Pepenasi de iulie-august 2008 (74)
Raspunsuri - Pagina 10
anaxena spune:
pt cine mai are chef de discutzii si simte ca mai are ceva de spus va rog sa va eliberatzi aici
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dia_filipas spune:
Ia uitati ce am gasit....o sa ne trebuiasca in curand![]()

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27718
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
ladymina77 spune:
Am vazut si eu pozele noi,
-dulce Alexandra cu cercelusii
-dulce Alex cu berea
-dulce Sofi cu ochisori frumosi
-dulce Raul cu mami slabaaa
-dulce Clara rosioara;
Si as putea continua cu toti pepenasii dar mi-e cam somn.Indiferent care o fi mie mi-s dragi toti copilasii din lume.
Somn usor ca e tarziu.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ladymina77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_filipas Ia uitati ce am gasit....o sa ne trebuiasca in curand ![]() http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27718 Dia - I'd like mornings better, if they started later!si bebe Miruna (15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me! |
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
irolf1 spune:
Ma bucur ca incepe sa fie din nou liniste.
Anka sper sa te mai gandesti
si nu e dulce![]()
Acum spuneti=mi mie daca de la Stodal se poate inchide culoarea kk-ului. I-am dat lui Alex vreo 3 zile si ieri si azi a facut aproape negru. Sunt un pic speriata ca de la alimentatie nu vad de la ce ar putea fi.
Piciulicii Alex Gabriel
(22.08.05) si Andreea Maria
(23.07.08)
madina71 spune:
Mai fetelor, voi dati fier la copilasi? Noi am inceput de vreo 2 saptamani, dr a zis ca tb sa ii dau 3 luni, asa am dat si la cel mare...
mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
iriss27 spune:
MULTUMESC pt linkul cu poezii, eu de cand o am pe Yvo am invatat o gramada. Vad ca aici sunt multe pe care nu le stiu. Eu ii cant si ii spun poezii si lui David, ii povestesc multe chestii, cum s-a nascut el, cum o sa fie el mare cuceritor de fete 
| Citat: |
| citat din mesajul lui madina71 nici almeu bebe nu se intoarce, a reusit de vreo 2 ori insa tot asa ii ramane o manuta sub el si nu stie sa o scoata...Asa ca stati linistite ca mai este un puturos in odisee! Piciorusele le baga in gura numai cand e cu fundul gol... Ne pregatim si noi fiindca marti Adrian implineste 2 ani, trebuie sa ii pun 2 lumanarele in tort si sa chem copii la petrecere!!!! mami de Lucian (05.07.2008) si Adrian (20.01.2007) http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71 |
Am incercat sa ma uit la pozele tale, dar se pare ca nu ai nimc in albumul de la semnatura :(
Iti spun de pe acum LA MULTI ANI si cat mai multe clipe fericite pentru Adrian.
Nici piticul meu nu se intoarce, cred ca a facut-o ocazional de vreo 2 ori (dupa burta pe spate si atat). Ieri m-a invatat o prietena un ex pentru intoarceri dupa spate pe burta, pe care l-a facut dra de kineto cu fiica ei: Copilul sta pe spate, ii pui piciorul , drept peste stangul (ca si cum ar sta picior peste picor, dar culcat), spatele fiind lipit de pat, apoi impingi piciorul drept si mai mult, pana ajunge pe pat (sa fie pste stangul), apoi impingi si fundul si gata ajunge pe burta. Repetati ex asta de mai multe ori, in curand se va prinde de miscare si o sa faca singur.
un alt ex pentru intarirea musculaturii spatelui: copilul sta pe spate, il prinzi de ambele manute (el sa se prinda de degetul aratator) si il stimulezi sa se ridice putin cate putin (vertebra cu vertebra), pana ajunge la pozitia de sezut, apoi, la fel faci miscarea inversa pana ajunge la orizontala. O sa vedeti ca ei o sa inceapa sa isi foloseasca si muschii abdominali.
