Pepenasi de iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 12
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Buna fetele! Sunt pe cale sa fac o prostie, dar sincera sa fiu nu stiu cum sa mai procedez. Adica, sa ma explic: m-am gandit sa incerc sa-i dau Ioanei mancarea diversificata cu biberonul! Stiu, big mistake, certati-ma, sau poate, incurajati-ma sa nu fac asta, dar nu stiu cum s-o fac sa manance, si ma gandesc ca are de acum 6 luni, mananca numai formula, si foarte putine fructe si legume, adica mai mult de 15 inghitituri nu reusesc! Si alea chinuite...numai cand vede ca o pun in scaunul de masa si vin cu bavetica sau cu lingurita incepe sa se intinda si sa miaune si lupta e deja pierduta In ultima vreme nici macar nu mai incerc cu lingurita ca strange buzele de la prima incercare, asa ca ii dau cu degetul meu, dar nici asa, dupa cumspuneam, nu vrea mai mult de 15 inghitituri...asta-i mancare de copil de 6 luni? Sfatuti-ma ce sa fac...![]() ![]() ![]() Anna de Ioana Maria 11.07.2008Ioana povestea nasterii |
eu zic sa-i dai cu bibe si cand vezi ca-i place un aliment sa-i dai cu linguritza sau potzi incerca sa folosesti linguritza pe post de jucarie si sa te joci cu ea,altfel nu o va mai vedea ca pe un obiect de "tortura" si cand se simte comod cu noua ei jucarie si incepi sa-i dai cu linguritza,stai linishtita pana la urma tot cu linguritza va manca,trebuie sa ai rabdare
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ella81it spune:
Buna ziua!
Alex doarme asa ca profit si scriu si eu un mesaj!
ANKA multumesc ptr raspuns
Ne-am intors in tara hotarati sa deschidem un magazin mobila.O sa-l deschidem in max o luna daca doamne fereste nu merge ne angajam daca nuci asa nu ne place ne intoarcem in Italia
Am stat 8 ani in Italia deci e a 2 casa ptr noi,dar si de Romania ne era dor .Nu vrem sa regretam vreodata ca nu am incercat !
BUJO si eu am um Shakira mic .Cand nu mai vrea sa stea jos se onduieste ,da din maini si picioare pana il ridic.
Filip.
KLA sa fie sanatos Denis
TECKY cum se mai simte Raluca?
IRISS27 am sa exersez si eu cu Alex mersul in 4 labe.
In afara de Maria mai merge vreun pepenas in 4 labute?
Super tare Maria
GALLYB adresa mea de mes este vusca_ionut,e a sotului
are toti prietenii in lista lui si prefer sa intru cu id lui.vusca_ionut@yahoo.comne auzim pe mes
Xenia.
Ieri am facut o placinta cu carne
a iesit super.Azi scap de gatit mananc la mama,imi fac de cap daca nu e sotul acasa![]()
Sa aveti o dumineca frumoasa
Cand se mai linistesc apele ce ziceti de o intalneala
acum pot sa vin si eu!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex
Caprioara spune:
Helou fetele dragi,
Io NU AM TIMP
! Dar incerc sa citesc, chiar daca mai in diagonala asa
. Bromblema e ca nu mi-au placut deloc unele postari pe care le-am citit, dar trecem peste.
Va imbratisez pe toate
.
Sursu, ne bucuram ca ne-ati vazut in filmutet. Nu ne pui si tu unu cu ginerica
? Trebe sa ne vedem si noi, mai... da de-adevaratelea
. Nu am avut inca timp sa vad filmul cu tine, desi il am de ceva vreme
.
Ma duc sa-i dau fructele mandrei si incerc sa revin.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
acum sa va explic ce decizie am luat( sa nu o luatzi in semn ca ma autodeclar shef sau ceva de genul)
** am schimbat parola la sugestia moderatorului,pe care o detzin doar eu pana se calmeaza situatzia
** lista este completa cu totzi pepenashii,fie ca cele care au plecat vor sau nu...este decizia mea si nu vreau sa vad comentarii,mi se pare normal ca lista sa ramana asha cum e
** am facut un sb nou aici unde va rog sa va exprimatzi liber orice problema care o avezti legata de colege sau orice alte probleme care ar produce conflicte
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
AnnaBaby spune:
Xena mersi de sfat
si felicitari pt initiativa!
Sursu frumos la Viena, nu? Ai fost la SCS la shopping? Eu am stat vreo 6 ore si eram deja satula, nu mai suportam magazinele...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
flo1980 spune:
AnnaBaby nu's ce sa zic...decat sa nu manance mai bine la bibe, daca asa vrea.
Alex a iubit linguritza,dar ii mai dateam si piure de fructe, mai subtire la bibe si s-a dezvatat singur...la o vreme.
Bafta!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
Marina_1609 spune:
salutare
am intrat si eu acum , daca s-au mai calmat spiritele
daca va intrebati unde sunt pozele noastre: le-am sters eu, din motive de securitate 9 din albumul meu, de la intalnire si pe unde am mai vazut cate o poza cu Sofia).... o sa vad cum procedez mai departe... pur si simplu ma gandeam sa nu se gaseasca careva sa schimbe parola si acolo, sa nu o mai stie nimeni si sa ne trezim cu alte surprize....
Din acelasi motiv, le-am sters si de la semnatura
ladymina parca tu intrebai, uite aici gasesti ce m-ai intrebat
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
ariadnabr spune:
Annababy eu zic sa nu-i dai la biberon, vei intra intr-un cerc vicios si ea tot va ura lingurita. In primul rand ce lingurita folosesti? Poate aia e problema. In al doilea rand, ai descoperit ceea ce ii place? (ex. banana, morcov...) e mai usor s-o dai pe brazda cu ceva care ii place. Faptul ca are deja 6 luni, nu conteaza. De aceea se spune dupa 4-6 luni se incepe diversificarea, ea si maine poate decide ca vrea lingurita. Eu zic sa te relaxezi, sa pui lingurita in cui de tot, inca o saptamana! Are timp fata sa invete si papatul la lingura, relax 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia