Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (282)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara

am aparut si eu dupa noapte si o zi nebuna...off toate sunt la mine acum, Miru a facut febra mare peste noapte dar macar nu a mai avut scaune moi, azi i-am dat panadol cu nurofen la 4 ore, dar pe seara iar a facut febra, daca mai face si la noapte maine mergem la doctor, trebuia sa mergem oricum sambata sa facem analizele la sange si urina, iar una peste alta dupa ce ca mi-a venit CM, mai am si o durere acuta in dreapta jos, acum dupa niste nospa e mai bine, dar am fost la dr la Medicover, mi-au dat trimitere la un chirurg, numai ca ei nu au unul in vreo clinica, au doar contract cu medic de la spitalul Floreasca sau Pantelimon si care oricum au primul loc dispo sambata, noroc ca m-a lasat ca altfel la ei o urgenta de apendice se trateaza in 3 zile, sa vad cum o sa fie la noapte si ma opresc dimineata la municipal sa ma vada un chirurg, deci ajung tot la stat si tot la spaga , ce daca platesc abonament la privat

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ce vreme astazi!!! Am iesit cu Daria pe ploaie si incepuse un vint de ziceai ca e taifun.
Sper sa nu imi para rau sa nu raceasca.

Melania, abtibilduri interesante am gasit la Bam Boo. Sper sa gasesti si la Iasi.

Daniele din Iasi ce frumoasa e dulcetica!!! Eu cred ca seamana cu tine la forma ochilor. Am revazut-o si pe mami slaba si frumoasa.

Maruntika, eram precisa ca tu ai facut tablourile si ai aranjat casa. Esti talentata.

Roxana, suna interesant FTK. Programul descris de tine seamna cu cel de la orice gradinita de elita din strainatate. Bine ca ai reusit sa inchei cu bine cu fostul job.

Papanash, ma bucur ca ti-ai revenit. Si eu tot meteosensibila. In Viena ai U-bahnul care are statii foarte aproape de centru. Sper sa ai vreme buna.

Lavinia la multi ani la cei 1,5 ani Mirunei!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sabina sper ca nu te-ai suparat, dar m-a sunat Natalia si zicea ca e mamica disperata

Papanash eu zic sa iei o geanta mai mare de acasa, ca mai cumperi tu un troler dar dai motive la sot de discutii, asa il ai de acasa il umpli nu mai zice nik (parerea mea) eu am plecat 3 zile cu trolerul mare de vacanta, am plecat cu 13 kilograme , am venit cu 22 + un bagaj de mana de 7

ma duc sa doctoricesc copilul si dupa ce adoarme poate mai reusesc sa intru

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Marta sanatate Mirunei. Sa fie ceva pasager. Multa sanatate si tie si bafta cu doctorii daca va fi cazul.

Sabina, am vazut doctorul dulce. E frumos finut.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sabina, da l incolo de test, nu te mai consuma. Mie imi e lene sa il repet pentru Alex, poate am maine dispozitia necesara si iti spun ce si cum.

Melania, eu folosesc orice fel de abtipilduri. Mai nou am luat carti cu abtipilduri si i le dau sa le lipeasca pe o coala goala (nu in carte).

Papanash, eu nu cred ca Gabitz s-a suparat. Despre Viena nu stiu ce sa zic, eu am stat mereu exact in centru ca sa ajung usor la destinatie. Mai putin atunci cu amnio cand era de mers ceva, cam 20 min pana acolo.

Sabina, Papanash, nu au vrut nimic la interviu, doar sa stie care e problema. Iar specializari si cursuri nu am pupat de cand sunt in compania asta asa ca nu aveau ce sa ceara.

Erina, nu stiu cat de cool e FTK asta, dar sper sa ii fie util cat de cat.

Prisi, sanatate multa fetei si tie. Sper sa nu fie cazul de chirurg, eu am mai patit o cu durerea de dreapta. Era un ovar afurisit si ei au tinut-o vreo cativa ani buni cu apendicita lor.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Abia acum am reusit sa o vad si eu pe Puppi minunata (noroc cu Sabina care a precizat ca gasesc pozele pe mail), nici nu mai am cuvinte de lauda. Se vede energia de la o posta!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna!

