cam dezamagaita ca trebuie sa port iar, bine ca nu sunt permanenti.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Greyeras, sunt sigura ca nu e asa rau cu ochelarii. Cat despre "a mea", sigur tot in parc a auzit fata.

Eu va pup si va doresc noapte buna! Am culcat baiatul si plec la un party.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Noapte linistita Greyeras.
Ce bine ca s-a obisnuit Adelina cu olita. Cred ca o sa ii iau si eu un apentru aici Darei. Ma gindesc ca daca o pun pe reductor trebuie sa stau sa o sustin sa nu cada.

Pe site unde am vazut eu scaunele si masa parca 90 si de Ron scaunul si 170 si de Ron masa.

Abi astept sa vina simbata sa vad ce gasesc.

Danuta multumim pentru aprecieri. Ma insel sau Miruna face la olita de mult timp?

Sabina si eu ma gindeam ca tu ai pus testul. Eu nu am scris rezultatul dariei tocmai pentru a evita reactii de orice fel dar mai ales pentru ca am trecut cu da si unele lucruri pe care Daria a avut ocazia sa le faca odata sau de doua ori.

O noapte linistita tuturor! Am fugit la

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Buna seara. Scriu si eu rapid, ca ma cam doare burta si vreau sa ma intind in pat.
Asadar:
Din cate mi-a zis mie, Gabitz are niste probleme care o tin departe de calcualtor ( si sper sa le rezolvi repede sa te intorci pe forum)
Am sunat-o pe Amar si i-am zis ca a strigat Yaia catalogul - a zis ca Oana e plina de energie si n-o prea lasa sa faca nimic altceva. Oricum a pus fata deja monopol pe calculator ... A promis ca o sa intre sa ne salute .

Dupa ce i-a trecut starea nasoala de febra / gripa / muci, mandra mea a ramas cu rasfatul din zilele alea nasoale. Ieri a mancat pufuleti si lapte, azi a cerut lapte si-a mancat biscuiti cu biscuiti . Supa a fost cah, pestele la fel, banana a mirosit-o nitel, dar cam atata . In supermarket insa a inceput sa urle de foame, si a trebuit sa-i dam o chifla sa o roada .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui betty78
merci, merci de invitatie...pai cum sa ma deranjeze, poate doar sa ma pregatesca pentru ce urmeaza
azi ma gandeam ca am uitat cum a fost sarcina precedenta; chiar am uitat cand s-a miscat prima oara Mario...si pe atunci mi se parea cel mai important eveniment din lume si imi spuneam ca nu o sa uit niciodata. In concluzie cum e sa fii insarcinata?

La a doua sarcina am tinut minte cand a miscat prima data ca s-a intamplat exact in seara de Craciun. Si eu am uitat la Eliza cand fuse asta . Noroc ca am multe chestii notate prin carticele si jurnale, ca m-a intrebat o amica cand am inceput diversificarea si n-am stiut pe derost .
Prinsa mereu cu Eliza, realizez ca n uma bucur destu lde toate miscarile pe care le face bb in burtica. Ma cam shucaresc uneori, ca tipa noaptea Eliza dupa lapte asa de tare, ca-l scoala si pe bb, si cand vin inapoi in pat, incepe astalaltu sa dea de stire ca e si el un ins mic pe-acolo .

Ca va plangeati e kile - pai eu deja am ajuns la 75, cat aveam cand am nascut-o pe Eliza . Si mai am o groaza pana pe 26 iunie . Deja ma gandesc cate vergeturi or sa imi apara pe burta (aveam vreo 3 dungulite jos, pe fiecare parte a burtii - de la prima sarcina), insa acum cu siguranta o sa explodeze, pt ca burta asta asa "mare" o aveam cand m-am dus la spital ca mi s-a rupt apa (apropos, vazu candva Piciulika poza aia, si ma intreaba rapid: "da' unde ti-e burta mai mamico??").
Fusei cam incoerenta - ma iertati voi, ca stiti cum e sa fii in starea mea. Pupici si noapte buna .

23+

Mergi la inceput

P.S. Azi a fost si baba mea. Nasoala rau .

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Eu nu ma stresez cu olita, desi mi-am propus sa ne incercam iar norocul dwe saptamana viitoare....numai bine trecem de 1 an jumatate

Fetelor eu m-am gandit la Andreea11 ca a pus testul, dar acum nu mai cred asta si oricum zic ca nu conteaza...daca s-a scris rezultatul aici e decizia fiecaruia, eu nu l-am scris si stiti de ce, dar nici nu cred ca ar trebui sa se supere cineva, fiecare a spus da/nu in fuctie de cum a considerat...de aici si multe rezultate aberante

Roxana, am tot vrut sa-ti spun de FTK, ceea ce fac ei acolo(in Dorobanti) este putin adaptat, fata de ideea initiala(pt care au primit licenta), dar din ce spui tu este mai ok asa pt Andrei...am facut si eu niste sapaturi dupa ce ai spus tu ca mergi acolo, eu am ramas inca la ideea mea ca nu este util pt Cristi in acest moment si nu-si merita banii.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara mamici!

Betty felicitari pentru sarcina!

Prisi, sanatate lui Miri si tie sa-ti treaca durerile cat mai repede, sa nu fie nimic cu apendicele.

Sabinutz, mi-ar face placere sa ne vedem in parc.

Pinacolada, ma bucur ca s-a acomodat Luca la gradinita.

La multi cu intarziere Teodora, simona din Brasov si Alina!

Am vazut ca ati discutat cu olita. Eu am inceput sa o pun pe Antonia vara trecuta si chiar facea, apoi toamna pe la 1 an cand era in continua miscare nu a mai vrut si nu am fortat-o. Acum ca a venit primavara, m-am mai documentat in dr. spock si incet incet vreau sa o obisnuiesc cu olita. Sta pe olita si cu pampers si fara, dar nu face deocamdata, oricum stie pentru ce e, asa ca e bine, eu o felicit ca e fata mare si sta pe olita ca mami.

In rest, e mare cocheta fata mea, cand plecam in parc, isi alege singura 'aina' din cuier si caciula si ghetele, se mai probeaza cu ce gaseste prin dulapul ei.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fetelor, da de unde v-a venit ideea ca am pus eu testul?????
LOL

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput