Pepenasi de iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 11
dr_anca spune:
Neata! Raportam cea mai rea noapte decat suntem impreuna eu si bebe
.Avem si noi muci si nu putem respira bine asa ca am luat-o in pat ca ma innebunea cu trezitul. Noroc de ideea voastra ca am aspiratul cu ajutorul batistei "montate" la gura ca aspiratorul pe la 4 nu cred ca-l foloseam. Ei, trecem noi si peste asta.
Ieri i-am luat hainute la reduceri si noaptea da-i bataie cu mucii.
Maitrey sa stapaniti sanatosi apartamentul alaturi de Alexandra. Avem rochitica ca a voastra de la Fox dar abia aseara am vazut. Foarte frumoasa bebica cu cercei cred ca si noi urmam![]()
Votat ieri si gemanutele.
A mea are o noua pasiune statul pe jos. Sta in fund si se joaca cu jucarii, sticle de suc goale, ambalaje si altele.
Pupam bolnaviorii!
Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
kla78 spune:
va salutam si noi si va dorim pace si liniste in suflete celor care n-au altceva de facut decat sa creeze dispute,PACAT!eu cum am mai spus va citesc(cand am timp)dar nu va scriu din simplu motiv lipsa de timp si daca in timpul odiseii m-am retras nu-mi prea vad rostul in discutiile voastre,voi va cunoasteti intre voi si ati legat niste prietenii care ar fi pacat sa se strice din cauza indignarii unora,asta e,suntem oameni si suntem meniti a tot ceea ce facem.
si ca sa nu o mai lungesc am tinut neaparat sa scriu mesajul asta sa va spun sincer ca eu n-am modificat nimic deoarece n-am parola,si chiar daca as avea-o nu stiu cum se face,am avut o parola de la albumul cu poze al bebeilor,m-am uitat o data apropo sunt toti niste frumosi si niste scumpi,iar apoi imi aduc aminte ca ati schimbat-o si ati trimis-o celor care v-au cerut-o dar eu am stat in banca mea si n-am spus sa mi-o dati,si asta din cauza ca au fost scoase in evidenta niste poze de-a lui NARCISA si nu vroiam sa se mai intample ceva si sa ma banuiti ca as fi vinovata,deci eu jur pe rosu
ca n-am facut nimic!!!!!
asa si daca nu-i urati bebeului meu azi la multe lunite ca face 7 luni ma supar si nici nu va mai citesc da???
si sa-i urati si sanatate ca e racit cobza si noaptea asta am avut-o rosie de nervi ca nu m-a lasat sa dorm nici 1 ora,asa ca....astept .
hai mai fetelor lasati deoparte toate certurile astea de 2 bani ca zau n-au rost,mie imi face placere sa va citesc dar ma enervati cateodata ca sunteti atat de abile incat aveti timp de toate inclusiv de stat pe net si eu abia am timp sa respir.
pupici multi si dulci si care vreti sa ne vedeti cum crestem noi aveti poze la semnatura!bay bay
iriss27 spune:
kla78 sa iti traiasca Denis, sa va bucurati de el si sa fie cel mai fericit copil