pentru mersul in 4 labe, ex e putin mai greud e explicat si mai ales de facut daca bebe e mai grasun: il tii cu o mana pe sub burta, el e cu fata in jso, il ridic cu mana respectiva dupa pat, iar cu cealata ii impingi picioarul indoit spre in fata, ca si sa ii arati cum trebuie indoite ca sa mearga in 4 labe
sper ca ati inteles, ex astea sunt bune pentru toti copiii
fii-miu e incantat de exercitiile astea
aaa si mai nou, seara mergem la inot in cada, azi am facut pluta, eu il tin de cap, si da din picioare singur ca o broasca!
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
violeta29 spune:
In sfarsit am adormit si noi
Greu de tot in seara asta, si cu bocete pe doua voci, daca o mai tine vreo saptamana , dau faliment.
Acum sa ma tin de promisiune si sa spun cam ce face fata mea la patru luni jumate:
-se intoarce de pe spate pe burta , reuseste sa-si scoata manuta de sub ea, cam greu ce-i drept, apoi reuseste sa se intoarca si de pe burta inapoi pe spate, dar nu intotdeauna
-cand sta pe burta daca ii pun telefonul sau telecomanda in fata intinde mainile, si se chinuie pina reuseste sa le traga langa ea si sa le bage in gura
-apuca constient jucariile, iar cand nu are chef de joaca si eu ii dau o jucarie o arunca de nu se vede
-rade in hohote, in special atunci cand spun bravo, nu stiu ce i se pare ei asa amuzant la cuvantul asta
-chiuie si tipa, si mai scoate unele zgomote , dar mi-e greu sa le definesc, banuiesc ca incearca sa vorbeasca si ii iese cu totul altceva![]()
-cand sta pe pat se impinge pe calcaie si se taraie pina ajunge in capat, apoi tipa ca nu mai are unde sa se duca, o trag inapoi si ea o ia de la capat pina se plictiseste
-ne scoate ochii, ne baga degetele in nas, ne ciupeste de buze, ne da cu picioarele in cap, probabil asta e felul ei de a ne spune ca ne iubeste
-cand ii este somn dupa ce papa isi canta si se leagana, de fapt isi leagana doar capul, asa incet incet apoi din ce in ce mai repede pina adoarme
-spune mai mereu bu si foarte rar ma
Si cam atat imi amintesc acum
Vroiam sa va mai spun ca de la 5 luni o sa incepem si noi diversificarea.Mi-as fi dorit sa incep de la sase, dar trebuie neaparat sa ajung la dentist, si asta ar fi singura solutie .Asadar maine il luam pe tati si plecam la cumparaturi sa luam steamer, scaun de masa,castronele si alte chestii de ne mai trebuie.
DIA, superbe poeziile, le descoperisem si eu de ceva vreme si mi le-am scos la imprimanta, am zis ca asa se pastreaza mai bine.Intr-adevar, ca maine o sa avem nevoie si de ele
IRISS, cam asa am facut si eu cu fata, cum explici tu,nu auzisem asta la nici un medic kineto, sau altceva, pur si simplu ma jucam cu ea si o tot rasuceam ca sa o obosesc, ca e un copil foarte energic.Am s-o incerc si pe aia cu mersul in 4 labe, ca pe-aia n-o stiam
Eu ii tineam mana la calcaie ca sa se impinga in ea si asa inainta putin, dar era mai mult taras
MADINA, eu nu ii dau fetei fier, deocamdata doctorul nu ne-a spus nimic, dar ma gandesc ca daca eu o alaptez, poate isi ia aportul de fier din laptele meu.Si uite si un pupic mare de la mine ca am descoperit ca esti buzoianca, si io de acolo imi trag oiginile
ANAXENA, buna idee cu subiectul care l-ai deschis, inca o data multumim
DIARUX, neaparat maine te prezinti la apel cu o poezie, nu de alta da iti iesi din mana
ALEXA_TEO, in ce zona stai, ca zilele trecute cand am iesit la plimbare m-am intersectat cu o mamica cu un carucior cu doua gemanute una in roz si una in rosu si m-am intrebat daca nu cumva esti tu...
