Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Fetelor care ati primit factura de la Cord Blood Center! Pe fisa mea scrie ca celulelel pot fi folosite pt un pacient cu greutatea max de 67 kg, ceea ce mi se pare fff putin. La voi cam ce valori sunt?? Multumesc

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

eu zic ca este foarte bine. In jurul meu, persoane care au recoltat, nu a trecut de greutatea pacientului de 45 Kg si am mai auzit cazuri de greutate de 14 kg plus ca Daria este domnishorica si nu ar fi bine sa depaseasca astea 67 Kg, nu?

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Buna dimineata si o de la mine pt toata cafegioaicele.
Aseara, ultima masa a lui bebe, la 11 fix, ca deja chitaia de foame.

Apoi l-am lasat cu tati si m-am dus sa dorm cu Teo, caruia ii ies doua masele dintr-odata si e cam marait. Vrea sa doarma cu capul pe mami. Ma rog, nu-l tine mult.

La un moment dat... m-am trezit. Afara lumina de lumina. Prin casa, linste cum n-am mai auzit de mult, ma uit la ceas... OPT !!!!
MA duc la bucatarie... niciun bibe in chiuveta si cel cu apa de-l lasasem pregatit pt sotz sa-i dea de dimineata... neatins. Ruxacul sotzului, la locul lui... deci nu plecase la munca.
Fac repede un laptic si ma duc peste ei. Sotzul, dormea lemn. Raducu, dormea si el dar isi sugea o manutza pana la cot...

Ras bibe fara zgomot, cam in somn... sotz trezit, injurat dormit mult, plecat serviciu fara baut cafeaua...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Nushulica Nu am dat o cu nimic.AAA am mai sters o eu din cand in cand cu ser fiziologic pe fatza ca avea laptic uscat.

Mami de Karina iubita mult mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Fetelor care ati primit factura de la Cord Blood Center! Pe fisa mea scrie ca celulelel pot fi folosite pt un pacient cu greutatea max de 67 kg, ceea ce mi se pare fff putin. La voi cam ce valori sunt?? Multumesc

poze cu noi

poze DARIA

eu zic ca este foarte bine. In jurul meu, persoane care au recoltat, nu a trecut de greutatea pacientului de 45 Kg si am mai auzit cazuri de greutate de 14 kg plus ca Daria este domnishorica si nu ar fi bine sa depaseasca astea 67 Kg, nu?

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

pai pt ea ar fi de ajuns, dar pot fi folosite pt orice membru al familiei, inclusiv fratior, care ar putea avea la matutitate vreo 80kg, nu? Mai vedem... Multumesc de raspuns, deci se poate si mai rau!!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nushule, incearca sa-i dai cu apa termala Avene.

Nocom, poate si Dariuta are o perioada mai proasta in care nu papa. sa creasca mare.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Nushulica poate sa fie si de la saliva si de la contactul cu fata lui tati, dar si eu cred ca dispare rpd. Poti sa-i mai dai cu apa termala de 2-3 ori pe zi ca sa accelerezi vindecarea, dar nici eu nu i-as da cu altceva inca.

Nocom e ff bine 67 kg, noi avem 62 si cica suntem printre norocosi. Mai ales la fetite e bine...

Anca81 sa va fie de bine iesirea, se vede ca v-ati simtit bine!

Andy dr mi-a zis ca probabil de la vaccin a reactionat asa, cert este ca ieri a fost ok asa ca am lasat-o moarta deocamdata.

Babymom bine ai venit!

Gaia.nevia iti zic eu pana apare raspunsul lui Babymom: tu ai nascut la Elias si ma indoiesc ca nu au facut-o, e obligatorie. Nici mie nu mi-au spus nimic de test dar cand le-am intrebat cat de importante sunt datele ( adrese, tel etc) pe care le completezi tipa mi-a zis ca e ft important sa fie corecte sa poata da usor de noi daca doamne fereste iese pozitiv testul respectiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

multumesc frumos fetele, eu ii sterg fata in fiecare dimineata doar cu apa termala avene de cand a fost iritat data trecuta , am sa il ster de 2-3 ori pe zi sa vad poate ii trec mai rpd

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Abia astept sa ma asasinati cu intrebarile! Imi face placere sa stau de vorba cu mamicile interesate - deh, ce sa faci? - "defect" profesional!

Nocom - ai dreptate: decit putin lapte praf mai bine "putin" lapte de mama. Nu-ti face griji pt. cit maninca fetita ta si nici ca nu se incadreaza in standardele de greutate. Fiecare copil e unic cu nevoi unice. atita timp cit creste, si ea a crescut normal, nu trebuie sa te ingrijorezi. Si Dragos al meu (3 luni) suge la fel de "putin", dar am invatat sa ma adaptez programului lui: in primul rind nu il mai cintaresc inainte si dupa fiecare supt ( ca sa nu ma nevrozez ); ori de cite ori este treaz, plinge sau pare interesat il pun la sin, fara a respecta un program rigid de 3h; in intervalul de 3h ii ofer acelasi sin, pt. a primi laptele gras si abia dupa 3h trec si la celalalt sin. Nici intr-un caz nu renunta la alaptare si nu ii da lapte praf !!

gaia.nevia Testarea Guthrie se face screening la toti nou-nascutii, deci, teoretic trebuie sa i se fi facut, dar practic - errare humanum est ( sper ca am scris corect ). In orice caz, in biletul de externare al puiutului trebuie sa fie mentionat daca s-a facut testul si data testarii. Intreba-ti dr. de familie unde e inscris bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nocom e foarte bine. La mine pe factura mai scrie si ca ultimile cercetari in domeniu spun ca se pot inmulti celulele stem si ca in viitor si cele prelevate de noi ar putea beneficia de aceasta descoperire. La noi merg pana la 73 kg si inca odata sper sa nu am nevoie de ele si sper ca Dimitri sa poata decide ca ele sa devina material de studiu si sa salveze alti oameni.

Moni sa dea DD sa fie totul totul bine si sa iti tii bebele in brate. Acum o scurta povestioara. La Odiseea lui Alexei am avut o colega de odisee, cristina_ana, care a trecut din pacate prin aceiasi tragedie ca tine. La fix un an dupa aceea l-a tinut in brate pe puiul ei sanatos si foarte frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

gaia la Elias se recolteaza in ziua externarii la toti copii. Daca bantui la alaptatul de la 9 dimineata vezi cum le recolteaza. Eu am asteptat pe acolo sa vorbesc cu o asistenta si am vazut cum au recoltat la toti copii care se externau atunci. E foarte putin probabil sa nu fi recoltat. Si inca ceva eu am intrebat daca vor adresa mea din buletin sau aia la care stau efectiv si mi-au explicat ca nu aia din buletin ii priveste ci aia la care locuieste copilul efectiv sa ma poata anunta in caz de ceva. Dimitri avea urma de leucoplast pe calcai cand l-am spalat in prima seara si stiu ce de la asta.

Mergi la inceput