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
Tecky spune:
Nu mai am nici un chef sa scriu,sincer.Voi va dati seama cum am ajuns la asemenea discutii?.....Haideti sa dam uitarii toate neplacerile,sa respectam decizia fetelor care au plecat si sa luptam noi fetele care ne dorim cu adevarat sa ramanem.Sunt sigura ca fetele care nu mai scriu totusi ne citesc in continuare.
Apreciez foarte mult eforturile Anaxenei,Ruxandrei si a tuturor fetelor care le pasa cu adevarat de odiseea noastra si desi poate multe dintre noi am fost suparate dar totusi nu am renuntat cum au facut-o alte persoane.Am pierdut persoane dragi si importante odiseei dar haideti sa mergem mai departe.
maitreyi felicitari pt cercelusi,sunt foarte frumosi.
ladymina ms.
Alexa am votat printesele.
Gabriela super informatia despre oua.
Boti sper sa treaca iritatia gargaritei.
dia super linkul.
Va pup
dana81 spune:
Buna ziua!!!
BOTI la noi merge de minune crema Petrini, dar preparata in farmacie nu aia de la Farmec!!Pupam garga sa ii treaca
MADINA bine ai revenit!!!
KLA sa fie sanatos DENIS sa creasca mare si frumos
Mai intri da?![]()
Maytrei felicitari pt cercei, cine mai e ca ea, asa mandra![]()
Laremi frumos ficiortu' de ti vine sa-l mananci nu alta
MIna sanatate multa va doresc
Dia super poeziile alea, i le citeam Clarei cu intomnatie si ea ma tot ingana
Dr ANKA sanatate si voua
RUX nu numai tzate...si mana de fier, ai? is verde de invidie![]()
Cam atat am retinut...dar revin eu
AAA..nu ne place nici banana
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
kla78 spune:
deci o sa va citesc in continuare ca cineva si-a facut "mila"si de noi si ne-au felicitat
mai eu glumesc sa nu o luati in serios.va citesc ca_mi face placere punct!
IRISS multumesc frumos,la fel doresc si copilasilor tai!
DANA sar'mana de urari!pupici printesei din partea lui Denis.
flo1980 spune:
Hello
Noi suntem tot mucosi!
Am papat azi mango + banana...un deliciu!!!
Kla
sa va traiasca baietul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Ale eu cred ca nu se va ajunge la inchiderea clubului cu pepenasi 2008. O sa fie bine! Si in viata de zi cu zi te mai superi, te mai certi, noi mamicile suntem stresate, dar totusi ne iubim copii, familia, prietenii virtuali si nevirtuali...timpul trece si uite asa ne dam seama sa pretuim ceea e avem, sa aspiram la ceea ce nu avem!
Eu sper ca mai dai pe la noi doar sa ne citesti, da?!
maitreiy pupam frumusica cu cercei! Va sta foarte bine! Apropo, de cand ma tin sa-ti spun...am citi povestea in "mami" felicitari pentru aparitie!
Boti
gargaritza si sa treaca iritatia cat mai repede!
Dia, anaxena multam pentru linkuri! De folos...
Laremi pup dulceatza de fecior! Sa cresteti mari!
Tecky cum a fost la party? Ralu cum se mai simte?
Ai citit ca mi-am facut stok, da? Multam din suflet pentru pont! 
Dr. Anca sanatate multa si odihna va doresc! 
Gabriela multam de pont!
Profa te mananca pieile??? nu eram pe invisible....nu eram deloc la calculator!
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
AnnaBaby spune:
Buna fetele!
Sunt pe cale sa fac o prostie, dar sincera sa fiu nu stiu cum sa mai procedez. Adica, sa ma explic: m-am gandit sa incerc sa-i dau Ioanei mancarea diversificata cu biberonul! Stiu, big mistake, certati-ma, sau poate, incurajati-ma sa nu fac asta, dar nu stiu cum s-o fac sa manance, si ma gandesc ca are de acum 6 luni, mananca numai formula, si foarte putine fructe si legume, adica mai mult de 15 inghitituri nu reusesc! Si alea chinuite...numai cand vede ca o pun in scaunul de masa si vin cu bavetica sau cu lingurita incepe sa se intinda si sa miaune si lupta e deja pierduta
In ultima vreme nici macar nu mai incerc cu lingurita ca strange buzele de la prima incercare, asa ca ii dau cu degetul meu, dar nici asa, dupa cumspuneam, nu vrea mai mult de 15 inghitituri...asta-i mancare de copil de 6 luni? Sfatuti-ma ce sa fac...

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kla78 deci o sa va citesc in continuare ca cineva si-a facut "mila"si de noi si ne-au felicitat IRISS multumesc frumos,la fel doresc si copilasilor tai! DANA sar'mana de urari!pupici printesei din partea lui Denis. mamica fericita de Denis Alexandru18.06.2008 http://www.flickr.com/photos/31490517@N07/ |
la multzi ani Denis Alexandru
kla78

Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
sursula spune:
Of,cat de greu imi este sa scriu!Tin atat de mult la pepenarimea noastra si ma doare tare ce se intampla!...Ma apucasem sa recuperez...dar n-am mai facut-o decat printre randuri...motivul,nu e greu de banuit...Subscriu la ce au spus :SYBILLE,TURTU,ILEANNA,THE ANDREEA,FLO,TECKY,RUXI...
TURTU-Vreau mult sa ne vedem!!!
ANKA-la Viena a fost frumos,dar n-am prea avut timp sa savurez in tihna o cafea autentica si nici sa-mi bucur ochii prin muzee pen' ca a fost o excursie oferita doar frivolului si deliciosului shopping!!!sa-ti mai spun ca ma uitam numai dupa copii cu mame super curajoase care ii plimbau la nici 2 luni in ger cu ninsoare ,ca mi-am dat seama ca nu pot respira o secunda fara ca plamanii sa-mi urle de dorul lui Tudor si ca...vreau sa ramai cu noi...!!!!!
CAPRI-vazut Ilincuta dansatoare!!

Cum mai sunteti?
TECKY-sper ca Ralu e mai bine...ceva imbunatatiri???
s-a trezit flacaul!revin pe baricade!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Denis Alexandru