BOTI , la noi iritatia de la pasarica a durat cam o luna si a trecut doar cu o crema cu oxid de zinc de la Topfler.Un pupic ca sa treaca
Eu o las zilnic la fundul gol, adunat asa cam 2 ore.nu am mai avut probleme de atunci
MAITREY felicitari pentu printesa cu cercelusi
ANKALAURA, vreau si eu reteta de brocoli si conopida gratinata, ca ma facusi sa-mi lase gura apa
FLO,NATI, pupam aviatorii
Hai ca m-am intins rau de tot, da ce sa-i faci daca mi-a zburat somnul1Ma mai uit la poze pe picassa, apoi ma bag sa studiez schemele de diversificare sa vedem la care ma opresc
O noapte linistita sa aveti

Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Gabriela82 spune:
cum vrificati daca ouale sunt proaspete:
scoateti oul din frigi, il lasati sa ajunga la temperatura camerei dupa care il cufundati intr-un vas cu apa rece. daca se duce la fund inseamna ca e proaspat si bun ptr bebe, daca se ridica la suprafata e bun de aruncat la gunoi.
am citit undeva si m-am gandit ca v-ar fi utila info.
de printesaCând ultimul copac a murit, când ultimul râu a fost otravit si când ultimul peste a fost prins, doar atunci ne vom da seama ca nu putem mânca bani.
Biribu spune:
buna fete!
revin si eu ca omu cu griji multe si gasesc aici si mai multe...
deci mi-a luat vreo 3 ore sa citesc ce s-a petrecut si senzatia de scirba pe care o am acum crek nimic nu o mai taie...
si aleg sa nu tac din gura pt ca mi se pare nedrept sa tac.
ne pretindeam o familie unita, ce-i drept am trecut prin multe impreuna si nu toate bune.
ei bine, cind cineva intra cu bocancii plini de noroi la noi in casa si mai le trage si citeva suturi membrilor familiei, pai eu nu cred ca normal e sa tacem! cum adica mai fetelor? la voi la casa personala asa ati face?? eu as zice pe 100 de guri sau cite om fi aici: AFARA! ce e asa de greu? te comporti civilizat la noi in casa, esti bine venit. Nu?!, AFARA!!
e oare mai usor sa plecam asa ochii si sa criticam tocmai membrii familiei in care s-a dat cu bocancul? ca nu au stiut sa o incaseze suficient de gratios?
Mona ma fas-ci-nea-za rautatea mustinda de care dai dovada! BRAVO! esti exemplificarea perfecta a multor fabule clasice, cea mai buna care-mi vine acum in minte e cea cum ca pe cine nu lasi sa moara...
E remarcabil gestul tau de a veni sa dai in oameni care si-au rupt din timpul lor atitea clipe ca sa-ti spuna o vorba buna, sa-ti scrie un mesaj sau macar numai si ca ti-au trimis mental un gind bun vreodata. Cindva cind vei avea ceva mai multa intelepciune vei intelege ca nimic nu egaleaza si nu poate sa cumpere asa ceva. un gind bun. o vorba de imbarbatare cind esti incercat de viata. Deci inca odata te felicit calduros pt cum ai ales sa te revansezi. BRA-VO!
Ma bucur sincer pt tine pt un fapt: ca iti gasesti scuze pt ce faci, ce-i drept le cauti cu lupa printre rinduri de mesaje scoase din context, dar nu prea conteaza in fond, atita timp cit te fac sa te simti bine in pielea ta, da-i inainte!
vrei sa-ti demontez intr-o clipa teoria ta cum ca sun inventa povesti: simplu! uite ca pm-uri scirboase am primit si eu! de ce? nu stiu, poate prin asociere, habar n-am. si nici eu nu mint, fata draga. dar nici nu denaturez, truchiez adevarul. mult succes pe mai departe!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)