La multi ani Alinkav!

papanash ce plimbareti sunteti mey...Ghighi tot cu 3 dinti jos?Miru are sus 3 si-i asa comica,cand rade..

Erina ai o dulceata de fetita,poate te hotarasti si la un fratior Cam tot asa de mare strungareata are si puiuta mea...
mi se puse pata pe dinti acu..

Prisi ai grija de tine,multa sanatate la amandoua

Azi paparam risoto cu legume,i-a placut Mirunicii,chiar m-am mirat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Luy eu am invatat germana la scoala , ca doar am facut scoala germana si apoi liceul si in cele din urma facultatea cu predare in limba germana si apoi am fost si cu o bursa prin Germania in Darmstadt (acolo unde este Ramonaiani) si pot s aiti spun ca este o limba a naibii de grea si pe care degeaba o inveti daca nu o sa o folosesti constant. ...

Ia sa-i zici sotului tau ca am zis eu ca iti trebuie vreo 2 saptamani in Germania pt. a exersa putin germana....

Io m-as bucura de oaspeti din RO . Te cazez cu placere (daca nu te deranjeaza urletele de pitic sculat cu burta flamanda in toiul noptii ).

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
23+

merci, merci de invitatie...pai cum sa ma deranjeze, poate doar sa ma pregatesca pentru ce urmeaza
azi ma gandeam ca am uitat cum a fost sarcina precedenta; chiar am uitat cand s-a miscat prima oara Mario...si pe atunci mi se parea cel mai important eveniment din lume si imi spuneam ca nu o sa uit niciodata. In concluzie cum e sa fii insarcinata?

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Seara buna fetelor!
Am linistit fata cu niste mini grisine. In genul ca deja a scos toate jucariile din cos si arunca cu ele in mine ca nu-i acord atenite. Apropo de iesiri nocturne, tocmai ce glumeam cu sotul meu ca s-a dus la 15 la stomatolog si i-a zis sa revina si la 20:30 si ma gandeam ca-i cam tarziu pentru stomatolog. Dar saracutul de el isi petrece majoritatea timpului cu noi si daca pleaca undeva tot cu noi dupa el, in afara de serviciu.

Azi a fost si baba mea, asa le nimeresc si eu, apropo ce inseamna daca ploua? E de rau, nu? Abia astepy mucenicii, imi plac de mor si am de gand sa-i fac singura anul asta. Anul trecut a venit mama la mine si i-a facut.

Prisi multa sanatate Mirunei si tu ai grija de tine, daca e apendicita nu amana sa te vada un chirurg. Spun din proprie experienta.

Si noi cautam sa-i luam masa si scaunel Adelinei, am vazut ca ati dat sugestii aici, dar cat costa cele de la Mobexpert?

Cu Adelina e teroare, acum daca punem mana pe ceva e "a mea", pana si in parculet cu cpoii face la fel, trebuie sa o dezvat, desi nu stiu de unde a luat acest cuvant si nici nu-mi dau seama de ce s-a facut asa posesiva. Daca o dau in leagan si un copil se aseaza pe calut vrea in calut, si vice-versa, daca nu e nici un copil nu e interesata. Ieri am luat-o cu urlete din parc, nu vroia sa plece desi mi-a aratat ca ii este foame.
Cu olita stam bine si azi mi-a indicat cand facea kk si am pus-o la olita. De obicei o las in camera printre jucarii si cand ii vine sa faca imi arata spre olita. Am vazut o emisiune la tv si dr psiholog spunea ca ei inca nu percep ideea ca nevoile se fac la baie si e bine ca olita sa fie tinuta printre jucarii ca sa se poata obsinu cu ea. E asugera ca de la 1 an si 6 luni sa incepem cu invatatul la olita si ca normal la 2 ani sa stie deja sa ceara.
Hai ca m-am lungit ca o placinta.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Betty mi-e mi se pare ciudat si cand ma uit la Adelina, nu-mi vine sa cred ca a fost in burtica mea. Cand eram insarcinata asa ma gandeam si eu ca nu voi uita niciodata acele momente, acum mi se par undeva departe, ca intr-un vis frumos. Sper din suflet sa ai o sarcina usoara!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 gre1 si gre2

Mergi la inceput